Jump to content

Spillarkivet

Medlemmer
 • Content Count

  881
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About Spillarkivet

 • Birthday 02/24/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Du kan kjøpe spillet hos Elkjøp ved å bruke Collect@Store. Da blir spillet lagt til side i 24 timer fra du får bekreftelse på e-post/SMS. Så fremt de lar deg kjøpe produktet med Collect@Store. Jeg har gjort det flere ganger og det har fungert veldig bra.
 2. Ja, jeg fikk alle bilene på den listen. Jeg og en kompis kjøpte hver vår boble og dro på veterancruising i går Muligens det kuleste samarbeidsoppdraget jeg noensinne har gjort på Xbox
 3. Når man i flerspiller velger Free Roaming kan man bytte bil uten å gå ut av spillet. Det finnes stasjoner langs veien man kan kjøre innom for å bytte bil. Man kan også "låne" biler man ikke eier.
 4. Henger meg på her. The Walking Dead er et veldig bra spill. Stemningen og historiefortellingen er fantastisk bra! Når du har kjøpt spillet kjøper du episodene inne i spillet, mtp det passer "Full Game" ganske bra.
 5. Det er overraskende lett å drifte. Det føles som om spillet "hjelper" deg litt slik at du klarer å holde hele svingen. Veiene er til tider veldig drifting-vennlige, så bare å glede seg Nattdrifting!
 6. Jepp, flere som har fått spillet fra Elkjøp og Spaceworld.
 7. Har spilt noen timer nå og fy flate for et spill! Startet med å kjøre løp, men har nå endt opp med å kun cruise rundt.Testet flerspiller, da mister man trafikk men man kan utføre en rekke samarbeidsoppdrag som f.eks. Kjøre over 12.000 km og få 5.000.000 kr i premie. Man kan kjøre midnattcruising med veteranbiler. Er rundt 20+ slik oppdrag som går ut på å ha det moro Kjørefølelsen er bra, men ikke like bra som i Forza 4. Bilene sitter til tider litt for godt på veien (selv med alle hjelpemidler skrudd av), men dette glemmer man fort fordi spillet er så utrolig gøy I tillegg til vanlig billøp har man PR-stunts, som går ut på å slå en fartsrekord i fotoboks, få et visst antall poeng på gitt tid osv. Dag-/nattsyklusen er virkelig nydelig. Bilene har forskjellig lys, og man ser stor forskjell på en bil med halogen kontra en med xenon Nå kan man også få matt lakk på bilene. Når man er ute å cruiser møter man andre modifiserte biler, og noen er interessert i kappløp. Enig med en litt lenger opp her, Forza Horizon er slik TDU burde ha vært. Her har man haugevis av timer med god underholdning foran seg!
 8. Da har jeg fått mitt Forza Horizon LCE fra Elkjøp Gleder meg til spilling i kveld
 9. Near fungerer veldig bra hos meg. Testet tidligere i dag og fikk opp at det er 15 Vita-spillere innenfor 10 km rekkevidde for meg (jeg bor i Ski).
 10. Kjøpte PS Vita med FIFA Soccer og Uncharted. Fikk Reality Fighters gratis når jeg møtte opp på rundturen Sony hadde med Vita litt tidligere i februar, samt at jeg har kjøpt Escape Plan fra PS Store. Er veldig fornøyd med maskinen. Faktisk mer imponert enn jeg hadde håpet. Er ganske sikker på at jeg kommer til å bruke denne mye i tiden fremover. Rett og slett fantastisk å ha FIFA med meg overalt hvor jeg er
 11. Jeg har forhåndsbestilt Wifi-utgaven og FIFA Soccer (fikk det for 100 kr med maskinen). Det er et tilbud Gamestop kjører nå. Byttet inn min gamle PSP 1000 og fikk 550 kr i innbytte for den ved forhåndsbestilling. Synes det var veldig god pris for en såpass gammel maskin. Jeg har fått prøvd Vita i ca 20 min. Den passet hendene mine veldig godt og føltes overraskende lett ut. De analoge stikkene var mindre enn jeg hadde forestilt meg. Grafikken var utrolig bra. Skjermen slet litt med lysrefleksjoner, men mulig det skyldtes at det var veldig mye lys der jeg prøvde den. Ble veldig imponert over Vita og gleder meg til lansering 22. februar. Etter hva jeg har lest så kan man laste ned alle de digitale spillene man har kjøpt til PSP Go. Synd hvis Europa ikke får samme UMD-tilbud som Japan har fått. Merkelig strategi av Sony å ikke gi USA denne muligheten.
 12. Forhåndsbestilte PS Vita hos Gamestop. Byttet inn den første PSPen som ble lansert (PSP1000) og fikk 550 kr i innbytte for den. Synes dette var en veldig god deal. Får med et ekstra Vita-spill for 100 kr, da blir det FIFA
 13. Spiller daglig Super Mario Land 3D på toget til og fra jobben. Herlig spill
 14. Jeg fikk også FM4 fra Elkjøp i dag Har spilt et par timer nå og er helt oppslukt Registrerer at flere her er litt mer enn over middels bilinteressert, og det er jo moro Er selv også godt over middels. Min siste bil var en moddet RX-8. Har tidligere hatt S3, TT osv. Nå er det familie og da er det stasjonsvogn som gjelder. Men jeg har beholdt min gode gamle 1973 Boble
×
×
 • Create New...