Jump to content

BrukerSlettet

Medlemmer
 • Content Count

  869
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About BrukerSlettet

 • Birthday 04/01/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hadde tenkt meg NHL på ESPN i natt før kundeservice åpnet
 2. Har hatt en Canal-Digital dekoder liggende som fulgte med i leien på leiligheten. Har latt den stå på for å oppdatere seg en liten stund, og har fått litt etter litt, flere kanaler. Under Abonnementsstatus har jeg fått oppdatert følgende til dagens dato: - Nordic 1, Canal+, Nordic 3, Nordic 4 og HD Ser Nordic 1 står for familiepakken og Canal+ for Canal+-pakken. Betyr det da at huseier abonnerer på disse? Har ikke fått fram noen bilde på disse kanalene enda, men det er jo lov håpe de dukker opp nå etterhvert.. Hva står Nordic 3 og 4 for isåfall?
 3. Retunert fra tur, og har lite med mat i hus. Noen som vet om en restaurant som forsatt driver utkjøring etter klokken 24? Ser peppes og de "store" slutter kl 23..
 4. Har karakterer fra 1MX, 2MX og 3MX fra før. Til våren tar jeg opp igjen eksamen i 3MX. Kan jeg da stryke karakterene i 1MX og 2MX fra vitnemålet, og sette opp fritatt istedenfor? Vil gjerne bli kvitt karakterene i 1MX og 2MX ettersom de drar ned snittet mitt.
 5. Sitter å lurer på det samme her. Hvordan finner man nullpunktene til f(x) til en tredjegradslikning??
 6. Finner det ikke jeg heller.. ER det forsatt oppe å gå på gamespy? Er cheating lov under online games? Det ville jo ødelagt hele spillgleden isåfall..
 7. Mener å huske at det er en funksjon som slår routeren av hvis den er inaktiv lenge nok. Let litt inne på innstillingene i routeren. Er i alle fall det på min router...
 8. Hvis du har glemt å betale regningen setter de ned hastigheten til ISDN hastighet (om ikke det er lavere)
 9. Ville ikke brukt noe google translator som den over anbefaler. Er mye mye feil i tekstene den produserer. Ville for øvrig rettet den engelsken før jeg hadde brukt noe retteprogram. "...I jumped into the water and swam her" ? "Me and my family went to the beach".. Når du snakker om deg selv bør du alltid nevne deg selv til slutt. "My family and I went down to the beach" Men nå var det vel tysken du ville ha rettet ?
 10. Kom innom en liten artikkel som skremte meg litt: link Noen so kan bekrefte at det er slik? Hvorfor får vi ingen informasjon om dette isåfall? Dette betyr jo at det er mange som ikke har muligheten til å ta opp igjen fag eller dra på folkehøyskole..!? Tror jeg kunne brukt 5 minutter på å lage en bedre ordning.
 11. Denne linken kan kanskje hjelpe litt: link
 12. har prøvd å bytte til alle slags mulige porter. Hvordan gjør jeg det siste du nevnte der?
 13. Avslutt noen prosseser, og se om det er noe programvare som blokkerer. Husk å vite hva du avslutter, så systemet ikke går i stå.. Hadde det samme problemet sist, og fikk det til å fungere på den måten. Hadde visst en brannmur jeg faktisk ikke visste om oppe å kjøre..
 14. Trådløst internett trenger ikke være den store feilen som oftest. Har slitt litt med noe av det samme. Hvis det er for eksempel i P2P programmer du har problemer, kan det være en NAT/Brannmur feil. Prøv å se om du har en brannmur liggende å kjøre i bakgrunnen.
 15. HAr akkurat samme problemet. Noen som har vært borti lignende? Får forresten ikke brukt online spill heller. Så ser ut til at det er UDP det er noe feil med i disse sammenhengene, og ikke TCP.
×
×
 • Create New...