Gå til innhold

Beta: Om designet på HW


jakja83

Anbefalte innlegg

Ellers savner jeg litt mer blikkfang for artiklene under /artikler. Her er det kun opplistet overskrift, ingressbilde og publiseringsdato. Jeg tror dette kan fikses ved å inkludere ingressen under hver sak.

Her kunne man brukt noe lignende det nåværende "gamle" designet fra hardware-forsiden kanskje? Altså med bilde og litt tekst. Sortert etter dato.

Endret av L4r5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg synes denne forandringen i utgangspunktet virker lovende. Designet er fint, og oversikten er helt grei. Er kanskje, som nevnt tidligere, litt vanskelig å kjapt få full nyhetsoversikt på forsiden, men ved å legge inn litt mer skille/kontraster i designet (for å skille artikler fra hverandre), så burde det ordne seg.

 

+ Liker at man lett kan klikke seg videre til de ulike underkategoriene, og/eller videre til de andre søstersidene til HW.

 

+ Designet er ved første øyekast enkelt, balansert, ikke plagsomt. Og det ser ut til å fungere 100% i Firefox. Bra.

 

- Det øverste banneret fungerer bra, men jeg skjønner ikke helt valget med å "kutte" banneret i to med en blå og en hvit side. Det ser kanskje litt finere ut, men en får lett følelsen av at de linkene på "hvit side" kanskje ikke er så relevante for siden - derav skillet. Men på denne siden ligger jo bla.a. "Artikler", "Anbefalinger", og "Guider"; disse er definitivt viktige for mange av HW-leserne.

 

Men alt i alt.. Jeg synes dette virker lovende. :)

Lenke til kommentar

Tar å deler mine første inntrykk av denne siden.

For det første så synes jeg at designet er meget tidsriktig, banner, meny og muligheten til å navigere til andre seksjoner som Amobil, Akam osv. Very Nice :new_woot:

Måten dere har delt inn biten over "Nye stillinger" er veldig grei, likte den. Men videre nedover, hvor tester, bedrift, nye brukererfaringer osv. kommer ved siden av nyhetene, så blir litt mye informasjon på en gang. Kansje hvis dere hadde hatt en nyhet per linje istedet for to som det er noen steder, så kan det hende det hadde bedret seg...

Endret av Empty
Lenke til kommentar

Nei det her var mye rot på en gang, jeg har egentlig ikke brydd meg noe spesiellt om hvordan sidene ser ut før. Klart noe kunne ha blitt forbedret her og der men vær så snille, ikke sett artikklene og det utover slik som det er gjort nå, en lang liste i midten av siden med artikkler er det ingen ting som slår.

Dette var også en av grunnene til at jeg begynnte og bruke HW.no for en stund tilbake, det var så enkelt og oversiktlig, noe det ikke er nå.

 

Jeg setter pris på at dere har brukt tid på dette men det fungerer svært dårlig for meg.

Endret av Mit
Lenke til kommentar

Som noen andre også har nevnt, så er det litt uoversiktlig under den store reklameplassen helt nede. Så om dere hadde klart å gjøre den litt mer oversiktlig så hadde det vært knall. :)

 

Jeg likte veldig godt topp banneren. :)

 

Likte ikke så veldig godt at der blander mellom forskjellige artikkelstørrelser på forsiden.

 

Men tror dette blir veldig bra. :)

Lenke til kommentar

Synes farge valg etc, ser bra ut. Det oopleves greit å se på siden, men som flere nevner , her er mye rot.

Det må være ett klarere skille mellom nyheter, tester, etc. Ting synes liggende spredd utover det hele.Spesiellt "Les også" ble litt forvirrende.

Likte oppdelingen på høyre side med " I Fokus nå" osv

Tenker dere får dreis på det etter hvert.

Lenke til kommentar

Jeg har et positivt førsteinntrykk av designet, det ser rett og slett mer moderne ut mens det fortsatt ivaretar brukervennligheten fra det gamle. Vane har selvfølgelig mye og si, så det vil ta litt tid før folk finner seg til rette, men når de gjør det tror jeg ærlig talt ikke de kommer til å savne det gamle designet.

 

Noen små endringer her og der regner jeg med vi får se før det er ferdig, så dette ser jeg på ingen måte mørkt på :)

Lenke til kommentar
Regner med at dette er noe man bare må blir vant til, eller?

Jepp, det er den samme reaksjonen ved hvert designskifte, forrige gang var det noen hundre klager og protester om hvor forferdelig alt var, og at man ikke burde endre ting. Gode vaner er et herk å endre.

 

Forøvrig:

Designet vi hadde før:

http://web.archive.org/web/20030324211653/hardware.no/

 

Og det vi hadde en kort periode:

http://web.archive.org/web/20050122093144/...ww.hardware.no/

 

Før vi gikk til dagens

 

Før alt dette igjen hadde vi:

http://web.archive.org/web/20010202140200/...://hardware.no/

 

 

Synes du mangler flere klassiske design der! Det grønne som kom før dagens blå for eksempel

 

Særlig det aller første, som ble satt opp på geocities savner jeg! :p

Lenke til kommentar

Liker ikke:

- Reklame-bannerne får for mye plass, hvis dere selger reklame til noen som vil ha noe juletre-aktig så kommer det til å ødelegge mye.

- Ingressen på artiklene skurrer litt i forhold til overskrift og brødtekst.

