Gå til innhold

Den store EVE-Online tråden.


Anbefalte innlegg

EVE Online, i motsetning til WoW, er ikke et spill du bare kan starte å "spille" etter en time eller to. Du må sette deg litt inn i spillet, finne ut hva som gjør hva, hvilke skip er best å fly, osv. Også må du kjøpe skillbooks for de forskellige skillsa som du trenger, blandt annet å kunne fly spesifikke skip. EVE Online er litt lik WoW med at du må kjøpe skills, men det er hvor likt det ever kommer til å bli.

 

Selv har jeg spilt i snart et og et halv år nå, og kan ikke alt om spillet. EVE Online vil være et spill som konstant utvikler seg.

 

Å prøve å forklare hva EVE er i sin helhet er noe mange som faktisk spiller det, sliter med å forklare til andre som IKKE spiller det. Ville vært som å prøve å forklare atomfysikk til en 4-åring.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hm vel...jeg startet en trial account for å sjekke ut spillet etter et par år.

Starter på tutorial (crash course), trainer skillene jeg får der, og equipper den "civilian damage control 1" modden.

Fullfører et par missions, og får beskjed om å velge carreer path og trainer. Jeg droppet det og tok en agent mission istedet for å få litt mere cash. Dette var visst en mission som er klin umulig å fullføre, skal drepe masse droner som plager en mining colony, men de angriper meg fra alle kanter samtidig og jeg ble most og poddet..jaja, warpet tilbake til war academy igjen, og hentet Ibis-skipet mitt igjen. Men nå var plutselig "damage control" tingen borte! Og jeg så på market men fant ikke samme itemen igjen, vet ikke helt hva den heter. Det er en Damage Control 1-modul med samme ikon, men skipet mitt har ikke nok CPU til å outfitte den, så der wastet jeg 19000 isk...huh? Jeg vil ha tilbake den tingen, men tutorial sier jeg allerede har fått items fra tutorialen og får dem ikke på nytt.

 

Finner noen damage control greier som er altfor dyre også. Men altså ikke den jeg outfittet i starten av tutorial. Må jeg virkelig lage en ny karakter for å få den dingsen tilbake igjen?

 

Hadde jo trenet noen learning skills allerede...sukk..

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Bytex: følg career path greia - du får masse gratis skip, og litt nyttige instruksjoner. damage-control-biten er verdiløs, og hjelper egentlig ikke så mye, siden det du mangler er et krigsskip. Det får du i career-oppdragene. Til l1-oppdrag som det du misslykkes i bør du helst ha en merlin eller en kestrel.

 

Merk at valg av career ikke betyr mye - du får en serie med oppdrag med instruksjoner i nyttige ting relatert til valget, og du kan prøve de andre valgene senere.

Lenke til kommentar

Savner eve!

Kjipt at jeg ga bort alt jeg hadde samla opp etter 5 års spilling o.O

Ga bort 25 skip, de fleste var tech2 battlecruisers og cruisers. Så det blir rett og slett for dyrt å starte igjen :cry:

 

 

Jeg har gikk bort alt jeg eier og har i spillet 3 ganger, til venner, nå jeg har tatt pause:> Og det er ca 3-6 billioner i cash hver gang.. Men det er egentlig det som er litt artig når jeg begynner å spille igjen, å bygge meg opp igjen, ha et mål å jobbe mot:) Nå skal det sies at spillet belønner de smarte veldig, for det er hundrevis av måter å tjene penger på hvis du er litt smartere enn de fleste, noe jeg liker veldig godt;)

Lenke til kommentar

Jau, droppa det og satte masse skills på training før jeg la meg i natt :) Nå må jeg bare skaffe cash til å kjøpe alle 5 basic training skillene og får dem opp til lvl 4 asap. Er det best å gjøre agent missions eller sitte og mine og refine for penger? Får jo en brukbar payout på missions virker det som, og nesten ingenting for å mine asteroids. Ganske greit med training egentlig, slenger bare på lvl 3/4 training før man legger seg eller drar på jobb så er de klare til man kommer hjem.

 

Hvordan er det folk får millioner og billioner av ISK egentlig? Kjøp og salg på market? Eller grinder de missions for 50k stykket? :p

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Du får fort noen millioner bare av tutorial-agentene + sisters of eve, en litt lengre oppdragsserie etter tutorialene.

 

Etter å ha gjort nok oppdrag kan du få tak i agenter med høyere level og kvalitet som gir mye bedre betaling.

 

Tutorial-oppdragene er virkelig et lite must - du går glipp av mye om du ikke orker å ta de. Etter en serie på 10 tutorial-oppdrag får du tilgang til sisters of eve, og da passerer du fort din første million, med relativt enkle oppdrag som kan gjøres i en rimelig frigate.

