Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva det smakte var egentlig av null betydning på den tiden. (Mellom 14-17 år på bygda). Jeg spøy som en gris okkesom.

 

Husker tilogmed en gang der jeg skulle dele min visdom med en i klassetrinnet under meg, en av mine bestekompiser. Før vi dro på fest hos naboen hans, snakket jeg i det vide og brede om hvordan man skal drikke rett for å ikke få nedtur, hvor sakte man bør drikke for at det skal vare hele kvelden..

 

Gjett hvem som begynte med å styrte to "drammer" og enda mere, okkuperte dassen to timer og krabba hjem over plena og mista husnøklene under badekaret på do hos han?

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Hvs det blir laget ordentlig og ikke bare hurtig så er det da vel så bra som polsprit.

Og som jeg nevnte med et whiskey-apparat lager man ikke den typiske norske HBen som per def. er vodka (selv om den ofte ikke smaker vodka). Du lager sprit med smak i, som whiskey, rom osv. Er en del i USA som driver på med det som hobby for tiden. Typisk folk som er ute etter kvalitet og vil lage ting selv. Ikke de som lager hundrevis av liter i skogen i texas.

 

Keen på det selv, men det får bli den dagen jeg har eget hus med kjeller.

Endret av multisync
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...