Gå til innhold

Hvordan skifte HDD på PS3 Tutorial.


Aafloey

Anbefalte innlegg

Må disken være på 8mb cache eller kan det være mer?Vil denne i så fall passe?

Etter at jeg kjøpte PSN+ har det blitt litt lite med 60gb tongue.gif

 

I et av de nederste innleggene her står det følgende

I just installed a Seagate Momentus XT (ST95005620AS) 500GB 7200RPM 32MB Cache 2.5" Solid State Hybrid Drive it works great, a lot of people were worried about frying there system using a 7200rpm HDD but the momentus XT runs at the same temp as stock PS3 5400rpm HDD and the price is great i paid $149.00 for it,this is by far the best HDD for the money of course a full SSD would be better but i cant justify spending more money for an HDD than what it cost for the actual PS3 system

 

Så jeg regner med at det vil funke greit ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Det er helt korrekt at det ikke fulgte med ledning med den nye harddisken. Regner med at det var en WD Scorpio 500GB vi snakker om her? Det er ingen kabler som du skal bekymre deg for! Ta ut den gamle, sett inn den nye i harddisk bay og du er ferdig!

 

Som du ser, ingen kabler her vettu!

PS3_HDD_upgrade_2.jpg

Endret av TuRb0
Lenke til kommentar

Da har jeg byttet.... Det var en utrolig raske og særdeles smertefri sak å gjøre. Det var dog en liten sak jeg savnet i den guiden og det var at jeg ikke klarte å starte PS3 igjen etterpå :dontgetit:

 

men etter litt søk fant jeg dette:

Les manualn eller på den her siden før du laster ned oppdateringen via linken på siden. Bruk en pc og du må ha en usb penn med nok plass og lager en mappe under der som heter PS3, deretter en mappe under der igjen som heter UPDATE bruk store bokstaver i folder navnene. Legg oppdateringsfila i update mappa og sett pennen i PS3 maskinen og følg instruksjonene på skjermen når du starter den.

 

 

http://no.playstation.com/help-support/ps3...ftware/updates/

 

Dette løste problemet og vipps så var vi i gang :thumbup:

 

Dette var en skikkelig høydare folkens.. tusen takk for all hjelp.

 

Skål for min nye 500GB PS3 :dribble:

Lenke til kommentar

Hadde vert veldig greit om Aafloey eller en av moderatorene kunne legge inn en liten notis i guiden om at en nå trenger å ha siste firmware oppdatering parat på en minnepinne for å få formatert den nye disken (eventuelt en link til dette innlegget). Litt ubehagelig å bli møtt med en slik uventet feilmelding, og så måtte vente på at oppdateringen laster seg ned. :(

 

Er det forskjell mellom de ulike utgavene tro? Byttet hdd på min gamle 60 GB i sist helg uten å få beskjed om å installere noe firmware.

Lenke til kommentar

Er det forskjell mellom de ulike utgavene tro? Byttet hdd på min gamle 60 GB i sist helg uten å få beskjed om å installere noe firmware.

 

Det er nok slik da ja.

 

Luken på min PS3 var også litt annerledes enn hva som er beskrevet i tråden, men det var til det bedre :whistle:

 

Det var da en slik 80GB maskin jeg hadde. Vi snakker altså om utgaven som ble lansert etter at de førstegenerasjons bråkebøttene på 60GB ble sluppet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Sitter å vurderer å dytte inn en SSD i PS3en min.

 

MEN når man tar backup, speiler den da hele disken, slik at den er som den var?

 

Jeg spiller Gran Turismo 5 om dagen, og det er ikke mulig å ta backup av save games der enda. Vil det da være med over, eller risikerer jeg at alt blir borte?

 

Når du tar backup er det et speilbilde av den disken som står i ja.

Alle saves ligger i egen mappe og vil bli kopiert.

 

Den må jo bli hinsides rask med SSD da :dribble:

Lenke til kommentar

Det er materialet som ligger på selve disken man vil merke forskjell på ja. Resten vil bli hindret av hastigheten på BD-drevet.

 

Men opptil halve loadetider på baner osv er fristende. Og det kunne vært greit med både større disk (Har 60 GB utgaven), og en stillere disk.

 

Bestilte den som netshop har på tilbud denne uken, 120 GB, og skriver og leser med nesten 300 MB i sekundet.

 

Har en SSD i PCen min, som er en del tregere enn dette, og det har vært en ENORM forskjell fra standard disk, selv 10000 RPM Raptoren jeg brukte.

 

Fant ut at GT kommer med en backup løsning senere denne måneden. Så for sikkerhetsskyld så venter jeg med å bytte til den kommer. Orker ikke kjøre alt det jeg har gjort om igjen.

 

Det blir ikke hinsides raskt med SSD i PS3. Har selv en Intel x-25M i min og selv når jeg legger godvilja til er det så vidt jeg merker forskjell. (GT5).

 

Har du bedt den legge alt den kan på disk? Det er ikke bare det den spør om å innstallere under oppstarten, men også en del under options menyen ett sted hvor den legger inn mer.

Lenke til kommentar

Da var det mulighet å ta backup av GT5, så da er jeg igang med å bytte disk.

 

Det burte kanskje vært opplyst i første post, at hvis man må formatere disken man skal bruke til backup i FAT32 formatet, så kan ikke Windows 7 gjøre dette på større disker enn 32 GB. Min disk var 300 GB, så jeg måtte lage en partisjon på 30, så fikk jeg det til. Ellers så kom det kun opp exFAT, og jeg vet ikke om man får brukt det til det samme.

 

Ellers små må man finne ett annet program å formatere med.

Noen som har tips til slike programmer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...