Gå til innhold

Xbox 360 Elite i hus. Bilder og inntrykk


Anbefalte innlegg

Nå var jeg nedom EB Bergen og det ser til at de har begynt med samme praksis som resten av landet med 99kr forhåndsbestilling for premium til elite bytte.  Det er bra.  Det som er litt mindre bra er at jeg måtte dra den nyformaterte boxen min frem og tilbake til butikken.  de kunne ikke ta imot xboxen min før de hadde fått inn nye eliter.

 

Tenkte at jeg skulle tipse andre som hadde klargjort boxen sin for reise til EB Bergen.

9390090[/snapback]

 

Na har jeg akkurat formatert Harddisken min. Pakket ned Premiumen og alt tilbehør, klar til innlevering, også får jeg nå høre at de ikke vil ta imot den gamle 360en lengre.. AGH!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
EB på DownTown i Porsgrunn skulle bare ha 99,- i depostium, så ringer de meg når Eliten kommer inn. Kjempegrei avtale, særlig når jeg endelig kan bli kvitt Riiiiiiiidge Racer!

9391288[/snapback]

 

Mest elendige spill i manns minne :)

 

Ingen flere som har tatt noen bilder av Elite'n i stua si?

Er spent på hvordan den ser ut i en tv-benk...

Lenke til kommentar

Jeg fikk også forhåndsbestilt Eliten i dag. Tok med meg 3 spill : Call of Duty 2, Condemned og Battlefield 2 MC, og benyttet meg av Halo 3 tilbudet deres. Bytt 3 "dritt" spill, og få Halo 3 (Til en verdi av 649,-) gratis, + et gavekort på 100kr. De tok i mot alle tre spillene (Som hadde en samlet verdi på ca. 200 kr), og ga meg en kvittering på at jeg mottar Halo3 gratis, ved release. Jeg fikk også et gavekort på 100 kr, som jeg ba dem beholde, som depositum for Eliten.

 

Konklusjon: For 200 kr får jeg Halo3 gratis, + forhåndsbestilt Elite.

De må jo tape noe sykt på det. Kan ikke forstå noe annet.

Lenke til kommentar

Kan vel meddele at EB Games i Drammen ikke har flere Elite igjen. Karen i kassa sa det tok enten 2 uker eller 2 mnd før det kom nytt lass. Logisk hva? 2 uker eller 2 måneder..

 

Kult for meg som måtte drasse med meg 360driten + mange spill til Drammen for å så få et nei kasta rett i trynet.. Veier faktisk en del den boksen også..

 

Burde kanskje ringt i forkant å spurt, men.. Regnet med de hadde..

Lenke til kommentar
Var innom EB Games på Byporten i går. Der så jeg de hadde fått en en stor stabel med esker som det stod "Pre-played Xbox 360 Premium" på. Dette er sikkert grunnen til at de vil ha inn så mange Premium`er som mulig. De har sikkert fått en god deal fra M$ på dette.

9393327[/snapback]

 

Spurte du hvor mange som hadde skrevet seg på venteliste til ELITE?

 

 

Var innom i dag og betale 50 kr for å holde av en maskin , men glemte å spørre hvor mange som var foran meg på listen

Lenke til kommentar

Noen som vet om steder i Oslo hvor man kan få tak i "data transfer" kittet til microsoft?, vet man kan sende inn ett skjema til england for å få tilsendt kabelen gratis, men dette tar vel flere uker.

 

Noen som tror at det vil by på problemer å bruke den gamle 20GB disken i Eliten? (Tenker da i hovedsak på Forza 2 saved game'en, har sett att flere har fått "saved game tampred with..." feilmeldingen, noe jeg selvsagt vil unngå).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...