Lenke til kommentar

Usj..bare å traine en skill til lvl 3 tar jo 22 timer. Level 4 er vel flere dager. Og innimellom dukker det jo hele tiden opp nye skills i rewards man trenger, hvordan "smetter jeg inn" en ny skill når jeg er 10 timer inni training til Learning 3 f.eks.? Så jeg kan få den nye lvl 1 skillen fort, også fortsette training til learning etterpå?

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Du må prioritere rett.

 

Noen få viktige skills for si, den første uken - i prioritert rekkefølge:

Frigate l3

Learningskills til l2

Frigate l4

Cruiser l2, evt. 3

Skill for våpen til cruiser

Learningskills til l4

Battlecruiser(om du ser at du har råd til det, litt over 20M holder for en rimelig BC)

 

Ikke fokuser så mye på learningskills at det hindrer deg fra å gjøre noe interessant. Selv om den "optimale" rekkefølgen på skillsene er å ta samtlige learningskills først så er det fint lite underholdningsverdi i å sitte i en stasjon og vente på at man skal trene de ferdig.

 

Husk at du kan ta pause når som helst i treningen av et skill, uten å miste noe. Bare smett inn l1-l2 skills først i køen.

Endret av Jann - Ove
Lenke til kommentar

Da har jeg ikke bomma så ille, hadde bare råd til en learning skill (memory-skillen) igår, og trente den til to, så er snart caldari frigate lvl 3 ferdig (når jeg kommer hjem fra jobb hvertfall), også har jeg satt noen småtjafs skills jeg hadde på lvl 1-2 bare for å fylle ut tida til kl 22 ikveld.

 

Så flyr jeg ut og gjør masse missions ikveld og skaffer de andre learning skillene.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Håper ikke jeg blir spamma helt her nå, men dersom noen trenger litt starting hjelp så bare send en ingame mail til Swindley, så skal jeg se hva jeg kan ordne:)

 

Alltid moro med flere nordmenn i spillet!

 

Bare å sende en mail om det enten er starting tips, eller om du bare vil bli kjent med flere nordmenn/erfarne folk, eller bare trenger et starting skip eller no:)

 

Dersom dere er Amarr kan det også være mulighet for å joine corp;)

Lenke til kommentar

Noen corps roleplayer vel mere enn andre corps, og har diverse kulturelle forskjeller med andre raser som er umulige å komme over. Akkurat som at det var umulig å få en iraner og en iraker til å jobbe sammen der jeg jobbet før. De nektet å prate til hverandre pga iran-krigen på 80-tallet. Men jobba i samme verkstedlokale.

Lenke til kommentar

Skaff dere ethnic relations skill.

 

Har ingenting med saken å gjøre, corp'en har eksistert i flere år med samme filosofi;)

 

Endel der roleplayer (ikke jeg, er valgfritt). Jeg regner med at flere veteraner kjenner til CVA:)

 

Man inviterer ikke hvem som helst heller, men hyggelige oppedgående folk er det plass til;)

Lenke til kommentar

Har nettopp kjøpt full konto etter å ha testet med trial tidligere i år.

Problemet er bare at jeg har glemt gaanske mye av det jeg lærte i tutorialene:P

Blant annet hvordan jeg trener disse "learningskillsene"? Noen som kan kort fortelle hva jeg evt. må kjøpe for å trene dem?

Tenkte faktisk og at det kanskje bare like greit at jeg starter på ny, siden jeg ikke akkurat har brukt så mye tid på denne karakteren :p Så får jeg friska opp hele opplegget...

Lenke til kommentar

Har nettopp kjøpt full konto etter å ha testet med trial tidligere i år.

Problemet er bare at jeg har glemt gaanske mye av det jeg lærte i tutorialene:P

Blant annet hvordan jeg trener disse "learningskillsene"? Noen som kan kort fortelle hva jeg evt. må kjøpe for å trene dem?

Tenkte faktisk og at det kanskje bare like greit at jeg starter på ny, siden jeg ikke akkurat har brukt så mye tid på denne karakteren :p Så får jeg friska opp hele opplegget...

 

Her har du en fin guide til hvilke skills du bør starte med. Du må kjøpe de fleste på Market, så du gjør agent missions imens. Følg tutorial, så blir du kjapt vant igjen. pluss at du får noen gratis items og skills mens du holder på. Får noen nye skip etterhvert også som agent rewards.

 

http://www.onlinegamecommands.com/eveonline/eveonlinelearningskills.htm

 

Da kan selvsagt trene alle learning-skills til lvl 5, men det vil ta over en mnd med BARE venting. Ikkeno gøy :p

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Anbefaler heller at du trener basic-skillsene til level 4 (de mer avanserte er mye dyrere og for en ny spiller krever de innskudd av spillere med nok penger på bok (hver skill koster 5 millioner kroner))) innimellom alle skillene du trenger, i allefall det jeg gjorde når jeg trente dem opp :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...