Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Da begynner skolen imorgen :)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ok... vi har fått den mest jævlige timeplanen tenkelig!

6 timer matte på mandag, og 3 timer norsk

+ at alle programfagene mine ligger før og etter de andres programfag, så jeg må nesten hver dag ha f eks 3 timer fysikk, 3 timer der resten av klassen har sitt programfag før vi har 1 time fellesfag!

og så har vi de to værste lærerne på skolen som kontaktlærere og totalt 35timer (jeg skal egentlig ha 30!)

Så er den ene tysktimen flyttet en dag, slik at vi har 3 dager med tysk, og med den læreren vi har, blir det lekser mellom hver dag!!

 

DET KAN IKKE BLI VÆRRE!! :omg:

 

edit: VG2

Endret av Valkyria
Lenke til kommentar
Okay, dette gikk jo bra :) . Hadde snakket med et par av dem fra før, men ingen jeg kjenner skikkelig. Er litt glad for det dog. Skolen var koselig også.

 

-MK

9321460[/snapback]

enig, bare at de i klassen var ganske stille egentlig .. og du var mye lavere enn jeg hadde trodd :!:

Endret av Adey
Lenke til kommentar

fyyy søren til eg var nervøs under oppropinga til klassane. Håpte iallefall eg kom i klasse med 1 av dei 3 andre eg kjente som begynnte elektrofag. Det var 2 klassar og når eg blei ropt opp som nummer 2 eller 3, så venta eg berre på å høyre eit kjent namn, men på slutten når det ikkje kom, så sa kompisen min "litt synd det då" elns... Også måtte eg gå til klasserommet sammen med ein haug med ukjente folk. Når vi hadde satt oss ned var eg skikklig nervøs. Skalv nesten :O, men eg greidde å holde meg rolig.

Vi fekk ei liten omvisning rundt på skulen sammen med den andre klassen der eg kjente 3 stykker, så fekk prata litt med dei då. Var visst ein i klassen som eg hadde kjent tidlegare. Gått i klasse med han dei første 3 åra på barneskulen før han flytta. Han kom å prata med meg etter skulen...

 

Eg trur egentlig det kjem til å gå ganske bra i klassen når eg blir kjent med folka. Og eg trur kanskje at læraren min spelar World of Warcraft :p Han sa i alle fall "Det vil eg ikkje uttale meg om" når ein av elevane spørte han.

Lenke til kommentar

Hm, første skoledag gikk greit. Havnet i klasse der jeg ikke kjente noen så jeg må prøve å få kontakt med noen. Men jeg var ikke den eneste som var nervøs merket jeg. Folk var stille og sjenerte. Så i morgen blir vi delt opp i de egentlige klassene våre, spent på hvordan resten av året blir.

Lenke til kommentar

Selv om navnet mitt ikke ble ropt opp ordentlig så gikk det greit.

Har valgt elektro, er ren gutteklasse, men det er egentlig ikke noe

utenom det jeg forventet, og får bare leve med det, i motsetning

til andre(ruben, om du leser).

 

 

Det jeg er mest fornøyd med er at ALLE bøkene er blitt kjøpt, utenom 2 stykker.

ca halvparten er brukt, og har betalt 2683kr! Alt koster forøvrig 5031kr nytt!

Lenke til kommentar

Jeg husker da jeg startet i GK på allmenn. Ganske mange fra den gamle klassen min skulle gå der, så jeg havna i klasse med ca 10 stk fra den forrige klassen. I tillegg så kjente jeg nesten alle de andre.

 

Syntes dagen i dag var helt grei. Vi var på skolen under en time, fikk få nye lærere og ingen nye i klassen, bortsett fra deltidselever. Blir vel litt mer spennende å sjekke ut påbyggingsklassen. Masse ukjente fjes og navn.

Lenke til kommentar

Kom ikke i klassen med de jeg kjente, men synes det gikk veldig greit. Alle var selvsagt litt sjenert til å begynne med, men etter at vi hadde begynt å snakke sammen så gikk det meste egentlig av seg selv. Ble kjent med fire-fem stykker den første dagen, og klassen ser ut til å bestå av hyggelige folk. Eneste minuset er at jeg sikkert kommer til å bli jævla lei av buss etterhvert :!:

Lenke til kommentar

Både lærerne og medelevene i min klasse virker hyggelige. Jeg kjenner absolutt ingen på hele skolen (som jeg har sett, iallfall), men jeg tror ikke det er så mange andre som kjenner noen heller. Vi gjorde ingen bli-kjent-aktiviteter, men husker noen navn fordi læreren repeterte dem hele tiden.

 

Fikk kjøpt tre brukte bøker etter skolen, resten får jeg kjøpt av kusinen min, som forøvrig får alle skolebøkene gratis i år (VK2). Gleder meg litt til i morgen igjen. Håper å bli kjent med noen. Leksen til i morgen er å lage navneskilt.

Lenke til kommentar
Virket som jeg bare har hatt en lang helg fri. Kom tilbake til det samme klasserommet, de samme lærerne, og akkurat de samme elevene. Så det ligger an for en kjedelig start på skoleåret der lite er nytt. Bare en ting å rope hurra for, og det var timeplanen min ;)

Ganske god beskrivelse av min dag. Timeplanen hadde jeg allerede sett. Mange fritimer dette året.

Lenke til kommentar
Ingen sa ett kvekk når vi endelig hadde funnet klasserommet vårt :p

Ingen blikjent-greier, og jeg vet ikke hva noen heter.

Men det kommer nok etterhvert.

9324825[/snapback]

Samme her. Læreren sa en setning, ventet 10 sekunder, føltes ut som 40, så

kom det en ny setning. Etter flere setninger som dannet mening fikk vi lov til å gå.

 

Læreren min er forøvrig svensk. Og han sier Rema ett tusen. ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...