Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Jepp, det er fint det. Typen til lillesøster f.eks. er håpløs å invitere på familiemiddager i jul eller påske, for han spiser nesten ingenting "normal" mat. Så vi må bestandig servere noe ekstra til han. Må være tungvindt å ha det sånn. Er det biff og fløtegratinerte poteter tåler han ikke melk/fløte. Er det egg liker han ikke det. Er det saltkjøtt tåler han ikke det. osv. osv.

 

Da må jo lillesøsteren din begynne å bli streng og få ham til å smake på ting. ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det blir jo fort litt ekkelt for f.eks. tante som inviterte oss på middag i romjula som IKKE var forberedt på alt han liker og ikke liker, og det er alltid lillesøster som sier fra for han..sånn "jamenn åååå han liker ikke rømme. Nei uff så dumt", når vi fikk servert spekemat+rømme og eggerøre.

Lenke til kommentar

Jeg misliker familiemiddager intenst. Det føles ut som en gjeng med fremmede, rett og slett. Og alle kakler om de samme gamle historiene hver eneste gang. Som om det skulle knytte noen av oss noe bedre sammen? Eneste grunnen til at jeg overlever er at fetteren min pleier å være der. Da kan vi sitte og prate om geekystuff.

 

Haha, den tråden har utviklet seg, ser jeg.

Lenke til kommentar

Kunne trengt noen som deg på julemiddag/fester hos min familie også Lenne. Jeg blir stort sett sittende med en eller annen sin laptop og surfe mens jeg har en øl på stollenet, og joiner inn i samtalene innimellom.

 

Lillebror har så smått begynt å bli litt på mitt nivå men siden vi ses så sjelden blir det ikke så mye prat da heller.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Vi må holde sammen i harde tider :wee:

 

Det skjedde noe sært for litt siden da. Var i et familieselskap hos tanten min, og der så jeg en kar som virket litt kjent. Senere på kvelden fikk jeg vite at jeg hadde vært på treningsleir (kampsport) med ham i 2005-2006 eller noe. Det var litt sært.

Lenke til kommentar

Er ganske greit så lenge en har en koselig familie,driver en å sitter å kaster sånn under bordet til hverandre så er det en annen sak..

 

plagsomt at ikke folk liker noen ting..

husker jeg overrasket eksen min med toast på morgen engang. ga hun maten, så klarte hun å si "jeg vil ikke ha.. jeg liker ikke ost"

 

baaah -.-.. greit, jeg bør vite sånt om jeg kjæresten, men jeg kan være klønete!

Hihi,stakkars. Den der er ikke så greit.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b
Familieselskaper er værre enn tannlegen ...

 

Kommer an på hvor mange familiemedlemmer det er. Men dersom det er flere enn kun nærmeste, så vil jeg si meg enig ja.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...