Jump to content

Empty

Medlemmer
  • Content Count

    640
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 :)

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kjører ingen opptak. Har en Zyxel GS1900 hvor IGMP snooping er skrudd på.
  2. Tok rett og slett og installerte Pfsense på en fysisk maskin for i går, satte opp de samme reglene og enablet UPnP og nå funker det! Tror nok jeg heller oppretter et VLAN for dekoderen og enabler UPnP der istedet. Det store problemet nå er at jeg til tider får pixelering i bilde. Ser ut som om det er verst med en gang jeg starter dekoderen, men fortsatt veldig irriterende!
  3. Prøvde å åpne UPnP bare for å teste, men det virket dessverre ikke.
  4. Det er helt klart, men dette utgjør en risiko og det ønsker jeg ikke.
  5. Jeg har i helgen gått over til Telenor fiber og fått det meste til å fungere med min Pfsense boks. For å få T-We tjenestene til å virke så måtte jeg åpne endel portet osv. men fortsatt så fungerer ikke Ukesarkiv og Start Forfra. Går ut ifra at det må åpner et par porter til, men har enda ikke funnet ut hvilke. Tok kontakt med Telenor for høre om de hadde noe å bidra med, men det hadde de ikke. Fulgte denne guiden for å få T-We til fungere: https://forum.netgate.com/topic/110654/pfsense-med-fiber-fra-telenor-og-t-we-fra-canal-digital-iptv Er det noen som kan hjelpe meg med å få Ukesarkiv og Start Forfra til å virke?
×
×
  • Create New...