Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

89-kullet mister alle ekstrapoengene!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har 2BI, 2FY, 2MX, 2KJ, 3KJ, 3MX og 3BI... Kunne jeg fått mer poeng (ved opptaket 2009/2010) ved å velge andre fag? Eller har jeg oppnådd så mange poeng det er mulig å få?

9569310[/snapback]

 

For 2BI, 2FY, 2KJ, 2MX får du etter den nye reformen et halvt poeng per fag for, altså to poeng første året. Andre året har du 3KJ, 3MX og 3BI. For 3MX får du ett poeng og for 3KJ og 3BI får du et halvt poeng for hver, altså to poeng til sammen andreåret. For første og andre året med valgvalg har du med andre ord fire poeng, som er taket etter den nye reformen (sett at du får tilsvarende poeng for fagene som vi får).

Lenke til kommentar
Tilsammen: 4 av 4 mulige i den nye reformen

9582583[/snapback]

Hipp hurra!

Det betyr at vi får full pott selv om vi ikke har biologi. A-ha. Det var jo flaks.

 

Men en liten ting.

Ny poengregning, vil det kun gjelde for Fysikk 1 + 2, Kjemi 1 + 2, og Matte (alt i Kunnskapsløftet) og ikke gammel reform slik som 3FY, 2KJ, osv?

Det burde jo være det samme, men man kan aldri vite.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke dette helt. Har fått med meg at realfags poeng blir mindre vært og fordypnings poeng forsvinner, men hva skjer med primær/sekundær vitnemåL? det blir fortsatt mulig å ta opp fag etter vidregående for å komme inn steder? og får man fortsatt poeng for militæret og alderspoeng sånn som før?

 

VÆR SÅ SNILL Å FÅ INFO!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Skjønner eigentleg ikkje problemet. dei fleste som har tatt 4 realfag (sånn som meg sjølv), gjer det vel for å få ein breiare kompetanse? ikkje berre for poenga sin del?

vidare har vi i våre klassa gått igjennom bøker frå den tidlegare bøkene, og dokke har hatt det be tydeleg enklare, så eigentleg burde dokke vel vere glade? fordi vi må kunne meir for å få same karakterane som dokke?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...