Gå til innhold

Hardwarekaféen


Anbefalte innlegg

Noen som har opplevd treg bios meny? Satt opp et nytt kort idag men må være den tregeste bios menyen jeg har vært borti. Prøvd å google litt men lite å finne på dette. Har oopdatert bios til nyeste versjon uten hjelp. Noen som har erfaringer?

Har opplevd det når jeg har glemt å koble til en hurtigkobling. Altså det er 0 flow i vannkjølinga :p Cpu throttler og bios går evig treigt :p
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I og med at du vil få en knapp ytelseøkning med GTX 960 (vanskelig å finne en direkte sammenligning, men legger seg i klassen 15% bedre) så burde ikke ytelsen være fokuset.

 

For da gjør man gjør et elendig kjøp. Da bør man heller se seg mot noe eldre maskinvare som 700-serien, som gjør at du fortsatt befinner deg i high-end delen av spekteret. En GTX 780Ti/780 classy burde du nok kunne finne til 2K, og muligens noe under.

 

Er AMD alternativ, så blir det 290X/290.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg har et par spørsmål til folket. Mildt sagt usikker på hvor jeg skal poste dette, men håper det går greit her.

 

1. Jeg har en gaming laptop som stort sett står på samme sted. Spørsmålet mitt er om det er okey å la den stå tilkoblet strøm med PSU-en hele tiden, eller om det kan være skadelig for maskinen evt utgjøre brannfare sånn ellers? Er det noen som vet? Er litt strevsomt å nappe ut ledningen hver gang jeg skal ut av huset.. Hva med batteriet? Vil det ta skade av at den står konstant tilkoblet?

 

2. Når jeg ikke bruker maskinen pleier jeg å stenge igjen lokket så den går i hvilemodus. Svært sjelden jeg slår den av helt (kanskje om jeg reiser bort). Har det egentlig noe å si? Ser win 10 tilbyr både hvilemodus og dvalemodus.

Lenke til kommentar

Brannfare er det med alt elektronisk utstyr. Det hjelper ingenting å dra kabelen ut av laptop, da må du heller dra kabelen ut av veggen. Men det er ingen stor brannfare med denne type ladere, da ville jeg heller hatt fokus på å dra ut mindre ladere fra veggen (type mobil).

 

Og ja, ta ut batteriet. Det er et gammalt triks. Men man bør nok koble det inn igjen av og til slik at man lader det opp. Batterier kan "stå seg i filler", altså hvis de ikke brukes så blir de ødelagt.

Lenke til kommentar

Ille problem å ha strøm tilkoblet. Det er like "farlig" som enhver stasjonær PC.

 

Batteriet liker dog ikke helt å være tilkoblet hele tiden. Av den enklengrunn at den da vil ligge på 100 % over lang tid. Dette vil gjerne etter noen år kunne gå kraftig utover batterilevetid.

 

Det beste er å lagre dem på 50%. Og så re-lade dem hvert halv-år/år. Eller lagre dem på litt mer, og så bare la den utlade seg litt ned selv, over en lengre periode.

 

Garanti merket får man jo alltids av uten å ødelegge det.

Lenke til kommentar

Må sende inn grafikk kortet mitt på rma, akkurat vært i kontakt med forhandler som sa at de skulle ta det inn på service og skal bli tilsendt fraktseddel etc. Vet hva problemet er(http://www.techpowerup.com/174858/some-sapphire-radeon-hd-7870-cards-affected-by-black-screen-issue.html) og vet at ingen reparasjon er mulig, kun pengene tilbake/tilsendt nytt kort.

 

Sendte bekymret mail og spurte om hvor lang tid service prosessen vil ta og fikk beskjed om 5-10 dager, problemet er at det er 0% sjanse for at jeg kan gå 10 dager uten grafikk kort og dermed pc. Vurderer å kjøpe et billig kort på finn.no, problemet er da bare hvis jeg ender opp med å få et replacement card tilsendt så sitter jeg med to rimelig rævva grafikk kort i hendene. Så vidt meg bekjent selges ikke 7870 mer, noen som har erfaring med hva som kommer til å bli utfallet i denne saken? Er dustinhome som er forhandler fwiw. Håper på pengene tilbake.

 

Det er vel umulig å kjøpe et nytt kort fra dustinhome/komplett og bare bruke 14dagers angrefristen hvis jeg får tilsendt replacement kort? Den gjelder kun hvis produktet er uåpnet etc korrekt?

Endret av Carew
Lenke til kommentar

Min Roccat kone xtd mus overlevde litt over 1 år før den nå har begynt å dobbeltklikke og oppfører seg rart.

Kan finne på å hoppe 4 sider tilbake istedet for 1. Og henger seg opp avogtil.

Makan til drittmus :(

 

Noen som kan anbefale meg en god erstatting?

Bør ha lignende utforming.

Eventuelt ligne på Razer mamba.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...