Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Carspotting - Sett noe flott i det siste?


Anbefalte innlegg

C. Hatt en garasje å parkere den i så ikke misunnelige drittnordmenn hadde ripa den opp om natta

 

Faren min hadde en E38 7-Serie for noen år tilbake. Parkerer man slike biler i byen, er de dømt til å bli ripet opp. I tillegg til at folk slenger døren inn i bilen konstant når man parkerer side-om-side.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spottet en hvit BMW 550i (F10) i Trondheim sentrum. Videre observerte jeg også en eldre CLS 55AMG og en nyere BMW 3-serie med Hartge modifisering.

Jeg spotta 5-serien og CLS'n i dag. Kan også nevne en rååååå A7. Den pleier å stå parkert i Sorgenfriveien. Jeg kjører ofte en omvei bare for å titte litt på den :p

 

Kan også nevne at jeg nettopp så en Aston Martin, og er ganske sikker på at det var DB9 :D

Lenke til kommentar

Svart Bentley Cabriolet på riksveien mot Lillestrøm i går. Idioten hadde ikke taket nede, noe som er påkrevd året rundt hvis man kjører slike biler. Grrr.

har du prøvd å kjøre med taket nede når det er kaldt ute.

Jeg tar på taket så fort temperaturen nærmer seg 10, alt under det blir for kaldt, selv med setevarmere og varmeapparat på fullt...

Lenke til kommentar

Poenget mitt var at folk kler ekstra godt på seg for å kunne ta av taket. Blir litt det samme som at ungjentene hiver på seg de korte skjørtene med en gang det kommer pittelitt sol på himmelen her i Stavanger (dessverre nok ikke alltid de strammeste jentene heller...)

 

Ha ha ser poenget ditt.

 

Jeg kan finne på å kjøre med taket nede midt på vinteren hvis bilen er utstyrt med nok varme til at det er komfortabelt. Finnes flere patenter som blåser varmt rundt øra dine, og hvis Mercedes og Audi har det så burde jammen meg Bentley ha det også..

 

Ingen lov som sier at man ikke kan kjøre takløst midtvinters, og hva andre tenker blåser jeg i :) Pleier å mobbe de som har cab på jobben: "Jasså. Har ikke råd til tak på bilen, tsk tsk tsk"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...