Gå til innhold

Mohammad det mest brukte navnet i Oslo


Anbefalte innlegg

Det ser ut til at de som har fryktet islamsk flertall i Norge ikke har vært helt på bærtur. Om man teller med forskjellige skrivemåter for Mohammad så er det allerede det mest populære navnet på nyfødte gutter i Oslo.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostland...ingen/1.4654172

 

Er folk klar over hvordan situasjonen er? Vil Norge gå gjennom den samme utviklingen som man allerede har hatt i rest-jugoslavia? Hvordan kan vi eventuelt hindre det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke for å virke negativ, men jeg tror nok dette er forseint å hindre etter en noe trangsynt politikk med altfor stor - og sentralisert - innvandring. Allerede er hver fjerde Oslo-beboer av utenlandsk opprinnelse. I mange Oslo-skoler er over 90% av barna av utenlandsk opprinnelse. I snitt føder hver kvinne med innvandrerbakgrunn rundt 5 barn. En norsk dame føder 1-2.

 

Man ser hvordan det ender opp!

 

-Leno

Lenke til kommentar

Spre innvandrere? Se dokumentaren på TV2 ikveld om hvordan det er å være den eneste invandreren i klassen.

 

Det fins faktisk Ghettotilstander andre steder enn i Oslo også, sørsida av Trondheim f.eks. Mye kriminalitet i de områdene der, men der ser det ihvertfall ut som det er akseptert å være utlending, noe jeg ikke tror det er hvis man havner på landet.

Lenke til kommentar
Han liker vel ikke innvandrere.

 

Tull.

 

Det jeg mener er, at de UANSETT vil trekke inn i byer, da de fleste innvandrere er fra en ikke-vestlig kultur, og vil virkelig ikke trives sammen med sauer, gjødsel, fjøs, gammeldans og heimbrent. "Førstegangsinnvandrere" burde heller bli satt på et intensivt "fornorskelseskurs", før de slippes ut i landet. Spre de rundt i landet har jeg ikke noe imot, men ikke ut på bygda. De vil uansett skape "ghettoer" der også, da ethvert individ søker mot de det har mest til felles med.

 

Spre innvandrere? Se dokumentaren på TV2 ikveld om hvordan det er å være den eneste invandreren i klassen.

 

Det fins faktisk Ghettotilstander andre steder enn i Oslo også, sørsida av Trondheim f.eks. Mye kriminalitet i de områdene der, men der ser det ihvertfall ut som det er akseptert å være utlending, noe jeg ikke tror det er hvis man havner på landet.

 

...Akkurat. Hvis man tror det er mye forhåndsdømming og fremmedfrykt i byer, så er det helt jævlig på bygda. Pappa ble ikke akseptert der før etter 20 år, og han flyttet bare fra by og ut på bygda! Tenk å da være utlending.

Lenke til kommentar
Hvis man er forsont med en skikkelig pensjonssmell, har Norge nok innvandrere.

Pensjonssmell kommer av at for få er i produkttivt arbeid i forhold til de som lever på trygd. Blandt muslimske innvandrere er andelen som arbeider langt langt mindre så de vil bare gjøre pensjonssmellen mye verre. At noen politikkere kan tro at å importere enda flere skal løse noe slags problem er bare helt utrolig.

 

Og blandt det mindretallet muslimske innvandrerne som faktisk arbeider så betaler de langt mindre enn snittet i skatt.

 

Er det noen som enda ikke har skjønt at det er pga. alle muslimene som lever av det norske velferdssystemet at man har vært nødt til å holde minstepensjonen så lav?

Endret av robertaas
Lenke til kommentar
Har det noe å si om de er muslimer?

Det er flere innvandrergrupper som gir et veldig negativt bidrag til det norske samfunnet og fellesnavneren for nesten alle disse er islam.

 

Selvsagt er ikke alle kriminelle og trygdemisbrukere, men i snitt er det ingen tvil om at disse gruppene gir et veldig negativt bidrag.

 

Det var en lang tråd her hvor man prøvde å finne hvilke positive bidrag innvandringen fra Pakistan hadde gitt til Norge. Bortsett fra noen som prøvde å bløffe på seg indisk mat og musikk var det ingen som klarte å vise til noen økonomiske eller kulturelle bidrag som var positive.

Lenke til kommentar
Hvis man stuer alle innvandrerne sammen, vil de danne et eget samfunn, og vil ikke bli integrert i det norske sammfunnet.

Blir de spredd over hele norge, vil de bli mye lettere integrert.

Hva er vitsen med å integrere dem i det norske samfunn? I fremtiden er det ikke stort igjen "av det norske samfunn". Da blir det vel nordmennene som må integreres i deres samfunn.

Lenke til kommentar

Er det så merkelig at Mohammed/mohammad er det mest brukte navnet i Oslo? Har ikke så og si samtlige islamske guttebarn (og sikkert noen jentebarn) "Mohammed" inkludert i navnet? (eller er jeg bare ekstremt forutintatt her?)

 

Hadde vi hatt en lignende situasjon i Norge med "Ola", så tror jeg tallene hadde sett LITT annerledes ut...

 

At Det er det mest populære navnet sier vel bare at f.eks. 6% av guttebarn heter Mohammad vs 5% som heter Ola, de 5% som het Markus, de 5% som het Per og de resterende 79% som også har fått "norske" navn...

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...