Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva skal vi prate om nå som vi har faktisk vunnet et trofe? Hvis vi tenker oss om har jo alle diskusjonene i utgangspunktet i bunn og grunn omhandlet trofetørke.

Effekten av å vinne FA håper jeg at alle spillere der ute jizzer i shortsen og står utafor treningsannlegget vårt for å signere kontrakt med oss.

Lenke til kommentar

Effekten av å vinne FA håper jeg at alle spillere der ute jizzer i shortsen og står utafor treningsannlegget vårt for å signere kontrakt med oss.

 

Tror jeg også. Hadde satt penger på at vi er et av de store up and coming lagene i Europa de kommende årene. Vi har masse unge talenter, vi har et lass med penger og gjelden er betalt, vi har en av verdens beste managere og vi har akkurat tatt et trofé som vi kan bruke som en platform til å bygge videre på.

Endret av Mr. Brightside
Lenke til kommentar

Mine drømmeønsker for sommeren:

 

- Martinez, Griezmann/Vela, Benzema, Aurier, Ginter og en gammel men god keeper inn.

- Sagna og Vermaelen blir.

- Jenkinson og Gnabry går på lån, muligens Sanogo også med mindre vi skal spille med Giroud + Benzema på topp.

- Vi bruker haugevis av penger på å få orden på skade-helvete.

- Vi invisterer masse tid og trening for å unngå flere ydmykene kamper som Man. City borte, Liverpool borte, Chelsea borte, Everton borte og starten på gårsdagens kamp mot Hull. Dette kan være løser seg litt ved hjelp av troféet.

Endret av Mr. Brightside
Lenke til kommentar

Tror han er en (veldig) upolert diamant. Han har alle egenskapene. Satte virkelig sitt preg på finalen i går. Avslutningene hans har blitt kritisert, men han klarer å klemme ballen på mål fra overraskende vinkler og posisjoner. Uheldig som ikke har scoret enda. Tror virkelig han kan blomstre om han får et utlån til en PL-klubb neste sesong.

 

Edit: https://twitter.com/DmitryMD/status/467786186195759106

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Fin fyr, men er litt skeptisk til han fortsatt. Ble jo regnet som et mega talent i Frankrike for noen år siden. Dessverre har han slitt med mange skader, han har alikavel vist litt av seg selv selvom skåringene har uteblitt.

 

Tror han vil vokse enormt med mer spilletid, noe jeg frykter kan blir vanskeligere å få i Arsenal neste sesong. Utlån som mange har nevnt ville vært supert!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...