Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Game <3. Jeg har vært enig i alt du har skrevet om denne kampen. Veldig fint å se når andre lags supportere er subjektive og reflektert og ikke tviholder på at det var superfortjent. Når det gjelder språkbruk så går det nok hett for flere (meg inkludert), men de fleste av oss holder oss for gode til å slenge dritt i deres tråd. Her inne må takhøyden være noe høyere.

Samtlege er nok ein gang i bland litt kjappe på avtrekkjaren (les; svar-knappen). Fotball framkallar (sterke) kjensler, og då må det vera lovleg å få uttrykkja desse og.

 

Sjølve syns dei som postar i andre lag sine trådar bør vera saklege og unngå "haha, møkkalag" og den type kommentarar. Her syndar diverre alle, og mange har inntrykk av at United-supportarar er dei mest umodne noko eg tykkjer er leit. Dette vonar eg me United-supportarar kan endre i framtida :innocent:

 

Tilbake til kampen: United var omtrent på høgde med Arsenal, men ingen av laga var kjempegode. Kampen kunne (og kanskje burde) enda med Arsenal dersom Foster ikkje hadde hatt ein av sine livsredningar med beinparaden. 2-0 hadde nok vore vanskeleg å kome tilbake frå, iallfall mot eit såpass bra lag som det Arsenal er. United hadde kanskje ballen mest, men det betyr ikkje at laget var så overlegne som kanskje somme meiner. Eigentleg ein typisk toppkamp dette, der ingen av laga verkeleg utpeikar seg og spelar gladfotball.

 

På førehand hadde eg tru på at det var Arsenal som skulle stå for gladfotballen, men United klarde å demme bra opp for dette. Sjølv om det var høg intensitet og dels bra spel, blei det aldri den sprudlande fotballen nøytrale supporterar vona skulle kome ;)

Lenke til kommentar
Jævlig saklig å sende Wenger på tribunen når kampen er over, i tillegg blir han korrigert når han stiller seg på tribunen. Hvor skal han gå da, sette seg sammen med de ufyselige manca som står og håner han på tribunen?! Latterlig dømming fra A til Å.

Jævlig saklig å sparke bort mikrofonen også, ikke sant? Han stiller seg to meter unna Arsenal-benken. Poenget er at han skal så langt unna benken at han ikke kan kommunisere med andre trenere/spillere. Hva er vitsen å stille seg to meter unna da?

 

Helt enig med Hegland. Utrolig unødvendig å sende han på tribunen når kampen er så og si over og Wenger gjorde INGENTING farlig eller dumt. Han bare sparket til en FLASKE litt sånn at den gikk oppover, sparket ikke mot fansen eller dommeren eller noe. Utrolig dumt av dommerne når det er såpass sent og alt det. Dumt at du reagerer så vanvittig på det, Latias. Menmen.

 

Ferguson: "....men når det er sagt, kunne vi fort ha scoret fire-fem mål i kveld"

Forbanna tulling.

De hadde ikke en ordentlig sjanse før på overtid. En helt vanvittig ting å si.

 

Hvis han sa det er det merkelig ja (jeg hørte det ikke på Sky-intervjuet jeg så, men kanskje jeg bare ikke hørte godt nok etter) men jeg vil si at Fletcher sin sjanse tidlig i kampen var en ganske ordentlig sjanse. Ikke at det forandrer det at Arsenal hadde mange flere sjanser å putte enn vi hadde (hvis vi overser sjansene på overtiden som kom bare som følge av Arsenal i all out attack selvfølgelig) og spilte overalt mye bedre enn oss før vi klarte å score 2-1 målet.

 

Ellers takk for kampen, som alltid er det gøy å møte Arsenal. Positiv lag med en positiv manager. Dere fortjente bedre enn dere fikk i dag, ingen tvil om det. Denne kampen kunne vært helt forskjellig om dere hadde hatt en top class keeper som kunne unngått det han gjorde på straffen (som var en klar straffe, vi ser disse type hver eneste uke i PL) og til og med på selvmålet til Diaby. Skulle vært mer sikker på saken og bare kommet ut isteden for å rygge sånn og forvirre Diaby. Diaby kunne gjort det bedre ja, men uansett.

 

Takk for kampen, folkens.

