Jump to content

Penance

Medlemmer
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Penance

 1. Noen som kjører ICS på 8.9 wi-fi? Hvordan fungerer det?
 2. Err, jeg klarte jo svare deg på min egen profil. :p Men ja, bor i Trondheim enda! Er ikke du her i nærheten du også?

 3. Det som har skjedd med Amentio Datakjeden er at de meldte oppbud, selskapene ble splittet og fikk nye eiere. Både Datakjeden og Amentio står nå som to nye og separate selskap. Amentio har kjøpt konkursboet til Amentio Datakjeden. Det selskapet du har kjøpt denne pc'n fra eksisterer altså ikke lengre. http://www.adressa.no/nyheter/okonomi/article1629297.ece
 4. Jeg har allerede gjort det, så jeg sier kjør på!
 5. Ja, det gjør jeg! :) Hvordan det?

 6. Jeg synes de blondekjolene er litt last year, i tillegg var disse tof\ for korte nå nay fra meg. Edit; haha, skrev litt vel fort.
 7. Takk for påminnelsen; jeg må bli bli flinkere til å løpe på annet enn asfalt. Kjenner godt at det sliter på knærne, men er så lett tilgjengelig. Akkurat nå løper jeg fordi jeg faktisk kan løpe, og fordi jeg har vært på ferie hvor jeg kun har sneket til meg noen løpeturer som alene-tid på morgenkvistene. Litt bedre kondis samt få vekk ferie-kiloene er heller ikke å forakte, men skal kutte ned på løpingen når jeg begynner med styrke (denne uka, lover!).
 8. Siden jeg skal gå dataelektroniker har jeg forhørt meg om lærlingeplasser/jobb her i Trondheim, og samtlige aktuelle bedrifter har gjort det veldig klart at de utelukkende vil ha elektronikere og ikke servicemedarbeidere. Det er visst mange IKT-lærlinger som står uten lærlingeplass/jobb for tiden, mens det er mangel på elektronikere. Bedriften jeg satser på å få lærlingeplass hos har søkt etter en elektroniker-lærling i over ett år..
 9. Trenger tips til hvor man bør spise sushi i Trondheim! Vi har da fått så mange sushi-restauranter nå, har vi ikke? Har prøvd Bryggen og Sushi Bar, fornøyd med begge to!
 10. Jeg som så fram til masse deilig øl da jeg reiste til Tyskland i sommer ble skuffet over det meste. Lite mørkt (bare tam dunkel) og mye smakløst. Endte opp med å drikke Holsten Edel hver kveld - det var den beste jeg fant!
 11. Målene dine er normale så de fleste kondomer skulle passet, men hvis du ikke synes de passer så gjør det ikke det. Prøv f.eks RFSU Grande, den er rimelig stor!
 12. Penance

