Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bundy inspirerte meg for dagens middag etter et bilde av bacon ble lagt ut.

 

Blir indrefilet med urtekrydder og ekte gresk olivenolje, med bacon surret rundt og bakt potet med hvitløkssmør.

Som tilbehør blir det pannestekt sjampignon og løk, og rødviinsaus/peppersaus ( Hvilken tror dere passer best? ).

Skrevet

Bundy inspirerte meg for dagens middag etter et bilde av bacon ble lagt ut.

 

Blir indrefilet med urtekrydder og ekte gresk olivenolje, med bacon surret rundt og bakt potet med hvitløkssmør.

Som tilbehør blir det pannestekt sjampignon og løk, og rødviinsaus/peppersaus ( Hvilken tror dere passer best? ).

Brun saus.

Skrevet

antar at rødvinsausen gjør seg bedre ettersom peppersausen gir mye smak. Det er ganske mye smak i de ingrediensene allerede :)

 

Ha en god gastronomisk opplevelse og en fortreffelig aften :)

Skrevet

antar at rødvinsausen gjør seg bedre ettersom peppersausen gir mye smak. Det er ganske mye smak i de ingrediensene allerede :)

 

Ha en god gastronomisk opplevelse og en fortreffelig aften :)

Blir rødvinsaus da.

Er vel pliktig å poste bilde her for å friste?

 

Du får ha en god dag videre Itek ! :)

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...