Jump to content

Penance

Medlemmer
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

99 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Noen som kjører ICS på 8.9 wi-fi? Hvordan fungerer det?
 2. Nei, jeg bare lurte. :)

  Jeg holder til like utenfor, type Orkanger. Forferdelig kjedelig sted, prøver å komme meg bort herfra igjen så fort som mulig. Ille nok å ha bodd her 19 år tidligere. :p

 3. Err, jeg klarte jo svare deg på min egen profil. :p Men ja, bor i Trondheim enda! Er ikke du her i nærheten du også?

 4. Det som har skjedd med Amentio Datakjeden er at de meldte oppbud, selskapene ble splittet og fikk nye eiere. Både Datakjeden og Amentio står nå som to nye og separate selskap. Amentio har kjøpt konkursboet til Amentio Datakjeden. Det selskapet du har kjøpt denne pc'n fra eksisterer altså ikke lengre. http://www.adressa.no/nyheter/okonomi/article1629297.ece
 5. Jeg har allerede gjort det, så jeg sier kjør på!
 6. Ja, det gjør jeg! :) Hvordan det?

 7. Heisann, holder du fortsatt til i Trondhjem, eller? :)

 8. Jeg synes de blondekjolene er litt last year, i tillegg var disse tof\ for korte nå nay fra meg. Edit; haha, skrev litt vel fort.
 9. Takk for påminnelsen; jeg må bli bli flinkere til å løpe på annet enn asfalt. Kjenner godt at det sliter på knærne, men er så lett tilgjengelig. Akkurat nå løper jeg fordi jeg faktisk kan løpe, og fordi jeg har vært på ferie hvor jeg kun har sneket til meg noen løpeturer som alene-tid på morgenkvistene. Litt bedre kondis samt få vekk ferie-kiloene er heller ikke å forakte, men skal kutte ned på løpingen når jeg begynner med styrke (denne uka, lover!).
 10. Siden jeg skal gå dataelektroniker har jeg forhørt meg om lærlingeplasser/jobb her i Trondheim, og samtlige aktuelle bedrifter har gjort det veldig klart at de utelukkende vil ha elektronikere og ikke servicemedarbeidere. Det er visst mange IKT-lærlinger som står uten lærlingeplass/jobb for tiden, mens det er mangel på elektronikere. Bedriften jeg satser på å få lærlingeplass hos har søkt etter en elektroniker-lærling i over ett år..
 11. Trenger tips til hvor man bør spise sushi i Trondheim! Vi har da fått så mange sushi-restauranter nå, har vi ikke? Har prøvd Bryggen og Sushi Bar, fornøyd med begge to!
 12. Jeg som så fram til masse deilig øl da jeg reiste til Tyskland i sommer ble skuffet over det meste. Lite mørkt (bare tam dunkel) og mye smakløst. Endte opp med å drikke Holsten Edel hver kveld - det var den beste jeg fant!
 13. Målene dine er normale så de fleste kondomer skulle passet, men hvis du ikke synes de passer så gjør det ikke det. Prøv f.eks RFSU Grande, den er rimelig stor!
 14. Penance

  Ri gutten

  Om du ikke føler deg så komfortabel på topp når han ser på deg så kan du jo lene deg framover eller legge deg nesten helt ned på overkroppen hans mens du jobber med hoftene og/eller beveger deg litt fram/tilbake. Jeg synes dessuten det ofte er lettere når jeg kan legge meg litt på han, men det kan ofte komme an på senga/underlaget. Jeg mener ikke at dette er en løsning på selvtillitproblemet, men det kan kanskje være til hjelp innimellom mens du jobber med å innse hvor heit du er? En måte å ri på som jeg (og partneren!) liker veldig godt er når jeg sitter ganske tungt ned på hoftene hans og bruker kun hoftene/bekkenet til å vugge fram og tilbake på han. Vugger jeg langt nok fram/tilbake beveger penis seg helt ut og inn, men den "faller" ikke ut fordi jeg sitter jo mer eller mindre på han! Jeg får ikke til å gjøre denne bevegelsen så hinsides raskt, men den er fin for små pauser eller når vi vil ha det litt rolig. Jeg klarer ikke noe duracell-tempo uansett, så skal han ha det legger jeg meg helt ned på han, løfter litt på stjerten og lar han kjøre på. Ellers pleier jeg å forsøke litt forskjellige ting når jeg likevel sitter der, så finner man fort ut hva man (og partneren) liker. Ikke vær redd for å prøve! Rotér med hoftene, vri deg rundt mens du beveger deg sakte opp og ned, bruk musklene dine nedentil, skyt magen/ryggen fram eller trekk den inn, ert han ved å heise deg helt opp så han såvidt er inni deg, vent hvor lenge du vil eller til han drar deg nedpå, før du synker dypt ned mens du bruker musklene dine. Øvelse gjør mester - også er det veldig gøy å øve også!
×
×
 • Create New...