Gå til innhold

Hardwarekaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som jeg har nevnt før på forumet her så mener jeg at Corsair Rmx/rmi/hxi har bedre zero-rpm mode enn evga, siden evga sin er mer temperaturstyrt mens Corsair er mer effektstyrt. Påstanden min er at Corsair sine gir mindre lyd fra seg. Har eid selv flere fra begge leverandørene.

Ettersom det systemet vil trekke kun ~350W (tatt med 4stk 140mm vifter), vil det ha lite å si om det er Corsair eller Evga da ingen vil komme opp i krevende effekt. Da vil ingen av viftene ha høy nok RPM til å høres over f.eks viften til GPU / CPU / Kabinett vifter.

Samt koster Corsair sin en hundrings mer, som kan bli brukt til noe annet, f.eks ekstra vifter. Sitter selv med en 5 år gammel Corsair AX1200 og er ypperlig fornøyd.

 

 

Usikker på hvor jeg skal legge dette spørsmålet, så jeg prøver meg her.

 

Det er nå 7 år siden jeg sist bygde en pc og har falt helt av hva som gjelder hardware-messig.

 

Jeg har lyst til å bygge meg en gamer-pc og dette er komponentene jeg har siktet meg inn på så langt. 

 

Bommer jeg stort på noe her? Setter stor pris på innspill.  :)

Lurer litt på hvorfor du har valgt en SSHD på 1TB, da du har en 250GB m.2 SSD? for en hundrings mer kan du få en 3TB seagate barracuda.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

@Fantomtegningen

Nei det du skriver er ikke riktig. Evga sin enhet vil starte viften uavhengig av last pga temperatur, spesielt om sommeren :) Men skal ikke rante mer, begge deler er gode.

 

Overkill mhp psu er også noe som ikke finnes. F.eks jeg har kjøpt 980 TI SLI og 5960x på en 1200w enhet og da starer viften aldri ? Digg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Heisann! Beklager for litt OT, men har et lite spørsmål. Jeg har 3 skjermer hvor 1 er på 144Hz og 2 på 60Hz. I en god del spill får jeg kun 60 fps i spill så lenge de 60Hz skjermene er koblet til.. Kobler jeg fra skjermene og bruker kun den på 144Hz får jeg 144fps. Har forsøkt å google litt rundt dette men har ikke funnet ut så mye. 

Noen som vet hvorfor det er slik? :S

Bruker 1080Ti om det har noe og si. 

Endret av Papirkurven
Lenke til kommentar

Spiller du i Windowed (Fullscreen)? Tror spill får en 60Hz cap i den modusen, det er iallefall problemstillingen min. Sett til Fullscreen så skal du ha valget for 120/144/165Hz.

Det er helt likt i både windowed, fullscreen windowed og fullscreen. Også i f.eks. Rocket League, der får jeg ikke fps cap. på hverken 144 eller 60. Der har jeg 300+ fps selv om jeg slår på vsync i både spillet og i nVidia control panel..

Alt dette skjedde etter at jeg fikk det nye skjermkortet. Hadde ingen av disse problemene med 1070'en som jeg hadde tidligere. Har reinstallert driveren flere ganger også.

Lenke til kommentar

Dobbeltsjekket at Windows anser 144Hz skjermen som 144Hz? Det kan ha reversert seg.

Hvis du bruker DVI-D, sjekk om du har satt den inn i DVI-D porten og ikke DVI-I.

Det funker på 85% av alle andre spill. Der får jeg 144 fps når Vsync er på. Men det er noen spill hvor jeg ikke får 144fps og jeg må slå av 60Hz skjermene for at det skal fungere.

Dessuten har skjermen min en knapp hvor jeg switcher mellom 60 - 120 og 144Hz. Så jeg sjekker bestandig at 144hz er på.

Endret av Papirkurven
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...