 

Savner:

- Antall poster i forum-oversikten.

 

Ønsker endret:

- Flytt prisguide-søket opp sammen med den andre søkeboksen.

- Reklame-banneret i bunnen av artikler, enten må det komme før forumpostene eller etter - ikke på siden av. Bare rot.

- Flytt samlekategoriene (tester, bedrift, Linux, programvare mm.) etter hverandre, uten annet avbrudd enn overskrift, for kontinuitet i designet

 

Liker:

- Toppen, der man klikker mellom Data, Foto, Mobil, Spill. Er med på å gjøre sidene mer tilgjengelige for nye lesere av HW-nettverket.

- Liker også menyen i toppen, oversiktlig og grei.

- Fonten i artiklene, veldig behagelig å lese.

- Tester-kategorien har blitt meget bra!

- Sentrering av siden på skjermen

- Nevnte jeg menyvalgene i toppen?

Lenke til kommentar

Jeg sier meg enig med mye i denne tråden.



HVA ANGÅR FORSIDEN:

Jeg synes det hele ble veldig uoversiktlig.


Det jeg per.idag. skumemer igjennom er;
- artiklene
- siste fra forumet og siste fra bruktmarkedet

Jeg bruker også aktivkt "bruktmarkedet" --> "tester" på øverste linje.

Reklamen imellom artiklene har fast ramme og jeg overser dem helt. Det eneste jeg får med meg er annonese reklamene til komplett til venstre og så sant høyre annonse ikke er netshop får jeg også med meg dette.

Jeg synes det ble vel vanskelig å sile ut kun det jeg finner relevant med det nye designet. Enklest vil være å si at dette ble for mye itavisen preg.

Det ble for mye alt-i-ett. Første marg til høyre har "I fokus nå", "Tester", "Bedrift", "plutselig en stor artikkel", "linux", "speedometer", "programvare", "populære produkter" og det er reklame som strekker seg inn i denne margen.

Når alt dette, og alt det andre blandes sammen i ett hav at tekststørrelser og reklamer uten faste rammer blir det for rotete for meg. Å vise 2stk nyheter i bredden synes jeg også virker dårlig.

Ukens produkt? sponset plassering?


Dersom jeg kommer til å forsette å bruke hw.no vil det være med http://beta.hardware.no/artikler/ som forside, slik som exelenter foreslo i post 6.


ARTIKLENE:

Altfor liten ramme med faktisk tekst! En oversikt til høyre der var veldig bra, men igjen så er den faktiske rammen for teksten altfor liten og denne "innholdsfortegnelsen" kunne jo dekket ca 1/4 av teksten på siden =S


Jeg synes det er veldig dumt å ha "forumet" som en nedre del av artikkelen. Den nedreste reklamen ved forumet passer heller ikke, kunne ikke den hatt samme ramme som øverst til høyre, men med venstre plassering?

FORUMET:
Jeg synes liksågreit de øverste artiklene og bilder kunne fjernes, sannsynligheten for at disse tas i bruk (av meg) er 0. Kanskje dere har litt statistikk på hvor mange av hvor mange, som bruker disse linkene imens de er på forumet?

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Hei hei.

 

Beta-tester Nicon her!!

 

Vil rapportere om at etter noen få dager med testing sitter jeg dessverre igjen med det inntrykket av at alt har blitt mye mer rotete!

 

Når det blir snakk om 3 kolonner med forskjellig bredde og høyde blir alt litt surr i surr.

 

Synes også at når det blir plassert reklame i forskjellige bokser, rundt artikklene så blir alt bare rotete.

Burde f.eks. hatt reklame øverst og høyre,

 

Toppmenyen er pen, og fungerer tilfredsstillende.

 

Når man veksler mellom 1 og 2 nyheter i kolonnen til venstre, blir alt litt surr (nevner dette igjen)

Liker dog idèen med "I fokus" i kolonne to, men denne burde kanskje blitt flyttet helt ut i kolonne 3, og slettet kolonne 2. Kolonne 2 blir bare rot lengere ned. Særlig på amobil der det plutselig kommer reklame midt inne i denne kolonnen også :S

 

Tester videre og melder tilbake senere.

Hvis det er spm, eller ønskes utdyping. Ta kontakt!

Endret av Nicon
Lenke til kommentar

I likhet med cjordan61, er det nye designet pent å se på. Fargebruken er fin, i tillegg til den nye logoen.

Dessverre er ikke den nye layouten særlig brukervennlig. Det burde ha vært en klarere grense mellom tester, guider og nyheter. Ved første (og andre) øyekast, virker det ut som alt er plassert om hverandre, og det kan bli litt forvirrende.

Et alternativ er å evt. gå tilbake til slik det var før, men å ta i bruk det nye fargevalget.

Så langt har jeg ikke opplevd noen bugs.

Endret av Ninfur
Lenke til kommentar

Heisann,

 

vil bare si at vi definitivt lytter til det dere legger fram her. Som nevnt i epostene dere har fått, er det ikke alt som er 100% ferdig enda. Ting skal revideres. :)

 

Synes det er litt overraskende å lese setninger som "hvis jeg fortsetter å bruker hw" o.l.. Er det virkelig ille?

 

For øvrig: Synes dere todelingen av kolonne 1 fungerer like dårlig på amobil, eller fungerer det godt der? Det er klart at det er et alternativ å bruke enda strammere ingresser hvis dette kan hjelpe på roen i layouten.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...