Gå til innhold

Små-rare ting du gjør, tenker eller liker!


binko

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sitter ofte med hånden nedi boksen når jeg feks ser på film på pcen (dette er alene).

 

Når jeg kjører bil over en lengre og gjerne kjedelig strekning har jeg en lei uvane for å bryte ut i allsang etterfulgt av ville dance moves bak rattet. Det vurderer jeg å slutte med siden jeg sist gang kjørte nedover en bakke på en motorvei, lå i 110 fordi jeg var for opptatt med å synge/danse, ble så dratt forbi av en trailer. Kjørte mammas lille bil så du kan si jeg skvatt.

 

edit: og jo jeg har blitt lydbokaddict, klarer ikke sovne uten.

Endret av drz
Lenke til kommentar

Når jeg kjører bil synger jeg med for full hals. Noen ganger spiller jeg lufttrommer med mens jeg kjører noe som kan gå utover kjøringen hvis jeg skal "spille" med basstrommen.

 

Hvis jeg er alene på jobben snakker jeg høyt med meg selv og utstyret jeg bruker.

 

Jeg ser noen ganger på dansebandjukebox for å få en god latter over hvor mye dårlig musikk som finnes og hvor mange som liker den.

 

Jeg lukter noe fryktelig på hendene mine, er hele tiden klar over min personlige hygene og får abstinenser hvis jeg ikke får tatt meg en dusj i tide.

Lenke til kommentar
Jeg har utviklet en tvangshandling med øyebryna jeg. Jeg må hele tiden sitte og dra og kjenne om det er noe hår som ikke føles som de andre. Kanskje er det for langt, for stivt, for tjukt i forhold til de andre. Da må det ut. Det kan ikke være der. De må føles riktig alle sammen. I høst så gikk jeg rundt med en bar flekk i det ene øyebrynet pga. dette.

 

Ja den er fin. Har hatt tvangstanker selv også, så gale at jeg ikke kunne gå ute skikkelig. Det handlet om at ting måtte stemme sånn og sånn - ja. Kom meg over det tullet der.

 

Føler meg paranoid ganske ofte.

Endret av Chrisbjerk
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har noen jeg og :)

 

En av de er vel ingne "vane" men en tvangstanke. ALT skal være riktig, vasker jeg meg på henda, gjør jeg det kanskje 2-3 ganger, slår jeg av TV når jeg skal på skolen, så sjekker jeg at det er av 3-4 ganger, ved og slå av og på, noen dager er det verre enn andre :p Tar medisiner mot det though...

 

Må alltid tromme på noe, om så det er pulten eller stolen :p

Åpner munnen HELT på vidt gap, for og kjenne om jge får den ekle følelsen (når man har hull i tennene og du får vann nedi, så er det ekkelt)

 

:)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Når jeg kjører bil synger jeg med for full hals. Noen ganger spiller jeg lufttrommer med mens jeg kjører noe som kan gå utover kjøringen hvis jeg skal "spille" med basstrommen.

 

Ohoi, det er godt å vite at man ikke er alene om slikt. Føler meg som en tulling de gangene jeg innser at folk faktisk ser rart på meg idet jeg kjører forbi. :blush:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...