Gå til innhold

Gode spill som vi trolig aldri fullfører


Anbefalte innlegg

Tomb Raider: Legend

Tomb Raider: Anniversary

 

Er to gode spill som jeg spilte sikkert godt over halveis på men så satt jeg fast en plass, visste ikke hva jeg skulle gjøre og da var det lite fristende og spille når jeg aldri kom videre :p dermed ble det til at jeg ikke spilte disse mer :/

Endret av Cryflopp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981287349

Far Cry 2 - Dabbet bare mer og mer av.

 

Gears of War - Mistet sansen, burde jeg fullføre ?

 

Brother In Arms - Road To Hill - No comment

 

PURE - Enormt latterlig og kjedelig

 

S.T.A.L.K.E.R - Konge spill, men mistet interessen fort.

Lenke til kommentar

Fra denne generasjonens konsoller:

 

GTA4: Ensformig, lite fremgang i historien og kjedelige oppdrag.

Far Cry 2: Ensformig, elendig kunstig intelligens, vaktpostene, for mye dødtid og uengasjerende.

Assassin's Creed: Ensformig og latterlig begrenset med tanke på hvor store byene er.

Lost Odyssey: Etter 10 timer la jeg det bort. Jeg ble aldri engasjert. Stor skuffelse ettersom jeg ventet meg en Final Fantasy opplevelse. Føltes til tider ganske banalt ut.

Burnout Paradise: Lite variasjon!

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Etter jobb,skole,+++++++ så merker jeg at tiden jeg brukte på spill før aldri vil bli matchet....

 

Pga. dette så har jeg en del spill jeg ikke har rundet, og jeg juger ikke om jeg sier at jeg har 3-4spill i hylla som ikke har besøkt xboxen enda, da jeg rett og slett ikke har følt jeg har hatt tid til å sette meg skikkelig inn i dem..

 

Kan nevne et spill jeg ikke har rundet, som jeg er overrasket over at ikke flere enn 1 annen har nevnt:

 

Mass effect: Spillet startet veldig bra, og kan lett si jeg ble veldig hekta og hadde lyst til å klare mest mulig, så brukte en del tid når man kommer til den store rombasen. Så ble jeg spectre, fikk styre skipet selv, og fikk i oppdrag å fly rundt i galaksen for å finne ei arkeolog. KJEDELIG!! Den letingen rundt, og det uhåndterlige kjøretøyet man får ødela opplevelsen helt for meg og gjorde spillet dritkjedelig.

Lenke til kommentar

GTA:SA (PC) slet jeg med. Jeg fikk gjort ca 48% tror jeg det var, men så kom jeg til et punkt der jeg måtte få lurt av noen ID-papirer eller hva det enn var fra den drittkjærringa som jobbet på et Casino som skal robbes.

 

Og uansett hva man prøver blir ikke det kvinnemennesket fornøyd. Jeg prøvde alle de forskjellige restaurantene, men ingenting virket. Noen andre som har vært gjennom dette?

Lenke til kommentar

Jeg elsket Gothic 3, men trur egentlig aldri at jeg "rundet" det. Plutselig hadde jeg absolutt alt av orcer etter meg, så det ble umulig å finne alle de gjenstandene. Så jeg vandret bare rundt og sanket xp, og til slutt fant jeg og drepte siste-bossen. Sa meg fornøyd med det, og skrudde av spillet :p

 

Egentlig er ikke problemet mitt at jeg ikke runder spill. Som oftest når jeg blir oppslukt av et spill så sitter jeg til det er ferdig. Mitt problem er å komme i gang.

 

Fallout 3 har jeg f.eks. bare spillt i en time, og aldri igjen. Det pga to ting; syntes begynnelsen var kjedelig og misliker Oblivion sterkt.

Lenke til kommentar

@ NoLimit_^: Det er bare såvidt du kan sammenligne Fallout 3 og Oblivion. Noen likheter er der, men Fallout er bare 100 ganger bedre enn Oblivion når begge er vanilla.

 

Spill jeg ikke har fullført:

 

FarCry: Jeg spilte til de usynlige monstrene kom, da ble det bare så forbaska teit. Flott spill though med fin grafikk.

 

FarCry 2: Hadde store forventninger til dette spillet, men det var bare så elendig at det er helt tragisk. Elendig AI, dårlig grafikk, fiender dom tåler alt for mye, frihet my ass.

 

GTA IV: Hadde det på PS3en (som er solgt), og etter en stund gadde jeg rett og slett ikke mer, ble skikkelig lei. Kom en 50% eller noe. Er uansett et flott spill, og siden PC-versjonen er totalt mishandlet av R*, kjøper jeg nok en PS3 igjen når det blir litt billigere.

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Av denne gen. konsoller

 

Metroid Prime 3

Var rundt halvveis da jeg begynte å total renovere leiligheten, etter en pause på nesten 6 mnd. var det umulig å starte opp igjen midt i spillet.

 

Super Paper Mario

Kjøpt på release dagen, men spilte bare ca. 2 timer, siden har det ikke blitt spilt. Hadde rett og slett for mange gode spill denne perioden. Mulig jeg tar opp dette spillet ved en senere anledning.

 

Devil May Cry 4

Piss spill. Litt merkelig iom at jeg i grunn likte det første spillet (dog rundet jeg ikke det heller :p)

 

Saint’s Row

Greit spill, husker ikke hvorfor jeg sluttet med det.

 

Medal of Honor : Airborne

Likte det ikke.

 

Excite Trucks

Likte det ikke.

