Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Den er HVIT!

Evt. som de sier i Trøndelagen, KVIT!

Nei.

 

 

Rein smaker bare godt i bolleformat kalt Joika :love:

Og det er det eneste viltet som smaker noe særlig godt.

Tror jeg holder meg til krøtter og svin :p

Joika er kjedelig mat.

Skrevet
Rein smaker bare godt i bolleformat kalt Joika :love:

Og det er det eneste viltet som smaker noe særlig godt.

Tror jeg holder meg til krøtter og svin :p

Skal vi gifte oss? :D

Err.. hva med kylling?

 

Vi elsker deg uansett, Kibs^^.

Gad. Jeg tåler ikke sarkasme. Oo

Skrevet
Det finnes ikke hvit ost. De forskjellige ostene er: Gulost, brunost, smøreost og sær-utenlandskost-til-å-ha-på-kjeks-ost.

Muggelost? Men du har blåmuggelost og hvitmuggelost. Og hvitost. :whistle:

 

[alvorlig-og-rolig-stemme]Det heter gulost [/alvorlig-og-rolig-stemme]

 

 

 

 

Det heter gulost. Ferdig med det

 

Her har vi et eksempel på en fornuftig herremann!

Skrevet
Sammenlign hvitosten med et gult papirark. Er den da gul? Nei, det er den heller ikke.

Den er HVIT!

Du er fargeblind mann...den er gul.

So true.

 

 

Det var ikke sarkasme O.O...

Skrevet (endret)

[mekler]

For å ende denne disputen, la oss enes om å kalle den ostefarget.

Den er vel verken ren gul eller ren hvit, og Norvegia / Jarlsberg / Sveitser er ikke mye nærme gul i forhold til f.eks. Cheddar og Gouda, som jeg vil si er gule.

[/mekler]

 

edit: Kylling er greit nok, men jeg foretrekker rødt kjøtt fremfor hvitt. Smaker mye bedre i burgerne mine.

Og Kibs, ja, så lenge det ikke skjer i kirka.

 

Jeg føler meg skikkelig uggen hver gang jeg går inn i kirker.

Endret av Datasmurf
Skrevet
Du er fargeblind mann...den er gul.

Tuller du? Er du nordlending og kaller det GULost? Oo

 

Men jeg legger meg. Natta alle småtroll.

 

 

HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! HVIT! :D

 

Skrevet
Joika er digg, få det inn :blink:

For unger uten utviklet smaksløker kanskje. Men den er jo ikke krydra i det hele tatt. Derfor sier jeg "kjedelig"

Skrevet
Synnøve Gulost er en mild og god gulost, og familieosten framfor noen. Synnøve Gulost er en halvfast modnet gulost, type F45 (45% fett i tørrstoff) og inneholder 27% fett. Den er smidig og har en mild aromatisk og svak syrlig smak. Synnøve Gulost er lagret i 4 uker og løpen som brukes er animalsk. Synnøve Gulost er velsmakende på brødskiven og er like naturlig å bruke som ingrediens i maten, på pizza, i pastaretter, paier, supper og sauser.

 

kilde

Skrevet
Du er fargeblind mann...den er gul.

Tuller du? Er du nordlending og kaller det GULost? Oo

 

Men jeg legger meg. Natta alle småtroll.

Er usikker på hva jeg egentlig sier men osten ER faktisk gul selv om jeg antar at jeg vil komme til å si "kvitost" siden er nordlending.
Skrevet (endret)
Ost i suppe? :p

Ja? Det er ganske vanlig det. Ost kan brukes til så mye. Prøv med noen terninger med fetaost inne i kjøttkaker neste gang du lager det for eksempel

Endret av L4r5
Skrevet
Synnøve Gulost er en mild og god gulost, og familieosten framfor noen. Synnøve Gulost er en halvfast modnet gulost, type F45 (45% fett i tørrstoff) og inneholder 27% fett. Den er smidig og har en mild aromatisk og svak syrlig smak. Synnøve Gulost er lagret i 4 uker og løpen som brukes er animalsk. Synnøve Gulost er velsmakende på brødskiven og er like naturlig å bruke som ingrediens i maten, på pizza, i pastaretter, paier, supper og sauser.

 

kilde

Men hva med Tine sin ost da? ;)

Skrevet (endret)
Joika er digg, få det inn :blink:

For unger uten utviklet smaksløker kanskje. Men den er jo ikke krydra i det hele tatt. Derfor sier jeg "kjedelig"

Jeg introduserer deg herved foooor *trommevirvel* ........ grillkrydder! :D

7325.jpg

 

EDIT: Uten honnigsmak :p

Endret av WheelMan
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...