Jump to content

JonAasen

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JonAasen

 1. Happo007 fikk også feil fra Coop (fikk Disk istedenfor Digital). De må nok gjennomgå noen rutiner etter dette.
 2. Tusen takk for gode, engasjerte svar! Har sendt dem epost med krav om full dekning av returkostnader, så får vi se hva det blir til. Det er ekstra morsomt siden Coop tar 1000 kroner over normal markedsverdi for begge versjonene, så jeg har betalt 7000 kroner for en digitalversjon.
 3. Må bare dele med dere det totalt RÆVA svaret jeg fikk fra Coop på denne saken, som de nå anser som lukket: Så de sender feil utgave til en verdi av 1000 kroner lavere enn jeg betalte, og det eneste de tilbyr er at jeg 1. beholder den og taper 1000 kroner, eller 2. sender den tilbake og må selv dekke dyr frakt? Ikke engang en beklagelse. Ikke noe tilbud om å gi meg 1000 kroner tilbake. Jeg skal gå i økonomisk tap uansett valg. Sykt dårlig kundeopplevelse så langt, men de skal få mulighet til å rette det opp.
 4. Bergen her, men takk for tilbudet. Venter og ser hva Coop foreslår. De vil kanskje tilby å beholde Digital og gi 1000 kr i retur, men jeg vil helst ha diskversjonen.
 5. Det fulgte ikke med noe bilag, men etikettene på utsiden av postesken sier "PlayStation 5 Digital/SCA", og det er skrevet med tusj "1 stk - D".
 6. Hahahah, du har kanskje fått min. Jeg bestilte disk og fikk digital. Har sendt mail til Coop og venter på svar.
×
×
 • Create New...