Totenkopf Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 Melkekremen bør være myk ved servering, så oppbevaring i kjøleskap er utelukket. På pakken står det at 10-20C er ideelt.
Inaktivbruker_101125 Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 De er best når de er myke i romtemp., synes jeg.
Bjarnemann Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 Dedikert til tråden og alle påskeeggelskere Nydelig
Opelduude Skrevet 21. mars 2009 Skrevet 21. mars 2009 (endret) Påskeegg er det beste godteriet som noen gang er laget! Har igjen 28 egg som skal spises opp i løpet tiden før og under påsken. 28*200=5600 kaliroer xD Endret 21. mars 2009 av Gryterett
Inaktivbruker_101125 Skrevet 21. mars 2009 Skrevet 21. mars 2009 5600 kalorier.... jeg håper VIRKELIG at du er i puberteten OG trener, da er det ikke noe problem. Ellers...
Addan Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Pleier å ete dem hele jeg. Ikke med skje liksom. kan jo lett ete hele på en gang, de er jo latterlig små
ChristR Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Jeg har disse i kjøleskapet, helt til kremen er myk. Spiser først av sjokoladeskallet, også spiser jeg kremen for seg selv. Den mest grisete måten er den beste:P
Bjarnemann Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Pleier å ete dem hele jeg. Ikke med skje liksom. kan jo lett ete hele på en gang, de er jo latterlig små Støttes Eneste problemet er at de herlige eggene ryker så fort da.. :/
Bjarnemann Skrevet 24. mars 2009 Skrevet 24. mars 2009 Gutter og jenter, jeg har syndet. Kjøpte i dag seks pakker egg etter skolen for å ha meg noe å kose meg med i lang tid fremover. Nå, nå er 4 og en halv pakke eti opp. DAMN YOU EVUL EGGS, DAMN YOU!
Cryflopp Skrevet 6. april 2009 Skrevet 6. april 2009 I fjor kom strømmen av folk som ville kjøpe påskeegg i butikkene som en overraskelse på Freia. I år er de forberedt. -I år har vi tatt høyde for populariteten, og har sørget for at alle butikkene har nok påskeegg, sier Oppen. Selger 7 mill. påskeegg populære er dem ja
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå