Gå til innhold

Hvor "ender" wow?


Anbefalte innlegg

les det som jeg har satt i bold i quoten.

 

Det er ikke bare level cap som folk klager på. De klager også på at det kommer bedre gear (som de mener gjør gearet deres udugelig, selv om ingen sier de MÅ skaffe nytt), eller nye systemer som gjør at de må gjøre ting annerledes.

9275344[/snapback]

 

Asså, bedre gear og oppdateringer må til for at ett MMORPG spill skal leve vidre Dritkult om alle hadde løpt rundt i T3 ?? NEI!. Om dere ikke liker updates eller nye ting for å forbedre spillet så får dere starte singel-player spill, der kan du kuke rundt med det samma gearet i evig tid. Hf

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette spillet endte for meg da jeg satt opp privat wow server og fikk ordnet meg alt det daværende beste equipmentet, slik at jeg fikk prøvd det ut (samt lvl 256).

Etter at jeg hadde drept div. highlvls på første slag og satt onyxia mitt i stomrwind gikk jeg veldig lei.

 

Ødela hele spillet for meg selv :cool:

Lenke til kommentar

Anarchy Online har hatt 4 expansions:

 

The Notum Wars, The Shadowlands, Alien Invasion og Lost Eden.

 

Det jeg lurer på er om World of Warcraft ender på det samme antallet,

eller om de kommer med flere... :hmm:

 

Tror ihvertfall ikke det vil komme færre.

 

Personlig synes jeg det bare er gøy med expansions,

Det gir nytt liv til spillet.

 

men så er jeg av typen som bruker en evighet på å levle opp

og ikke har noen store planer etter at høyeste Level er nådd.

Lenke til kommentar

Merkelig at slike diskusjoner alltid kommer opp etter at et MMO har vært ute 3-4 år. Som allerede sånn halveis nevnt at noen, dette gjelder absolutt ALLE online spill. Det vil alltid være noe oppgraderinger. Det vil alltid være ting man MÅ ha. Det vil alltid være noe nytt man må klare.

 

Uansett. Det er derfor man kaller det et evighetsspill.

 

Takler man ikke at det skjer forandringer, så tror jeg ikke at et MMO er en spilltype for deg. Enkelt og greit.

 

Har selv vært med å spille EverQuest, Dark Age of Camelot, World of Warcraft, Anarchy Online, Planetside og mange mange flere i mange mange år, så jeg er personlig fullt klar over hva jeg går til når jeg setter føttene mine innenfor en nye drømmeverden. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-uVTr2vDm
Alt gearet jeg har fått nå blir ubrukelig, jeg levle opp alle characterne enda 10 nye levels og skaffe nytt gear og grinde reputation med 10 nye factions.

9273034[/snapback]

 

 

Det finnes ikke noe du MÅ gjøre synes jeg.

Jeg har ikke engang raidet karazhan og er ikke exalted med en eneste

faction, kun oldschool-greier som Cenarion Circle osv.

Men jeg har det helt topp, kjører arena en gang i uken og koser meg.

Så en gang i blandt får jeg en bra epic siden jeg har gått arena litt.

Tar tid, men man TRENGER ikke grinde rep og stresse.

Lenke til kommentar

Til dere som sier "Off, nå må jeg levle 10 levler til" osv. Du nøt det da i TBC(?) og i før TBC nøt du å levle opp, geare opp og få rep. Hvis ting er nytt og forandrer seg hvorfor skulle du ikke ville gjøre det på nytt?

 

Selv så ser jeg frem til expansion, mye pga at det ser ut som Blizz går litt tilbake til "middelalderen". Levling, nye instances og skaffe nytt gear har alltid vært hva jeg har likt med WoW, så jeg kommer nok til å fortsette.

Lenke til kommentar
Til dere som sier "Off, nå må jeg levle 10 levler til" osv. Du nøt det da i TBC(?) og i før TBC nøt du å levle opp, geare opp og få rep. Hvis ting er nytt og forandrer seg hvorfor skulle du ikke ville gjøre det på nytt?

 

Selv så ser jeg frem til expansion, mye pga at det ser ut som Blizz går litt tilbake til "middelalderen". Levling, nye instances og skaffe nytt gear har alltid vært hva jeg har likt med WoW, så jeg kommer nok til å fortsette.

