Gå til innhold

Dealextreme verdens billigste nettbutikk! GRATIS FRAKT!


Er du fornøyd med dealextreme ?  

1 683 stemmer

  1. 1. Hvor fornøyd er du med DX ?

    • Alt bortsett fra fornøyd
      122
    • Relativt bra nettbutikk
      173
    • Både ups and downs
      386
    • Meget fornøyd med DX!
      696
    • Jeg elsker DX mer enn jeg elsker mor og far !
      322


Anbefalte innlegg

 

Jeg vet ikke hvor mye strøm den bruker, men det er ikke som at han sitter hjemme på sitte hjemmestrømnett og bruker den i stua.

Det hadde vært veldig greit om du hadde innsett hvor utrolig usannsynlig det du sier høres ut, og hvor tåpelig hele diskusjonen er.

NEI: Han har ikke en 2.4GW laser.

NEI: Han kan ikke trekke 2.4GW uten spesielle avtaler og egne kabler trukket rett fra høyspent

 

VIRKELIGHETEN: 2.4 watt projektor finnes det flust av, og de ligger gjerne mellom 15 og 20 000kr, disse brukes på mange store arrangementer.

 

Aaaa, han sa bare 2400 mW jeg som konverterte det til gW da jeg trodde m'en i mW sto for mega og g'en ville stå for giga, (som i mega og gigabyte) Så min feil :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvor får han så mye strøm i fra?

Det kan bli vanskelig det ja. Selv de råeste høyspentlinjene (420 kV) klarer ikke i nærheten av 5714 Ampere.

 

Rudde:

 

g = gram

m = milli (0,001)

M = mega (1000000)

G = giga (1000000000)

 

Som du ser er det enorme forskjeller i betydningen dersom du bruker liten i stedet for stor bokstav. Det er derfor veldig viktig å skrive riktig.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar

La inn en bestilling på en laser og en lighter, pluss en lader og noe tull den 4. mai. På posten sine sider så står det "Sendingen er sendt fra avsenderland

12.05.2011 21:40, GUANGZHOU EMS, Kina"

Noen som vet hvorfor det ikke har skjedd noe på 12 dager, når jeg har brukt EMS express?

 

Sliter med akkurat samme problemet. bestilte 28/04, og tenkte jeg skulle prøve EMS for å få litt fortgang. Det gikk fort gitt!

 

Står akkurat samme tidspunktet på min sporing som det gjør på din.

 

 

Det jeg sier jo, Lasere over 5Mw får man heller ikke inn i landet lenger.

 

Jeg har ikke bestilt laser, men har en pakke som har lignende sporingstekst. Som du ser av teksten så har ikke pakken nådd landet, så hele problemstillingen med hva som er lovlig eller ikke er uvesentlig. Min andre bestilling fra DX, og min andre bestilling som ikke er feilfri. Eneste trøsten er at det er billig, for kvaliteten på både varer og levering er helt hinsides håpløs.

Lenke til kommentar

La inn en bestilling på en laser og en lighter, pluss en lader og noe tull den 4. mai. På posten sine sider så står det "Sendingen er sendt fra avsenderland

12.05.2011 21:40, GUANGZHOU EMS, Kina"

Noen som vet hvorfor det ikke har skjedd noe på 12 dager, når jeg har brukt EMS express?

 

Sliter med akkurat samme problemet. bestilte 28/04, og tenkte jeg skulle prøve EMS for å få litt fortgang. Det gikk fort gitt!

 

Står akkurat samme tidspunktet på min sporing som det gjør på din.

 

 

Det jeg sier jo, Lasere over 5Mw får man heller ikke inn i landet lenger.

 

 

Hvorfor får en ikke lasere inn i landet lenger? Dem er jo ikke ulovlig.

 

http://www.nrpa.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=Center_6261&LeftMiddle_6254=6262:0:27,4829:1:0:0:::0:0&Center_6261=6312:88233::0:6281:1:::0:0

 

 

http://www.nrpa.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=Center_6304&LeftMiddle_6254=6262:0:15,4851:1:0:0:::0:0&CenterAndRight_6254=6304:0:15,6308&Center_6304=6312:88338::0:6321:1:::0:0

 

http://www.nrpa.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=Center_6304&LeftMiddle_6254=6262:0:27,4829:1:0:0:::0:0&CenterAndRight_6254=6304:0:27,6308:1:0:0:::0:0&Center_6304=6312:84651::1:6321:2:::0:0

 

Så alt over 5Mw må det søkes om, da nytter det ikke å sende en søknad for å si at man har tenkt å kjøpe en 100mw laser for å peke på stjerner.