Endret av omp9
Lenke til kommentar

Zelda, Majora's Mask

 

Rett og slett for vanskelig og kjedelig med den natt og dag funksjonen. Blir aldri fullført.

 

Half-Life 2.

 

Skjønte ikke bæret av historien, må nok spille half-life 1 først. Trolig at blir fullført.

 

Heavenly Sword.

Etter noen timers spilling gikk jeg lei. Mangler trophies og historie. Var nok på slutten av spillet, men blir aldri fullført!

Zelda, Ocarnia of time.

Rundet det som liten, glemte historien og skulle begynne på nytt. Kom så vidt i gang, gikk lei.

Garantert fler jeg ikke gidder å runde, deriblant en god del N64 spill. Oppdaterer innlegget etterhvert.

Lenke til kommentar

Ninja Gaiden(PS3):

Veldig kult spill, men fy&fy så vanskelig det er. Kom til en boss som jeg får juling hos gang på gang og jeg nekter å løpe rundt med en rosa sløyfe rundt hodet kun fordi at jeg vil ha en enklere vanskelighetsgrad. Kanskje jeg blir å ta spillet fram igjen, men jeg lover ingenting.

 

Devil May Cry:

Slåssingen er kul, men alt annet er utrolig kjedelig. Løpe i klaustrofobiske hus nesten hele tiden for å slåss mot monstre ble fort veldig kjedelig. Dråpen rant over da jeg kom til et slott eller lignende og da jeg hadde slåss meg gjennom det fikk jeg beskjed om å slåss meg tilbake igjen. Takk&farvel, og siden har jeg ikke rørt spillet.

 

Bioschock:

Har spilt veldig lite Bioschock, men får meg ikke helt til å begynne på det igjen. Spillet ser jo veldig bra ut og historien er interessant, men likevel så har det ligget og støvet ned siden jeg kjøpte det. Mener å huske at jeg ikke fant ut hvor jeg skulle gå så da skrudde jeg av xboxen i frustrasjon.

 

Diablo2:

Tenkte å spille dette nå som Diablo 3 er "rundt hjørnet", men denne evige slaktingen av monstre kun for å gå opp i level var særdeles kjedelig. Etter at jeg ble drept av et monster som frøs meg til is hele tiden så gadd jeg rett og slett ikke mer, tvilsomt at jeg blir å fortsette på denne.

 

Var bare de spillene jeg kom på i farten som de fleste ser på som gode og som jeg eier, men har sånn smått gitt opp når det gjelder å fullføre dem. Har flere stortitler som ligger og støver i hylla min mens de venter på at jeg skal prøve dem.

Lenke til kommentar

Har postet her før, men legger til noen nye.

 

Sacred 2: Spillet det fortsatt, men kommer neppe til å nå slutten. Det er for mange klasser å prøve, side-oppdrag å gjøre og loot å hente, og jeg har ikke tid til å spille så mye som jeg gjorde før.

 

Lord of the Rings Online: Nå er det vel ikke en egentlig "slutt" da de bare fortsetter å gi ut ekspansjoner, men jeg sa opp kontoen og fokusererh eller på andre ting. Men jeg savner spillet... :(

 

Silent Hill: Homecoming: På mange måter like bra som de tre første, men fiendene er for enkle. Når man ikke bryr seg om fiendene mister hele poenget med skrekk, så hva er vitsen? Men det kan bli bedre etterhvert. Vi får se. ;)

Lenke til kommentar

Spiller igjennom de fleste spill hvis jeg først liker det, og blir jeg sittende fast over lengre tid på samme sted, så finner jeg løsningen på et vis (type walktrough..) De spillende jeg enda ikke har spillt igjennom, anser jeg vel helst som pågående prosjekter, som Chrono Trigger, Zelda Occarina og Assasins Creed, hvor jeg har savegames liggende og plukker opp en gang i blant når jeg føler for det. Og HL2 episode 1 og 2 eier jeg urørt, men når jeg en gang i fremtiden får en spillemaskin igjen så blir det å komme seg igjennom de også :p

 

Spill jeg faktisk ikke har runna skikkelig er Guitar Hero 2 og 3 på expert, men det er ihvertfall å anse som pågående prosjekter! :p

Lenke til kommentar

Final Fantasy / andre JRPG:

Spiller i 1-2 timer til jeg innser at jeg må grinde, noe jeg avskyr og har fått nok av i MMORPG. Så jeg legger fra meg spillet for godt. Hvis jeg av en eller annen grunn skal prøve det igjen, så husker jeg ikke hvorfor/hvor/hva jeg drev med sist, så jeg legger det fra meg igjen.

 

Tidligere RE-spill:

Kom et stykke, så fant jeg ut at jeg måtte backtracke for å finne noe jeg hadde glemt (og jeg hater backtracking).

 

Farcry 1 og 2:

Forskjellige spill, men begge ble fryktelig kjedelig i lengden.

Endret av Syvertsen
Lenke til kommentar
Okami. Genialt spill, vet ikke hvorfor jeg ikke klarer å motivere meg til å fullføre.

 

GOW.

 

Final Fantasy 9 og opp

 

Etter jeg prøvde og ble hektet på mitt første mmo har jeg nesten ikke klart å bli hekta på spill igjen. Jeg spilte swg når det var stort og wow når det kom ut, slutta i 2007. Siden har spill aldri vært det samme, alt virker som et tiltak.

kjenner til den. spill jeg digga før ble litt daffe etter å ha spilt wow i en lengre periode. lite som slår wow. tror nok wow er altfor bra.. blir altfor lett hekta, og da går det utover alt annet...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...