Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En midtbanetrio bestående av ham, Ramsey og Özil er det få i verden som kan overgå.

 

Ikke få; ingen. Selv ikke Yaya Toure, Fernandinho, Silva.

 

Men det er nok litt urealistisk å tro på han. Hvis det er slik at han ønsker seg bort kommer de fleste toppklubber i Europa å kjempe om han, og det er grenser for hvor lenge Wenger gidder å være med i en budekrig.

Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke sett massevis av Javi Martinez, men får alltid inntrykket av at han er litt overvurdert. Treig og uten teknikk. Havner på etterskudd ofte og lever farlig hva kort angår. Er dette et symptom av at han blir brukt feil i Bayern eller er det bare jeg som ikke har fulgt nok med ham?

Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke sett massevis av Javi Martinez, men får alltid inntrykket av at han er litt overvurdert. Treig og uten teknikk. Havner på etterskudd ofte og lever farlig hva kort angår. Er dette et symptom av at han blir brukt feil i Bayern eller er det bare jeg som ikke har fulgt nok med ham?

 

Er tilbøyelig til å være enig. Spesielt til prisen. Han ble kjøpt for mindre enn 2 år siden for 40m euro. Han er "bare" 25 år og vil neppe koste oss mindre enn det. Når Wenger ikke gikk for Gustavo som gikk for en brøkdel av den prisen i fjor, så tror jeg neppe dette blir særlig aktuelt.

 

Ramsey - Martinez

Ozil

 

er ingen dårlig midtbane det.

 

Håper virkelig vi går for en partner til Ramsey i sommer, men vi har ganske mange spillere på midtbanen, selv om mange av de er laget av glass. Tror nok Wenger avventer Diaby litt før han går til innkjøp av noen nye der.

Lenke til kommentar

Martinez var den største på midtbanen til Bayern når de vant CL i fjor i mine øyne. Ekstremt god sammen med Schweinsteiger. Ekstremt god i press og var sammen med Ramsey den spilleren som hadde høyest taklingsprosent i Europa. Han har ikke ekstrem teknikk, men han har god teknikk. Er en god pasningsspiller og har meget godt driv med ballen.

 

Er en mer defensiv spiller enn de spillerene vi har på midten bortsett fra Flamini og fungerer også bra som midtstopper. På midtbaneplass er det få spillere som hadde mer "presence" enn han forrige sesong, men under Guardiola har han ikke vært like mye brukt.

 

Signerte for 35 millioner euro i 2012 og jeg vil vel tenke meg at hvis han vil vekk fra Bayern og de er villige til å selge så er prisen rundt €25-30m.

Lenke til kommentar

https://twitter.com/MAmpov10 has provided a summary of the meeting in the form of tweets.


"Coming up: Statements from Gazidis from the fan club meeting that was held on the 28th of April. Thanks to @Dragomirov_ and AFC Bulgaria."


"Ivan Gazidis added that the club will invest more [lots of] money in sport science and player development in the upcoming years."


"On the injury case, Gazidis said that they aren't only bad luck and that the club will try to reduce them in the near future."


"Regarding facilities at London Colney, Ivan added that there will be one big renovation involved in London Colney in the near future."


"Gazidis also added that the club are planning to add more money towards scouting and that Jonker will bring his own people at the club."


"Ivan said that we have 140 million cash in reserve but he can't guarantee or assure the fans that all of it will go for new signings."


"From the meeting, Gazidis said that Sagna will leave the club this summer and that Koscielny will sign the new contract before the World Cup"


"He added that we will put more money towards our scouting, our youth development and sport science as well. Ambitious work."


"As for the transfer activity, Gazidis didn't mention anything bar the fact that we have money in the bank and that we'll use them wisely."


"As @DarrenArsenal1 said few minutes ago, London Colney will be more used for reserve games and training games. The reserve will play there."


"Arsenal's reserves are known for playing their home games at Meadow Park [boreham Wood FC] but that'll change in the near future."


"Baring that in mind, the plan looks simple: Improve the facilities around Colney and start using those pitches as the home for the reserves."


"Ivan's talk between the club representatives and the fan clubs shows that we've changed and that we're ambitious. Great work by the club."


Nothing ground-breaking but interesting read nonetheless.


Lenke til kommentar

Veldig god spiller. Ikke ofte man ser så god teknikk på en så høye spillere. Hadde vært vanvittig gøy om han ikke ble skadet på en stund nå, men det er nok ganske urealistisk å håpe på.

Det som er synd er vel at ryktet hans er totalt ødelagt. Selv om han skulle få et helt år skadefritt neste sesong, vil det uansett henge over han at han er en kjeks. Tviler på at han er arsenal spiller etter at kontrakten løper ut (neste år)?. Hadde vært all right med en lønn per spilte kamp, eller lønn per kamp tilgjengelig eller noe. For han er uten tvil et kjempetalent, synd han aldri får holde på lenge om gangen.

Endret av -Lasse
Lenke til kommentar

Veldig god spiller. Ikke ofte man ser så god teknikk på en så høye spillere. Hadde vært vanvittig gøy om han ikke ble skadet på en stund nå, men det er nok ganske urealistisk å håpe på.

