Gå til innhold

iPhone 3G og 3GS-tråden | Prat i vei ...


iPhone 3GS  

830 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe deg iPhone når 3GS blir tilgjengelig?

    • Ja, uten tvil.
      255
    • Kanskje. Pris er en faktor
      205
    • Vet ikke. Pris er ikke en faktor
      56
    • Nei, jeg har det jeg trenger.
      323
  2. 2. Har du iPhone fra før av?

    • Ja, jeg har en importert iPhone.
      82
    • Ja, en iPhone 3G.
      228
    • Nei.
      529


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9871234

Jeg har en iPhone 3G kjørende med iOS 4.0.2 eller noe i den duren og min lillebrors kjæreste ønsker å kjøpe denne av meg. Er det noen fagkyndige her inne som kan hjelpe meg i å anta en omtrentlig pris jeg kan ta for denne tekniske duppeditt? Den er pent brukt og har kun et lite kakk i skjermen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min lillesøster kjøpte min gamle iPhone 3G (også pent brukt, og uten større riper) for 2000 kroner. Jeg kunne nok ha fått mer, men prisen ble bestemt utifra hvilken karakter hun fikk på eksamen. Uansett, telefonen er jo (sannsynligvis) rundt/over to år gammel og jeg finner ingen telefoner over 3000,– på Finn.no. Hvis det er snakk om 16 GB-modellen kan du prøve deg på mellom 2500 og 3000 kroner avhengig av hvordan den ser ut samt hvor snill du føler for å være. Hvis det er 8 GB-modellen syns jeg ikke du bør ta mer enn 2500 kroner.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Jeg ville sagt maks 1000 for em 3G. ABSOLUTT maks. 3G er treg og kan ikke engang bruke nyeste softwarefunksjonene eller mange av programmene som er ute nå. En potensiell kjøper ville vært mye smartere om han/hun kjøpte en iPod touch og hadde en billigmodell ved siden av

Lenke til kommentar

Jeg ville sagt maks 1000 for em 3G. ABSOLUTT maks. 3G er treg og kan ikke engang bruke nyeste softwarefunksjonene eller mange av programmene som er ute nå. En potensiell kjøper ville vært mye smartere om han/hun kjøpte en iPod touch og hadde en billigmodell ved siden av

 

 

Jeg holder også en knapp på 1000.- som maks, er du riktig heldig og kjøper er i godt humør så kan du lande på 1500.-...

 

Men til en bekjent ville jeg aldri solgt den for over 1000.-..

Jeg ga min 3GS til kona, men om jeg skulle solgt den så tror jeg ikke jeg ville fått noe særlig over 2000.- for den, selv om den er så godt som strøken.

 

 

 

Gega

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Har bestemt meg for 800. Ettersom vedkommende som skal kjøpe tlf har nada peiling regner jeg med at jeg gjør henne en tjeneste ved å nedgradere os-et til det "nyeste gamle", ergo siste versjon som kom før 4.x-generasjonen.

Lenke til kommentar

Flere som opplever at programmene på iPod touch 1g, lukker seg uten grunn? Har jailbreaka og bruker backgrounder, det kan jo sikkert ha noe med skaen å gjøre siden det er begrensa RAM.

Da har programmet kræsjet. Dermed er det enten en feil i programmet du bruker, eller operativsystemet ser du har ekstremt lite minne, og har bestemt seg for å frigjøre alt minnet igjen.

Lenke til kommentar

Har et MMS spørsmål. Jeg skiftet mobiloperatør fra Netcom til OneCall. Selv om min iPhone ikke hadde vært bundet til en operatør på langt over ett år, måtte jeg jo faktisk personlig få den løst/opplåst eller hva det heter fra Netcom, og gjenopprette og mye tull før den gikk på en ny operatør. Men nå er det MMS som ikke fungerer, jeg har brukt oppstillingen som jeg finner på OneCall sin side, og det går helt greit å ta imot melding med bilder, men når jeg skal sende ut får meldingen ett rødt tegn med utrops-tegn ved seg, og den går ikke ut. Prøver flere ganger, men det samme skjer. Er det noe mer oppsett jeg ikke har fått med meg da????

Lenke til kommentar

Noen ord om bruktpris på 3GS:

 

Ny i dag fra Appstore kr 4000 inkl frakt.

 

Følgende trekker prisen ned på en brukt 3GS som er over ett år:

 

- Batteriet blir dårligere for hver dag, og etter 18-24 måneder bør man begynne å tenke på bytte hvis man vil ha en grei batteriytelse. Pris kr 1000.

 

- Garantien er utløpt. Tenk litt på hvor mye det faktisk kan bety.

 

- Den er faktisk BRUKT. Jeg er sikkert ikke den eneste som har opplevd å høre i løpet av en samtale at toalettet spyles i den andre enden ... Så gå ut i fra at telefonen er brukt i unevnelige situasjoner. Den er proppfull av bakterier. Du må investere en del tid til rengjøring og desinfisering.

 

- Den har kanskje også riper og naturlige slitasjemerker.

 

Grunnen til at noen klarer å selge iPhone til alt for høy bruktpris tror jeg bunner i at så mange selv har betalt alt for mye for den gjennom ublu bindingsavtaler, og det har festet seg et feilaktig inntrykk i markedet om at den er så mye mer verd enn den er. Men selv om du kanskje har blitt lurt, så er det ikke riktig å lure neste kjøper på samme måte. For deg som har tenkt å kjøpe, så sjekk først hva du får for samme beløp ellers i markedet.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...