Lenke til kommentar

Jeg er den samme gamle, men er mer ydmyk nå som United ikke lengre er best i verden, noe vi var rundt 07/08. Ligger i dvale... Drar ingen "high moral ground" men må få lov til å kommentere at det har vært barnehage her i dag.

 

Jeg er forøvrig enig med LarsP. Det var litt Gerrard-esque over Rooneys fall, men det VAR likevel en soleklar straffe. Han ble felt, selv om han bidro godt selv. Syntes hele denne diskusjonen rundt de respketive lags oscarbidrag er litt tullete, så fikk jeg nevnt det mens vi er inne på samme tema. Syntes verken Arsenal eller United er spesiellt ille selv om også disse har svinn på skogen. Det at Edurado faktisk blir straffet av UEFA er enn en komplett skandale, men ikke overraskende bs fra de korrupte- spanskelskende- tjukkasene på toppen.

Lenke til kommentar

Det er ryddet en smule. Personangrep VIL bli slått ned på. Det kan fort ende opp på samme måte som i fjor, med at vi kjører nulltoleranse for provosering og personangrep, og gir 1, 3 eller 7 dager ferie til de som tråkker over streken, uten unntak.

 

Men jeg vil egentlig ikke det. Så hold dere på matta.

 

I tillegg så har jeg startet en poll i denne tråden samt i united og pool-trådene, ang hvorvidt brukerne av tråden ønsker overdreven bannskap i innleggene av typen "Helvetes homokukker..." og lignende.

 

Håper alle kan stemme, men IKKE svare i tråden da det blir off topic. Ønsker bare å se om folk vil ha det eller ei.

 

NB: Snakker ikke om følelesutbrudd, men mer alle skjellsordene og banningen.

Lenke til kommentar

Dette var surt, gutter.. På scoringa til Shava fikk jeg nesten boner. Sataaan for en scoring! Sier ikke nei-takk til flere sånne, så kjør på. Skjønner meg ikke på Diaby. I det ene øyeblikket er han en gud med ballen og leker seg forbi 4-5 united-spillere, og i det andre klarer han ikke slå en bein pasning. For ikke å snakke om selvmålet.

 

Straffen var.. nja.. Rooney fyrer ballen vekk og løper i armene til Almunia og faller lett som bare det. Surt, men slik er det.

 

Scoringa til Diaby er bare trist.

Lenke til kommentar
Dette var surt, gutter.. På scoringa til Shava fikk jeg nesten boner. Sataaan for en scoring! Sier ikke nei-takk til flere sånne, så kjør på. Skjønner meg ikke på Diaby. I det ene øyeblikket er han en gud med ballen og leker seg forbi 4-5 united-spillere, og i det andre klarer han ikke slå en bein pasning. For ikke å snakke om selvmålet.

 

Straffen var.. nja.. Rooney fyrer ballen vekk og løper i armene til Almunia og faller lett som bare det. Surt, men slik er det.

 

Scoringa til Diaby er bare trist.

Det er jo ikke Rooney som gjør noe galt. Det er jo Almunia som er dusten.

Lenke til kommentar

Forøvrig er det mange spillere som har gått ut og sagt at de digger den nye formasjonen. Jeg er oppmuntret av måten vi spiller med den, og at vi har fått mange forskjellige målscorere, men er litt bekymra over formen til van Persie. Det virker som han ikke trives med å være spydspiss. Han er ofte statisk og lite løpsvillig. Jeg tror at han liker mer å være i Bergkamp-rollen og fôre spisser som Eduardo og Adebayor med pasninger. Jeg tror at han er en spiss som er avhengig av å ha en partner. Føler også at Nikki blir misbrukt utpå kanten. Han er ingen utpreget kantspiller, har ikke særlig med finterepertoar eller fart. Det ene innlegget han slo i går var helt greit, men ellers bidro han ikke med noe særlig. Hadde kanskje vært en idé å bytte plassene på RvP og Nikki? Dansken er jo en typisk target man, mens van Persie spiller kantrollen i 4-3-3-systemet som Nederland bruker. Han har også en decent innleggsfot og har et par nice finter. På høyrekanten kan han også komme innover på banen og skyte med venstre, slik Arshavin gjorde i dag på motsatt kant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...