Jump to content
Sign in to follow this  
Joachim_F

Worms for Wii (Wii)

Recommended Posts

Annonse
Tror dette blir i gammel stil, i alle fall om jeg tolker dette korrekt:

[quote][b]Som de tidligere spillene i serien er Worms: A Space Oddity et turbasert strategispill sett fra siden,[/b] der hver spiller får en gruppe tungt bevæpnede meitemarker. Disse må så skyte meitemarkgørra ut av hverandre, og spillet er over når kun ett lag står overlevende igjen.[/quote]

Tolker jeg edet uthevete korrekt blir det i god gammel stil sett fra siden. Håper i alle fall det, synes Worms mistet mye sjarm når de gikk over til 3D, passet mye bedre til Hogs of War enn det gjorde med Worms.

Share this post


Link to post
[quote name='Bear^' date='30/08-2007 : 18:31']Tolker jeg edet uthevete korrekt blir det i god gammel stil sett fra siden.
[/quote]
Beklager, jeg har misforstått pressemeldingen. Det står ikke noe om hvilken synsvinkel vi får. Fjernet den biten fra artikkelen nå.

Share this post


Link to post
[quote name='Joachim_F' date='30/08-2007 : 19:39'][quote name='Bear^' date='30/08-2007 : 18:31']Tolker jeg edet uthevete korrekt blir det i god gammel stil sett fra siden.
[/quote]
Beklager, jeg har misforstått pressemeldingen. Det står ikke noe om hvilken synsvinkel vi får. Fjernet den biten fra artikkelen nå.
[right][snapback]9393339[/snapback][/right]
[/quote]

Du vet hvirkelig hvordan du ødelegger dagen for en stakkars gamer :(

Damit om det blir i 3D, jeg vil ikke ha det i 3D jeg vil ha det i 2D.

Share this post


Link to post
Elsket worms armageddon og worms 3D. Derreter har det bare gått nedover. Seriøst, alle 3d spill har bare blitt mer og mer bedritent, og til og med ds og psp versjonene som har vært i 2d var sugne. Men jeg likte 3d ganske godt. Eneste var at AIen som vanlig var forferdelig (det har den jo alltid vært), og så gikk alt litt saktere. Men en ting jeg likte i 3D var at man kunne skyte seg inn i hus (det var noen ganger hult inni. Var ganske nytt for den tiden at du kunne skyte alt og så ville det f. eks. være jord under gress. Husker godt at jeg lagde meg en base ved å bygge murer helt rundt alle inngangene til hullet, når det ble sudden death.

Share this post


Link to post
Sier bare en ting, Holy Grenade. Ingen ussel gitar-kvartett kan noen gang fremføre et halluluja med samme innlevelse, sjarm og udødelighet som den frelseren.

Share this post


Link to post
[quote name='wo0ly' date='30/08-2007 : 22:29']Sier bare en ting, Holy Grenade. Ingen ussel gitar-kvartett kan noen gang fremføre et halluluja med samme innlevelse, sjarm og udødelighet som den frelseren.
[right][snapback]9394946[/snapback][/right]
[/quote]
Haaaaaaleluja, booooom! :D

Share this post


Link to post
Sukk, tror jeg må grave frem min kjære kopi av gode gamle worms og få den innstalert på laptopen min. Har jo med meg den overalt når jeg reiser, og ingen ting slår ihjel tid så godt som Worms klarer.

Ah gode gamle worms sett fra siden :love:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...