Gå til innhold

Må man ha abonement for å se på parabol?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja. Med mindre du har en STOR forkjærlighet for små tyske musikkanaler og franske tv-serier, så trenger du abonnement. Får bare inn ekstremt kjipe kanaler uten. Prøvde på hytta til tante i Sverige. Fikk ca. 10 kanaler med tyske musikkvideoer og franske spillefilmer.

Lenke til kommentar

Nei, disse inngår også i samlepakkene med kanaler. Du må nok tåle å punge ut 500kr i året for en kanalpakke også.. Du tar ikke inn vanlige antennesignaler med parabol vettu, sikter deg inn på en satelitt som bestemmer hva slags kanaler du får se på. Kan selvsagt bruke vanlig antenneledning for å se NRK og TV2 da men..what's the point.

Lenke til kommentar
Jeg forstod ikke serlig mye av de listene dine... Sånn som jeg oppfattet de, var de liste over sattelitter. Hva betyr forresten DVB?

 

Du kan begynne med 1 W og 5 E.

Kanalene er fargekodet. Se nederst på siden. "digital clear" er det du kan se uten kort. Husk å skille mellom radio og tv :wink:

DVB står for Digital.. eh B...eh.. ja noe sånn. Du trenger ikke tenke på det :D

 

Her er en litt mer lettfattelig oversikt: http://www.nordic-satellite.com/

Lenke til kommentar
DVB = Digital Video Broadcast = en standard for digital-TV
Som skal være nræt dvd kvalitet. Feks sitter du og ser på film som du har bestilt kan du forandre språk audio og teksting. Btw vi har parabol og får inn ca 500 kanaler nå men eg vil si at kun 10 av de er verd å se på. Tyske kanaler er dritt bra kanaler bortsett fra den j*vla dubbingen.
Lenke til kommentar
DVB = Digital Video Broadcast = en standard for digital-TV
Som skal være nræt dvd kvalitet. Feks sitter du og ser på film som du har bestilt kan du forandre språk audio og teksting.

 

Joda, men kvaliteten avhenger av komprimeringen... Mange kanaler på en transponder fører til høyere komprimering, og dårligere lyd og bilde. Men DVB er det uansett. :)

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...