 

Kongen av Highbury er 188 høy forøvrig og teknikken hans er riiiiiimelig decent, men ja er enig. Diaby som Henry kunne vært en ekstremt spesiell spiller. Altså en av verdens aller beste.

 

Når det gjelder skadene så er det ingenting som kan gjøres. Muskelvevet til Diaby klarer ikke å reparere seg selv fort nok i forhold til de kravene som stilles for å kunne være en utøver på dette nivået. I så fall så må han trene ekstremt mye i vann og på antigravitasjons tredemølle for å få minst mulig motstand og slitasje på kroppen, men til syvende og sist så kommer nok Diaby neppe til å spille noe særlig mer enn 20-30 kamper i løpet av en sesong hvis han er heldig nok til å holde seg skadefri og ikke skal overbelaste kroppen sin noe særlig.

Lenke til kommentar

Det som er litt kjedelig med Diaby er at han tar opp en plass i troppen. Vi har faktisk en del midtbanespillere som skal dele på 2 plasser. Problemet er at mange av de er ofte ute med skade og noen andre igjen er på hell i karrieren. Ser derfor ikke helt for meg at vi henter en i sommer, men venter til neste år. Det ville vært synd da en virkelig gode spiller her, og på spissplass naturligvis, kunne hevet oss noen hakk. Arteta/Flamster er grei backup, men synes ikke de er gode nok til å ta oss skrittet videre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gode poeng der Benbjo! Enig med deg angående Arteta/flamini. Synes Arteta har tapt seg litt det siste halve året. Er det alderen eller andre omstendigheter? Vanskelig å si, men han begynner å dra på årene. Vi burde ha inn minst en midtbanespiller til med verdensklasse-egenskaper. Det var i perioden Ramsey var skadet alt raknet. I tillegg til Walcott og Wilshere skadet, blir midtbanen alt for spett.

Lenke til kommentar

Takk for det!

 

Arteta viser tydelige tegn på at han begynner å bli gammel. Spesielt mot hurtige midtbanespillere blir han hengende etter og lager gjerne unødvendige frispark/får gule. Når vi dominerer kamper så ser han mye bedre ut. Han er OK backup. Samme med Flamini. Er nok hakket raskere og viser mer guts, men er dårligere fremover. Dårligere overblikk og pasningsfot. Også grei backup.

 

Da Ramsey ble skadet mistet vi en dimensjon, helt klart, men jeg vil ikke si at det er hovedgrunnen til at vi raknet. Hovedproblemet er at vi mangler fart på topp og spillere som utfordrer på kant. Da spesielt etter at Walcott og Ox var skadet samtidig, eller sistnevnte spilte på midtbanen. Podolski og Cazorla på hver sin kant blir for statisk. Begge trekker innover i banen. Da får vi heller ikke brukt Ozil til det han er best på.

 

Sagna utforderer sjeldent mann på kanten. Veldig ofte stopper han opp og legger ballen tilbake til midtbanen. Det er en dimensjon ved spillet hans jeg synes ikke er bra nok. Dog dette kan forklares ved at han ikke har en skikkelig partner på kanten. Kanskje vi får inn en ny høyreback som er bedre på akkurat dette.

 

Her synes jeg Monreal/Gibbs er bedre på andre kanten. Spesielt Monreal synes jeg er habil fremover. Synd han mangler litt på det defensive.

 

Så har vi også Giroud som ikke akkurat at Speedy Gonzales. Ufordrer sjeldent bakrom. Unntaket her var mot Hull.

 

Vi har helt klart potensiale, men det røyner litt på i visse områder i troppen. Spesielt når spillere som Ramsey/Walcott er skadet. Får vi inn en spiss med litt fart, som også gjerne kan spille på kant, en partner til Ramsey og en erstatter for Sagna kan det godt være vi henger med lenger. Pt er vi 7 poeng fra toppen. Kamper som Aston Villa hjemme, Everton hjemme, United hjemme (denne sesongen) og Swansea hjemme er alle kamper vi burde vunnet. Det er 9 poeng det. Så får det heller være at man taper på Stamford Bridge, OT og Anfield. På hjemmebane skal man som mester vinne "alle" kampene sine. Man tåler maks 2, kanskje 3 uavgjort. Så har vi også en jobb å gjøre borte. Mot topp 10 har vi 7 av 27 poeng borte. Det er for svakt. Burde tatt poeng mot Stoke, selv om vi generelt sliter mot de, og antagelig alle 3 mot Southampton. Det er ikke i tapene mot City, Pool, Chelsea vi faller ut av tittelkampen.

 

Edit: Jo mer jeg tenker på det jo mer tror jeg Vela ville være perfekt. For så lite som 4m så bør det ikke være en vurdering en gang. Dersom spilleren ønsker å komme tilbake that is. Men, overgangen er så logisk at jeg tviler på at Wenger går for det. Han gjør sjeldent det alle forventer.

Endret av Benbjo
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Enig med deg for en sjelden gangs skyld, Bennis. Angående Arteta, så har han stort sett spilt meget bra sammen med Ramsey, mens Flamini/Wilshere/Ox fremhever svakhetene hans. Vi trenger virkelig en DM som er god nok til å spille sammen med disse (spesielt de to sistnevnte).

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...