Gå til innhold

Tippeligaen 2008: Status: [22.Runde]


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herlig med seier til Enga. Beviser at de ikke er så lette å slå. Litt av en snuoperasjon. Ligger under 1-0 til pause av en kjempetabbe av Perkins. To minutter ut i 2.omg så får Vålerenga en scoring som hjelper utrolig mye. Så to elegante mål får dem også senere.

Hæstad har virkelig funnet formen, og jeg gleder meg til å se mere av Strand. Hadde positivt innhopp idag. Fredheim Holm virket litt tung i beina idag, men får nok se han mye bedre i neste kamp.

 

Er også utrolig konge med LSK. Har vel 9(?) poeng, som ikke er godt nok. Det er jo så utrolig herlig, håper dem havner i 1.divisjon. Farvel Bønner :D

Lenke til kommentar
Ojsann LSK. På tide å gjøre noen grep? Men for all del. Om 1. divisjon er veien å gå, så skal ingen stoppe dere. Tipper kvalikk og tap.

 

"Vi må bare fortsette å jobbe hardt videre, så vil det snu..."

 

...har vel blitt sagt av andre lag, som har rykket ned, og det kommer til å skje med oss, hvis ikke ledelsen snart innser at det trengs forsterkninger. Det eneste som kan redde oss, slik det ser ut nå, er at det er flere like dårlige lag nedi sumpa, så med litt flaks, klarer vi akkurat å unngå kvalikplassen.

 

Nei, 2 nye backer, en bedre reservekeeper (Pedersen, Midtun Lie og Målskred holder ikke TL-nivå), og kanskje også en skikkelig midtbanesjef må på plass asap. Så får Hr. Berg åpne lommeboka igjen, siden det var han som på død og liv skulle sparke ut Rösler.

 

 

Pantera

Lenke til kommentar

På hyttetur leste jeg i Dagbladet en tabell utformet på bakgrunn av dommertabber i år. Den viste at RBK var det laget som har tjent mest poeng på dommertabber. Vet ikke om den kun ble presentert i papirutgaven. Viste også at Stabæk hadde tapt et par poeng grunnet tabber, så avstanden mellom de to lagene ville vært enda større om la-la-land hadde eksistert :)

Lenke til kommentar
Hehe, ingen fryd er bedre enn skadefryd?

Utrolig hvor kjapt disse RBK-supporterne glemmer at deres lag var i omtrent samme situasjon for noen serierunder siden, menmen, selektiv hukommelse er det vel få supportere som ikke har...

 

Tuller du eller? RBK lå aldri på delt sisteplass med 9 poeng. Samtidig er det kanskje litt drøyt å dømme en hel supporterskare ut fra det jeg skriver på et forum. Men ja, jeg koser meg med sørgelige Lillestrøm. Akkurat nå virker det som at de har godt av et år med trening i 1.div..

Lenke til kommentar
Dagbladet er som vanlig bak mål når det gjelder analyser.

 

Så både dommerne og Dagbladet er helt på bærtur når det kommer til RBK? o_O

 

Må være tøft. :p

 

Men det er jo media. Så jeg kan vanskelig motbevise deg når det kommer til det heller shabby kvalitetsnivået.

Lenke til kommentar

Tja, hadde dommeren gjort jobben sin i en den kampen så hadde man sluppet alle de latterlige utvisningene/straffesparkene RBK har fått mot seg i ettertid.

 

Kom forresten ikke her med Pelu-situasjonen. Tipper Mr. Bakke ikke kommer til å bli angrepet av media og NFF slik Pelu ble.

Lenke til kommentar

Men Bakke spiller for Brann. Det er ikke Brann som er offeret for et kombinert komplott fra media og dommere. :wee:

 

Fikk dessverre ikke sett kampen i dag. Synd at Helstad er ute. Sett straffesituasjonen et par ganger på tv2sumo og må si jeg ler litt av at den i det hele tatt sammenlignes med Pelu sitt sprelske fall. Var lite, om noe, å si på at det ble straffe. Dog ser jeg at media kjører sak på at det kanskje ikke var det.

 

For meg så den grei ut.

Lenke til kommentar

Pelu-saken fortjener å bli nevnt så ofte som mulig.

 

Og så klart var det ikke straffe til Bakke. Det innrømmer jo også Bakke selv når han sier at "man får noen sånne, og man taper noen sånne". Lyn-spilleren gjør jo ingenting annet enn å være i nærheten av Bakke. Som Bakke sier, urutinert av ham, ettersom det å være i nærheten av en spiller innenfor 16-meteren er livsfarlig i dagens fotball. Bakke bare legger seg fint inn mot Lyn-spilleren, samtidig som han drar ham i trøya og trekker han med seg samtidig som han gjør et lite hopp, og vips, så var han i bakken. Langt ifra straffe, langt mer frispark til Lyn for holdingen til Bakke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...