Gå til innhold

AoC: Ganking på PvP-servere


Anbefalte innlegg

Det er helt sjukt at Funcom enda ikke, etter 3-4 år med utvikling, ikke har gjort noe med gankingen i spillet. Altså at når du dauer så blir du spawncampa noe jævlig.

Dette gjelder segg PvP-server. Og jeg lagde en char på serveren pga kammerater.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel i følge Gaute Godager en av de som har utviklet spillet så skal de fikse på det snarest mulig, leste det på nrk hvor han svarte på noen spørsmål. de skulle forlenge en spell som man får når man kommer til live eller noe slikt så man ikke kan bli ganket med en gang.

Lenke til kommentar

OK, jeg har noen spørsmål til.

 

Ødelegger det ikke atmosfæren i spillet når man ikke har noen alierte? Og hvordan er det med folk som plutselig forlater gruppa og begynner å ganke deg -- bare for å være ekkel?

 

Syns det høres litt tomt og tankeløst ut, og det dere sier overbeviser ikke akkurat meg om det motsatte. Blir nok å rolle på PvE-server, ja.

 

Selvfølgelig bare mine meninger, og bortsett fra dette er jeg kjempepositiv til spillet. Måtte fredag komme så fort som mulig. ;)

Lenke til kommentar

I og med at man ikke har noen factions og kan gruppe opp med alle, eller joine alle guild så er det vel veldig dumt å dra rundt å ganke villt. Da skaffer man seg mange uvenner som kan føre til at du ikke blir tatt med i instancer eller får joine guild. Så tenk på det dere som er glad i å ganke. Pluttselig en vakker dag er dere uten venner og får kun gjort ting alene.

Lenke til kommentar

Har ikke hatt problem med ganking, de fleste løper fredløst forbi, men i ny og ned kommer det såklart en som har blod på tann, men har ikke vært plagsomt, og jeg har som regel fått hevn.

 

Spawn camping har jeg heller ikke hatt noe problem med, du får en buffs som forsvinner i det du er ferdig med å loade, og da popper jeg bare inn i stealth(er Assassin). Har ikke blitt spawncampa så langt værtfall.

 

Spiller på Fury, om noen lurer.

 

Edit: @Wowaddict, det du sier er veldig riktig, bra sagt =)

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Sorry, men kan ikke si noe annet en boo-huuu! Det er en stor forskjell på å være en totalt shitkid og nyte et PvP spill. Dreper du alt og alle og skaffer deg bare fiender har du bare deg selv å takke. Har du en guild i ryggen med samme motiver som deg selv, drep i vei.

 

FFA fungerer så langt ypperlig. Mye bra fights på Fury, ville ikke hatt det noen annen måte. Og greit nok at det er litt pussig at de forkortet lengden på immunitybuffen spesielt siden de med svak maskin sliter med loading, men litt må man tåle. Står noen og camper ditt ressurecction point? Spawn på et annet, snik deg tilbake og ta livet av personen da vel. Ikke lag deg unnskyldninger på et problem som ikke eksisterer.

Endret av bamsefar
Lenke til kommentar

Personlig synes jeg ganking og player driven content blandes en hel del.

 

Virker nesten som så mange synes at når man er på PvP server bør man ganke/griefe så mye som mulig. Typisk stå å se på at en kar sliter med flere mobs til han akkurat kommer til å oveleve på 5% før man sender en spell i pannebrasken på ham. Eller denne nevnte quest deliver gankingen.

 

Woot jeg ble PvP level 12 på å quest deliver ganke?? Imba meg?? jeg har blitt downet 0 ganger. Jeg må være den beste pvp'eren noen sinne.

 

Personlig ser jeg fordelen ved FFA ved at fiender aldri er trygge. Men mener at gankingen bør ha et purpose. Ikke bare fotfølge en guildløs kar du aldri har sett før en hel kveld som prøver å levle og aldri angriper tilbake, bare for å triple levle tiden hans.

 

Ja Hyboria er brutalt bla bla bla. Men selv ikke Conan (fra filmene) angriper folk som tilfeldigvis var inne 30 meters radius, og som var tifeldig forbipaasserende. Ihvertfall ikke konstant.

 

Vært mye kulere player driven content og folk prøvde å finne seg reelle uvenner og starte en krig mot dem.

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...