Gå til innhold

Har du noen "tvangstanker" eller "fobier"?


Rebellen

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Når folk klør seg på nesen må jeg gjør det samme :p rart egentlig har bare gjorte max et år vet ikke hva det kommer av :p

 

har 2 fobier den ene er vanelig mens den andre er sær :p

trange plasser- Stenophobia.

og

døde dyr (mennesker inkludert) Necrophobia

Endret av nilzern
Lenke til kommentar

Fobier: jeg HATER slanger og ormer!

 

Tvangstanker:

- jeg MÅ knekke fingre og nakken!

- Når jeg kjeder meg, så må jeg tromme på et eller annet.

- Er det noe som ikke er ordentlig, som f.eks masse ark som ikke ligger ordentli oppå hverandre, så må jeg legge de sånn at de ligger perfekt oppå hverandre!

- Jeg må ha på naglebelte uansett om buksa er trang nok eller ikke! haha :D

Lenke til kommentar
Knekke ledd i fingre, nakke, rygg, albuer, tær, knær.

Av en makker antar jeg, som gjør det for deg? Utrolig godt. Etter at jeg skjerpet på nakkeøvelsene mine, kan jeg nå knekke nakken. Var stiv rundt område før. Spesielt enkelt etter en varm dusj. :)

Endret av Onyx
Lenke til kommentar

Fobier: edderkopper, å være alene i mørket, råkjellere, skolopendere, saksedyr, skrukketroll... Ekle insekter som lever på mørke steder... Å bli tatt på ryggen eller hodet av folk jeg ikke stoler på.. *grøss*

 

Tvangstanker.... Ehm, en mengde... Bla. å måtte rette inn takten jeg går i etter musikken jeg hører på, gå helt i takt med de jeg går med (og få panikk når de ikke følger, elelr er for mange til at det går)... Sjekke under senga før jeg legger meg, ta folk på skulderen når jeg snakker til dem... og alltid dytte brillene på plass om ejg skal ta fatt på en ny oppgave, selv om ejg har en dag med linser og bare tar meg selv på neseryggen i forsøket^^

Lenke til kommentar

Steinheller, eller div. firkanter som komlåkk eller vei oppmerking. Disse hjørnene går det uendelig lange "synlige" streker utover, diagonalt selvfølgelig. Disse kan ikke tråkkes på, da går verden under.

 

Jeg må også tråkke like mange ganger på hvertbein når jeg går korte distanser som fra sofaen til badet, eller PCn til kjøkkenet.

 

Ellers er jeg normal

 

Edit: Merk komlåkk som grammatikk president for ordboks komitèn har bestemt

Endret av Erav
Lenke til kommentar

Har vel egentlig ingen fobier, ikke som jeg kommer på.

1 tvangstanke jeg hadde VELDIG mye før var å.. hmm, vanskelig å forklare:

Jeg måtte alltid sette det jeg sa inn i forskjellige størrelser. Altså i flere ledd; Ordene er i en Bok -> Kapittel -> Side -> Setning. Og så måtte jeg lede hver eneste bokstav inn i selve bokstavlyden. F.eks: Norge måtte jeg utvide til En o er ge e (enoergee).

 

Dette måtte jeg da gjøre med hver eneste setning og ord og bokstav jeg leste eller tenkte. Tidkrevende!! Jeg hadde en vane med å stramme lårmusklene når jeg gjorde det, skifter mellom hvert bein etter hver eneste ordlyd, S blir da e-s. Norge blir da E-n-o-e-r-g-e-e. Og høyrebeinet måtte alltid "vinne" også. Starter med høyre, og skal alltid slutte med høyre. Med Norge slutter det på venstre, så jeg må da legge på et eller annet som gjør at høyrefoten vinner. Jeg inklurerer alltid kommaer, punktum og alle andre tegn også x|

Jeg har det litt enda, men tar meg i det x|

 

Jag har också en vana med att strama med lårmusklerna. Det är kul.

Du verkar dock ha en seriös mental störning.

Kanske är det OCD.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Fobier:

 

Dokker ( i hvertfall de som ser levende ut, grøss...)

Masker (PÅ fok, når de henger på veggen er det ikke så ille)

Brennmaneter

Spedbarn

Klovner

 

Tvangstanker har jeg også en del av:

 

Når jeg blir stressa får jeg masse ticks i hodet og i skulderne (er kanskje ikke helt en tvangstanke)

Hvis jeg klør jeg på høyresida må jeg klø meg likt på venstresida og skape en viss 'balanse'

Hvis en skuff ikke lukker seg helt igjen må jeg gjøre handlingen om igjen og lukke den ordentlig

Vrengte hetter, selv på fremmede, gjør meg gal om jeg ikke kan vrenge dem tilbake, og det samme med hår på klær.

Lenke til kommentar

Fobier: Vil sei meg ganske frisk på dette området, men når det kommer til edderkopper...Fy steike. Kunne få panikk visst det var mikroskopiske svarte flekker på sykkelstyret før, men no må gjerne dimensjonane være større. Vepser er eg litt skeptisk til, tråkka på ein for ein stund sida, og det var ganske smertefullt.

 

Tvangstanker: Alltid sjekke kjøleskapet om det er noko spiseleg, tilogmed med mellomrom på 5-10 sekund(?) :ermm: Også sjølvsagt må eg dobbeltsjekke at kjøleskapet er skikkelig igjen. Må også absolutt synge på sanger eg hører ofte på. Litt flaut når du møter på andre folk rundt hjørnet: "Invaders MUST D...", "hæ?", "Nei, ingenting...". :blush: Vil kalle det uvaner, for det går an å unngå desse tingene, men da må eg tenke over det, noko som eg ikkje gjer, da dette går "automatisk" :p

Lenke til kommentar

Jeg har skrevet i denne tråden tidligere, men kommer med litt mer "tvangstanker".

 

- Volum på f.eks tv, pc o.l må stå på enten 1,2,3,4,5,8 eller tall som slutter på 0,2,5,8.

- Må alltid skylle glass jeg drikker vann av. Om jeg drikker tomt glasset og skal fylle det igjen må det altså skylles minst 2 ganger først.

- Fjernkontroller o.l må alltid ligge i rekkefølge etter størrelse/høyde. Den største starter rekka 3 cm fra hver bordkant i venstre hjørne og så fortsetter den med ca. 1 cm mellom hverandre.

- Klesvask; de største plaggene må henges opp først, og så fortsetter det med mindre størrelse. Undertøy og småting må henge på en egen "vinge" på stativet, selv om det er masse plass på den store delen.

- Tastatur og musematte må alltid være plassert helt rett, kant i kant. Tastaturet begynner 3 cm fra venstre hjørne, så ligger musematten helt inntil både på toppen og langs siden, mens den nederste kanten skal ligge 3 cm fra bordkanten. Lignende prosedyre gjelder også for tastatur o.l til mediasenteret i stua.

- Jeg må alltid "tørke" av skjermen på mobiltelefonen min når jeg tar i den. Tørker alltid med venstre håndbak. Om jeg nettopp har holdt i den må jeg likevel tørke over den før jeg kan bruke den. Som regel er den spotless.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...