Gå til innhold

Har du noen "tvangstanker" eller "fobier"?


Rebellen

Anbefalte innlegg

Her er mine tvangstanker:

- Må lukke dører, til og med i klasserommet.

- Hvis jeg åpner kjøleskapet for å ta en slurk cola, ender det alltid opp med at jeg går tilbake og tar 2-3 slurker til.

- Hvis jeg sitter i passasjersetet, og jeg ser vanndråper på frontruta, MÅ jeg skru på vindusviskerne.

- Hvis jeg er på et senter, og de har gulv i to farger, så må jeg gå på en av fargene.

- Må ta hånda på panna, og dra den nedover (som om man skulle tørka trynet med håndkle), selv om det ikke er noe i trynet mitt.

- Rister alltid på bena/låret i takt med musikken.

- Biter negler.

- Hvis jeg spiser potetgull, må jeg alltid ta en slurk cola/vann mellom hver "skive" hvis det er drikke i nærheten.

- Må alltid rive av skorpa på sår.

- Jeg må bevege på armene og bena i alle fall hvert 10 sekund.

 

sikkert masse mer også :p

 

Fobier: Ingen som jeg vet om faktisk ^^

Endret av eXtreme-501
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en ekstrem fobi for edderkopper, faktisk såpass ille at jeg ikke kan dra på teltturer, hyttetrurer er veldig vanskelig og jeg kan ikke bruke noen form for utedo om sommeren, i frykt for at det skal være edderkopper i nærheten.

 

Av tvangstanker så er det mye rart, kommer ikke på alt i farta, men her er noen:

 

MÅ se på tv, film, serie o.l. mens jeg spiser

Må alltid lese på noe før jeg skal sove

Vist jeg skal ta meg et glass vann, så må jeg skylle glasset to ganger før jeg har vann i det, uavhengig om glasset var brukt eller ikke fra før

Vist jeg skal se en film/serie o.l. ting før jeg skal til og legge meg, så må jeg gjøre alt klart i forveien, slik at det bare er å gå rett i sengs etterpå. Dette må gjøres uansett om jeg har besøk eller ei, både av kompiser og kjærester

Jeg kan absolutt ikke dra noen plass uten musikk på øret

Lenke til kommentar

Jeg er livredd edderkopper og noen andre store flyvende insekter. Har mange ganger sittet "fast" inne på et rom e.l pga. en edderkopp stenger for alle veier ut.. :p Men når de blir veldig store, så er de ikke så farlige. Jeg har faktisk hatt en Grammostola Rosea.

 

Volum på f.eks tv, radio o.l MÅ stå på "gode" tall, og jeg kjenner hjertebanken, kaldsvettingen og panikken komme om jeg ser/vet at volumet står på et "dårlig" tall. Gode tall er 1,2,3,4,5,8,10,12,15,18,20 osv.

Lenke til kommentar

Har vel ikke mange forbier, men tvangstanker har jeg.

 

Ting må alltid dobbeltsjekkes. At komfyren er skrudd av, kjøleskapet og fryseren er lukket, døra er låst, vekkerklokka er skrudd på (selv om jeg VET at jeg skrudde den på 10 sek siden) osv... Svært irreterende.

 

Skrur jeg av en lysbryter, bryter på tv'n, bryter på konfyren osv. må jeg alltid høre eller kjenne et "klikk". Gjør jeg ikke det må jeg skru aparatet på igjen, for så å skru det bestemt av. Dette gjelder også på husdøra. Før jeg legger meg må jeg ofte låse opp og igjen, før jeg hører et tilfredsstillende "klikk" som liksom bekrefter at nå er døra låst.

 

Jeg må alltid skru korken på flasker jævlig hardt igjen før jeg forlater den i f.eks et kjøleskap. Gjør jeg ikke det bekymrer jeg meg for at innholded skal lekke ut. Dette har gjennom flere år ført til irretasjon for min mor, som aldri får opp flaskene.

 

Ellers sier jeg som regel "hæ" når noen spør meg om noe, selv om jeg hørte hva de sa. Noe ala dette: "Når slutter du på jobb i kveld, Marius" "Hæ... Hmm, slutter klokka 9 i kveld".

 

Sikkert flere tvangstanker, men dette er vel de værste.

Lenke til kommentar
Jeg "teller", og partall er tingen.

Spiser feks to og to potetgullbiter. Tre går ikke!

 

Jeg må alltid skru korken på flasker jævlig hardt igjen før jeg forlater den i f.eks et kjøleskap.

 

- Når jeg sitter i en bil som har på vindusviskerene, må jeg alltid telle hvor mange ganger vindusviskeren går mellom brøytestikker eller lignende

 

THIS!

Med mer, a lot.

 

Sjekker hele tiden kjøleskapet, og andre skap for godteri, drikker osv osv, selvom jeg garantert VET der ikke er noe jeg vil ha.

 

Kan ikke sove uten dyne, blir jævlig redd for å bli tatt av "monstere :p " da. MÅ ha dyne over meg.

 

Ser jeg en edderkopp på rommet før jeg legger meg, og får ikke kverka den, legger jeg meg faen ikke der.

