Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Begynner å gå tom for ting å se på. Har sett alt som er av How i met you mother, Two and a half men, south park, The Simpsons, scrubs og The big bang theory. Tips til noe osm er verdt å se ?

Californication, Entourage, How To Make It In America.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Korrekt. Morsomste serien jeg noensinne har sett. Den er så jævlig morsom at hvis alle japser hadde sett på den nå, så hadde de glemt alt om jordskjelvet og tsunamien.

True fact.

 

Skal ta en titt.

stargåte :thumbup:

 

Never :thumbup:

Endret av Mr. A
Lenke til kommentar

Ferdig med oppgave om Quentin Tarantino. Endte på 2080 ord og en drøss med skrivefeil. ( 80 % skrevet etter midnatt)

 

Jeg liker at av alle ting du kunne hatt bilde av i en Tarantino-oppgave så velger du Fruit Brute. Er litt interessert i hva det avsnittet handler om nå.

 

Hvis jeg ikke husker feil så fant jeg det bilde under en stumbleupon tur, og syntes det var så en så morsom tilfeldighet at det bare måtte være med i oppgaven på en eller annen måte. Made sense klokken fire etter tre red bull, men ja. Nå er oppgaven levert, og jeg sitter igjen med "hvorfor skrev jeg det? " og masse magesmerter etter for mye taurin.

 

Edit: Wops, tenkte på feil bilde, frokostbilde er pga Tarantino bruker det under flere av filmene sine for unngå produktplassering( siden Fruit Brute har gått ut av produksjon)

Endret av The Barnacle
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...