Gå til innhold

Prison Break Ses. 4 for amerikansk sendeskjema (!SPOILERS!) - Bruk spoilertags for fremtidige episoder ihht USA-skjema


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis vi skal ta en Lost-prat igjen så suger jo Lost inn seerne, mens Prison Break suger dem ut. Uansett hva dere sier negativt om Lost, er jo PB den store tapern uansett fordi det er den serien som går av duken trolig for å vannet ut plottet altfor mye. Lost vanner kanskje ut de og, men de gjør det rett :)

 

 

Nå over til episoden som ble sendt i natt.

 

Hva sa jeg? Self valgte pengene og bedro Michael og Co for penger. Var så inderlig åpenbart at det skulle skje. Likte faktisk den vendingen i historien, til tross for at en avsluttning var åpen der igjen(ala Sara og Michael på båten i S2).

 

Å hva skjer med Undercover-big-clutch-Special-Agent-Lady-At-Gate? Gikk fra pusling til kickass på null niks, var forberedt på at Gretchen drepte henne med engang(liten feil synes jeg med tanke på at Gretchen trossalt er lært opp i å drepe og burde ha drept henne gangske lett).

 

Haha Lisa var faktisk dattern til generalen. De må nok ha funnet ut det, fordi hvis de ikke viste det så hadde planen vært helt avhengig av at generalen brydde seg nok om henne.

 

Uansett denne episoden likte jeg. Ok underholdning, litt spenning og en bra cliffhanger for å avslutte det hele. Kanskje bedre PB episoder i vei mot slutten?

Lenke til kommentar

Herlig episode, med noen små logiske brister. (tenk at gretchen kalte våpenet for en mp5? ) trodde hun visste bedre enn det.

 

Litt kjipt at SElf er korrupt, men jeg skjønte det når han kjørte til hun kontordama i GATE.

Noe galt måtte skje, det skal jo tross alt komme 12 episoder til i denne sesongen.

 

Men jeg likte veldig godt hvordan de snakket og håndterte Generalen. Endelig blir han litt herset med!

 

Genial episode, med en utrolig spenninngsfaktor og masse geniale ting. selv om endel var litt åpenbart. Som at scylla ikke var i bagen og sånt. :p Det var jo som generalen sa det. At de måtte lure scofield åpenbart og sånt.

Den måten de gjorde det på , gikk ikke. :p

Endret av Phinex
Lenke til kommentar
Adrenalin av å se på en tv-serie? Krever du seriøst det for at PB skal ha en god episode?

Det er slett ikke noe jeg krever, men det er ingenting bedre enn å sitte med hjertet i halsen og intenst bite negler av spenning. Jeg ser jo selvsagt ikke på Seinfeld på grunn av spenning, men PB er jo en spenningserie og den spenningen som var i episoden her var ikke noe særlig opphissende. Satser på et comback til neste episode.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...