 

Må alltid gå først med venstrefoten opp trapper osv, for å telle "Korrekt" altså Partal skal kome på høyrefoten, fordi jeg er høyrehendt, og høyre = bra, partal= bra. Men yndlingstalet mitt er....... FEM - 5. Jævla merkelige greier. :glare:

 

Matte.Jeg hater matte, suger i matte. Hopper like gjerne utfor et stup enn å ta en matteprøve,FITTEfag.

Lenke til kommentar

Jeg og, men nå ble jeg kjempe glad. Vi hadde masse ny mat.

Også sier jeg mye hæ.

Og tenker ofte sånn "hva om jeg hadde gjort det" også drømmer jeg meg langt vekk så må folk prøve lenge for å oppnå kontakt. Litt sånn tommy og tigeren dagdrømmer.

Jeg takler heller ikke å være glattbarbert i ansiktet. Det freaker meg ut.

Lenke til kommentar

Jeg kan ikke lese denne tråden, for da spiser jeg sikkert på meg tvangstanker.

- Kan aldri ta det øverste fatet i skapet. Fat nr. 3 er ofte det jeg velger.

- Mååå vaske hendene mine ofte, etterfulgt av å sprite de (veldig viktig!!).

- Må se i kjøleskapet, selv om jeg ikke er sulten, og ikke vil ha noe, må bare se allikevel.

- Så må jeg sjekke komfyren opptil 10 ganger før jeg går ut. Og passe på at ene stolen på kjøkkenet ikke står inntil varmeovnen, til tross for at jeg VET at varmeovnen er avslått!

- Sokkene mine MÅ ha samme farge som genseren min, har jeg på meg rosa genser må sokkene også være rosa. Er veldig glad i lilla, men har ikke lilla sokker, derfor må jeg alltid ha på meg mine lilla ullsokker når jeg har lilla gensrer på meg. Jeg kan heller ikke gå med ensfargede sokker, det må være mønster nedpå de, som vises!

 

Så er jeg veldig redd for vepser.. Huff, skulle vært skuddpremie på de!

Endret av Sweetpea
Lenke til kommentar
Volumet på forskjellige ting som tv'en og PC-en må alltid stå på et "rundt tall" står den på 43 må jeg skru den opp til 45 eller ned til 40, uansett :p

 

Samme med meg bare at det må være på partall. 12, 14, 16, 18, 20 osv. Kan ikke stå på for eksempel 17. Det blir bare feil :p

 

Edit: Også er det den som alt for mange andre her også nevner om at jeg må se inn i kjøleskapet hele tiden. Går jeg inn på kjøkkenet er det stander at det første jeg gjør er å se i kjøleskapet. Vet egentlig ikke hva jeg ser etter. Ofte gjør jeg det selv om jeg ikke har lyst på en drit.

Endret av Naiits
Lenke til kommentar

Hahaha, godt å se at jeg ikke er alene. Trodde jeg var ganske alene, men dæven folk har jo mye rart for seg :p

 

Fobier har jeg så å si ikke noe av. Bortsett fra føtter. Jeg hater de, de er vederstyggelige, heslige og det som verre er. Jeg får noia bare av å tenke på det egentlig. Også er jeg ikke glad i dødelig store høyder dersom jeg står på kanten.

 

Tvangstanker (her er det en del rart):

 

Volumet på TV-en MÅ være slik: 1,3,5,7,10,13,15,17,20 osv. Når jeg skal skru opp/ned volumet fra f. eks. 15, så gjør det slik: 15-14-13-12 også opp til 13 igjen. Det samme gjelder kanaler og andre type valg. Litt flaut når andre bevitner det, men care :p

 

Jeg må slå av springen på en bestemt måte. Jeg MÅ alltid ha den midterste skjea, kniven w/e i skuffen. Skriver jeg feil i et ord hender det jeg sletter hele ordet istedenfor å bare rette opp bokstaven (dette varierer fra tid til annen).

 

Har jeg begynt å lese en artikkel på VG, så må jeg lese hele, inkludert navnet på journalisten og datoen artikkelen ble publisert på.

 

Snur jeg meg 360 grader en vei, må jeg snu meg 720 grader den andre veien, for så å snu meg 360 den opprinnelige veien igjen (sånn blir det balanse og "riktig"). Så jeg er generelt opptatt av balanse :S

Lenke til kommentar
Volumet på TV-en MÅ være slik: 1,3,5,7,10,13,15,17,20 osv. Når jeg skal skru opp/ned volumet fra f. eks. 15, så gjør det slik: 15-14-13-12 også opp til 13 igjen. Det samme gjelder kanaler og andre type valg. Litt flaut når andre bevitner det, men care :p

Hah. Eg fiksar ikkje når volumet endar på 1, 3, 7, eller 9. Partal og 5 er det einaste som går.

Lenke til kommentar
Snur jeg meg 360 grader en vei, må jeg snu meg 720 grader den andre veien, for så å snu meg 360 den opprinnelige veien igjen (sånn blir det balanse og "riktig"). Så jeg er generelt opptatt av balanse :S

 

 

Gjør du det ute blant folk? :p

 

 

Hehe, hender, ja. Men ikke bestandig. Er jo diskrét da selvfølgelig :ph34r:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...