  Ri gutten

  Om du ikke føler deg så komfortabel på topp når han ser på deg så kan du jo lene deg framover eller legge deg nesten helt ned på overkroppen hans mens du jobber med hoftene og/eller beveger deg litt fram/tilbake. Jeg synes dessuten det ofte er lettere når jeg kan legge meg litt på han, men det kan ofte komme an på senga/underlaget. Jeg mener ikke at dette er en løsning på selvtillitproblemet, men det kan kanskje være til hjelp innimellom mens du jobber med å innse hvor heit du er? En måte å ri på som jeg (og partneren!) liker veldig godt er når jeg sitter ganske tungt ned på hoftene hans og bruker kun hoftene/bekkenet til å vugge fram og tilbake på han. Vugger jeg langt nok fram/tilbake beveger penis seg helt ut og inn, men den "faller" ikke ut fordi jeg sitter jo mer eller mindre på han! Jeg får ikke til å gjøre denne bevegelsen så hinsides raskt, men den er fin for små pauser eller når vi vil ha det litt rolig. Jeg klarer ikke noe duracell-tempo uansett, så skal han ha det legger jeg meg helt ned på han, løfter litt på stjerten og lar han kjøre på. Ellers pleier jeg å forsøke litt forskjellige ting når jeg likevel sitter der, så finner man fort ut hva man (og partneren) liker. Ikke vær redd for å prøve! Rotér med hoftene, vri deg rundt mens du beveger deg sakte opp og ned, bruk musklene dine nedentil, skyt magen/ryggen fram eller trekk den inn, ert han ved å heise deg helt opp så han såvidt er inni deg, vent hvor lenge du vil eller til han drar deg nedpå, før du synker dypt ned mens du bruker musklene dine. Øvelse gjør mester - også er det veldig gøy å øve også!
 13. Oj, denne har jeg glemt helt av! Jeg har vært flink pike - gjort alle øvelsene mine og knærne er bedre enn på lenge! I hele sommer (nesten hver dag) har jeg enten løpt ca 5 km eller syklet et par mil, og det har gått helt fint! Ufattelig deilig å kunne løpe igjen, selv om jeg får vondt etter noen km på asfalten. Har vært på ferie i snart 2 mnd så har ikke hatt annet enn veier å løpe/sykle på, så styrketreninga har blitt neglisjert kraftig. Vurderer på å hive meg med sammen med samboeren min og en kamerat som trener styrke 3-4 ganger i uka på studioet, nå som hverdagen har overtatt for ferien.
 14. Tviler på at du finner noe med den hælhøyden i kjedebutikkene.. Er det høyden hun (?) er ute etter, eller er det noen som ligner, men som kanskje ikke er så høye? Kan jo hjelpe til med å lete litt!
 15. Jeg tror ikke jeg ville begynt å prøve å få til den fargen selv - gå til frisøren som UsedToBeSane foreslår! Du har sort (farget formoder jeg?) hår nå, og for å få den blå fargen må du først bleke/avfarge håret lyst nok til at den blå fargen vil synes/sette seg i håret. Dessuten er det bare noen områder som er blå og det gjør det enda mer tricky. Aner ikke hva razorcomb heter på norsk, men det er i alle fall en kam med barberblader mellom taggene, så du kan skjære håret. Du kan spørre frisøren i samme farta mens du er der? Ellers kanskje de kan ha noe på eks. Vita eller en salong hvor de selger extensions?
 16. Hvorfor går jenter i forhold ut på byen med venninnene sine, da? Hovedsaklig for å sjekke gutter? Mennesker i forhold har gjerne venner, de drikker og fester. Faktisk. Både jeg og samboeren flyr på fester og på byen i tide og utide. Noen ganger sammen, noen ganger alene.
 17. rtfgbbbbbbbuyjhnuyjhuyjhuyjhuyjhuyjhuyjhuyjh
 18. Kinkig situasjon. Det virker som om venninna di er ganske interessert i denne mannen, så jeg skjønner godt at hun ble litt "sjalu" da hun følte at han var mer into deg enn henne, særlig siden det var hun som "fant" han. På en annen side gikk hun med på å dele han med deg, så hun burde ha sett at utfallet kunne blitt at han var mer into deg enn henne. Hvor gode venninner er dere? Tror du hun vil lage drama for evig tid eller roe seg etterhvert om du møter denne mannen igjen? Hadde jeg vært venninna di hadde jeg nok blitt litt grinete, men det hadde gått over. Jeg hadde i alle fall satt pris på at hun fortalte meg om det (om du tenker å møte han igjen) framfor å snike seg bak ryggen min.
 19. http://eneo.mine.nu/up/loads/Kgeyes.jpg
 20. Aleks; fin og ryddig med mye informasjon! Liker ikke at twitter står med rød skrift. Liker ikke refleksvest-ninjaspøken. 7,5/10
 21. Jeg synes ikke du har noe med dette, men du kan selvsagt oppfordre han til å fortelle det selv, teste seg om han ikke brukte kondom (burde kanskje gjøres uansett) osv.
 22. Så lenge dere begge er "fri", har det fint sammen og har lyst å prøve på nytt er det vel ikke noe i veien for å hoppe i det! Det verste som kan skje er jo at det ikke funker.
×
×
 • Create New...