 

Men selvfølgelig kan man være heldig og man får laseren i posten.

 

 

Slik jeg forstår regelen så er det ikke lov å bruke eller besitte laser uten tilatelse i offetlig rom. Dvs en kan ha dem og bruke dem på privat eiendom? Det er heller ikke opprettet et omsetningsforbud.

Kan være tollen fungerer på en annen måte men det er fult lovelig og kjøre og selge lasere innad i norge.

 

Fra finn.no f.eks:

 

Slik vi oppfatter den nye forskriften er det ikke noe absolutt forbud mot å ha/bruke slike lasere i offentlige rom, men det krever en godkjenning fra Statens Strålevern. Godkjenningsordningen forutsetter at det vil være lovlige bruksområder for laserne, og det foreligger heller ikke noe omsetningsforbud som sådan. Vi vil derfor foreløpig godta annonser for slike lasere på FINN.no, men vil vurdere problemstillingen på nytt dersom vi skulle få henvendelser fra Statens Strålevern eller vi får indikasjoner om at lasere som selges på FINN jevnlig blir brukt uten godkjenning.

 

 

Men ser fra artikler som er skrevet om loven at tollvesenet er glade for dem nye reglene, men om dem faktisk har lov å beslaglegge/returene laserene har jeg ikke sett i klartekst for å si det sånn.

Endret av Ekinorak
Lenke til kommentar

Loven er ganske utydelig. Ingen i denne tråden eller i lasertården (anbefalt lesning!) har sagt noe om lasere som stoppes i tollen. Finn har heller ikke endret policy. Så foreløpig burde burde du kunne bestille laser uten problemer. :) Men hver så snill og bruk den fornuftig! Sterke lasere bør behandles like forsiktig som skytevåpen! Dealextreme har forøvrig 10% rabatt på utvalgte lasere fram til 7. juni med rabattkode DXLASER10. :)

Endret av Überadri
Lenke til kommentar

Sånn til informasjon (har registrert at det har vært mye snakk om leveringstider osv), så bestilte jeg DVI til VGA-adapter og VGA til RCA/S-video-adapter fra DX. Tenkte å oppdatere på kvalitet og leveringstid. Jeg betalte med Paypal, og ordren kom på ca $5.

 

14/05/11 Order placed

16/05/11 Order Shipped

 

Så nå får vi bare se hvor lang tid det tar før den lander i postkassa :)

 

Og 30. mai lå det i postkassa. Ikke så kjapt som jeg håpet, men heller ikke så lang tid som jeg fryktet. Dessverre fungerte det ikke slik jeg ønsket det skulle gjøre, men det er vel en diskusjon for en annen side (kort fortalt så fant ati catalyst/windows tv'en, men signalet var enten uforståelig for tv eller så tapte det seg så mye at det ikke kommer bilde på tv'en - hvis noen har en løsning, send meg en melding ;)).

 

Men til 25 kr og 16 dagers leveringstid, så kan jeg ikke annet enn å påstå at jeg synes butikken har potensiale :D

Lenke til kommentar

Fakta er at passord ALDRI skal lagres i klartekst. Alle som vet noe som helst om oppsett av et hvilket som helst system med brukre VET det. Vet du ikke det, vet du ingenting. Det er skremmende. Vet du det, men driter i det, er det nesten enda verre - da gir du en god faen i brukerne dine, og deres sikkerhet. Faktum er at de aller fleste som faktisk bruker ulike passord for alle ulike sider (de er forøvrig få) bruker noe som egentlig e et passord, men med variasjoner for de ulike sidene. Det skal være sikkert nok, fordi det skal være umulig å få taki i passordet ditt i klartekst, og hashen noen evt. kan sitte igjen med etter å ha tappet databasen til en side der du har konto, har ingen verdi for å logge inn på andre sider. Om noen får tak i et passord i klartekst derimot, kan man muligens gjette seg frem til hva som er passordet,og hva som er variasjonen i det.

 

Det er ingen grunner til å lage nettsidepasord i klartekst. Gjør man det er man en inkompetent idiot eller et udugelig rævhøl.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

At de kan sende det i klartekst sier jo ingenting om det er hashet/kryptert i databasen eller ikke....

 

Blir som og si at siden du så en blå bil, så må alle biler i verden være blå...

Bare at du får det i klartekst på epost gir ikke nok info til og trekke en sånn sluttning.

Endret av cruzader
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...