Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan forholde seg til to invitasjoner?


Anbefalte innlegg

Hva gjør du når du får to invitasjoner til forskjellige ting? Tenker da på om en kompis spør om du vil f.eks være med å grille, mens en annen spør om du vil være med å spille fotball. Jeg har alltid gått til den som spurte først og takket nei til den andre, men jeg har ofte lurt på om jeg burde spør om fyren som ba meg med på fotball heller ville være med å grille sammen med han andre? Er det normalt å gjøre slikt?

 

Slik som det er nå, har jeg blitt invitert til to forskjellige ting, av to personer som jeg kjenner, Ola spurte om grilling og Trine spurte fotball.

 

Grillingen kom først, og jeg takket ja til det, og rett etter ble jeg invitert til fotball. Jeg takket nei til fotballen, men lurte på om jeg skulle spørre om vi skulle slå det sammen, slik at vi alle kunne grille og spille fotball sammen. Men ettersom jeg ikke vet om Ola vil ha Trine og hennes gjeng med på grilling vet jeg ikke helt hvordan jeg skal forholde meg.

 

Til info kjenner jeg ikke Ola like godt som Trine, og det forbauset meg at han ville ha meg med på grilling, og Trine kjenner heller ikke Ola noe særlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest member-101642

Det er ikke uvanlig å gjøre det slik. Får jeg to invitasjoner, drar jeg dit jeg har mest lyst til, uavhengig av hva jeg takket ja til først.

Lenke til kommentar
Det er ikke uvanlig å gjøre det slik. Får jeg to invitasjoner, drar jeg dit jeg har mest lyst til, uavhengig av hva jeg takket ja til først.

Samma her.

Men, om det er mulig så prøver jeg å slå sammen, og det er da np, ingen som har blitt fornærma fordi jeg har foreslått å ha med fler folk på ting X.

Lenke til kommentar

Førstemann til mølla er regelen som gjelder, men det hadde ikke vært dumt å slå sammen to gjenger heller. Det er litt risky siden du ikke vet om Ola vil at Trine sin gjeng skal komme, spesielt når du ikke kjenner Ola så godt, men det kommer også litt ann på om du helst vil bli kjent med Ola, eller om du vil få flere bekjentskaper genrelt. To gjenger sammen kan fort bli veldig adskilt, eller så kan det gå motsatte veien og alle koser seg.

 

Men OnTopic, førstemann til mølla ja.

Lenke til kommentar

førstemann til mølle prisppet er gjeldende.

men du har lov å endre planer, hvis du sier ifra i rimelig tid før.

 

ang å spleise sammen de 2 eventene, kommer jo helt ann på hvor f.eks grillinga skal holdes, om ola og trine kommer kjenner hverandre og hvor mange flere som skal være med(krever jo et visst antall pers for å spille fotball)

Lenke til kommentar

Er førstemann til mølla som gjelder her i gården. Går ikke å først si ja til en avtale og så avlyse den like etterpå for en annen. Det med å slå sammen to avtaler går som regel veldig fint. Min kompis gjorde dette senest i går kveld, endte med at det ble fest istedet for grilling (^^,)

Lenke til kommentar
Når jeg først har takka ja til en invitasjon avlyser jeg aldri til fordel for en annen, om det ikke er noe usedvanlig viktig.

Samme her, stort sett. Som regel hvis det kan passe, ringer jeg også den første, forklarer og spør om det er ok at jeg tar med person nr to dersom vedkommende har lyst å være med. Så ringer jeg opp igjen. På den måten unngår jeg å love noen noe jeg ikke kan holde :)

Lenke til kommentar

Person 1: Blir du med på kino?

Jeg: Jaja, er oppe hos deg om 20min.

 

Person 2: Blir du med å grille?

Jeg: Kanskje, må bare sjekke noe først. Ringer deg opp igjen.

 

Jeg til Person 1: Kan vi ta den kinoen en annen gang? Person 2 skal grille skjønner du å jeg har mest lyst til å bare slappe av litt. Bli med dit du og elelr?

 

 

Dats it lizzom. Fo shizzle.

Lenke til kommentar

Hvem av de sier du vanligvis ja til? og hvem er du mest sammen med?

Sånn tenker iaff jeg når jeg tar slike valg. Hvis en kamerat jeg er mye sammen med spør meg om jeg vil finne på noe, og en annen jeg ikke er så mye sammen med spør meg om det samme, kanskje det er aktuelt å vurdere han du er minst sammen med.

Ble litt rotete, men du skjønner.

Det avhenger også litt seff.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...