9281621[/snapback]

 

Jeg nøt lvl'ing til lvl 60 på min første char, i TBC var håpet stort for masse nytt og spennende av quests, sannheten er at de fleste questene er dønn like som før bare at det er nye units du skal drepe så så mange av, nye items du skal samle så så mye av etc.

 

Alle de "nye" modellene på items etc gjelder vel stort sett bare Tier 4,5,6 og arena gear da MYYYYE av TBC items bare er "gammelt gear" med nye, psykadeliske farger (turkis rogue tier 2 head i en quest anyone? :roll: )

 

Har slutta og kommer ikke til å begynne igjen når Northrend expansion kommer.

 

 

Ikke ALLE mmorpg spill har lvl cap økning, jeg kan nevne noen: Runescape, Tibia, Diablo 2, Anarchy online (tror jeg), Priston Tale, osv..

9275312[/snapback]

 

Anarchy Online fikk ytterligere 20 lvls i andre expansion, Shadowlands (notum wars regnes vel som første? :p ) i tillegg til 200 fra originalen. Deretter ytterligere 30 i Alien Invasion. Er ikke sikker på om det ble noe mer med Lost Eden?

Lenke til kommentar

Absolutt enig at dette spillet har blitt ødelagt mer og mer. Jeg spilte dette spillet fra det kom ut og var stor fornøyd med at de hadde laget et slikt spill. Alt var fryd og gammen.

Så kom den dagen hvor TBC (The Burning Crusade) kom, og da mistet jeg totalt lysten, tanken på at man kunne cappe level 70, og ikke minst hvorfor i helvette de har fucket opp PvP systemet. Nei, jeg endte aldri med å kjøpe meg TBC, akkurat pga dette.

 

Hadde bare spillet vært slik det var rett før TBC kom, hadde flere spilt det etter min mening. I dag er det rett og slett ikke gøy å spille det noe mer. Før så hadde jeg ganske god greie på World of Warcraft, og hadde ganske god oversikt over alt. Men nå? Nå har det kommet sockets, og masser av nye items, professions osv. Nå har jeg rett og slett ikke peiling på hva som er bra/dårlig fordi alt har forandret seg.

 

Nei, syns Blizzard virkelig la egget når de kom med TBC, fordi da mistet jeg lysten og gleden av spillet helt.

Lenke til kommentar

Eneste bakdelen for min del med TBC var at jeg aldri fikk se eller drept Kel'Thuzad, hadde vært fint hvis de kunne vente litt lenger spør du meg.

 

Jeg kan selvfølgelig gjøre det nå, men det er jo ikke noe morsomt :<

 

Wotlk kan gjerne komme, bare la meg være med å drepe illidan før den kommer. :p

Lenke til kommentar

For et år siden hadde 20-30 guilds på hver server MC, ZF og AQ20 på farmstatus. BWL og AQ40 var også av de 5-6 beste guildenes ukentlige raidliste. Jeg hadde som en casual problemer med å finne meg et guild som ikke ville kicke meg for å ikke kunne raide så mye. Hadde ikke TBC kommet hadde BWL, AQ40 og til og med Naxx blitt farm også. (Naxx kom litt for seint i forhold til TBC til å kunne få skikkelig farmstatus.

 

Jeg gledet meg som en unge til TBC. Det ble lovet mye nytt å sjekke ut og 10 nye levler. Siden jeg ikke hadde muligheten til å raide så er akkurat det andre i Azeroth som er verdien i spillet for meg. Dessverre så sluttet jeg før jeg TBC kom ut av helt andre grunner, men vurderer å starte igjen nå. (Ja, etter at jeg så Wrath of the Lich King traileren) Fordi akkurat Lore er elskbart. Pluss det sosiale. Jeg hadde aldri spilt dette spillet hadde ikke venna mine spilt det.

 

Etthvert spill må utvikles for at det skal overleve. Hvis ikke så blir det bare kjedelig og drive med det samma hele tia.

Lenke til kommentar
Helt siden 2004, release av World of Warcraft, har spillerne hatt håpet om å bli best, noe som er umulig. (Håpet som faktisk gjør at folk fortsatt spiller det).

Enchanting og den slags var utrolige ting bare de på level '60' fikk godt nytte av, spesielt den utrolig mektige "Crusader" enchanten. Den var faktisk nesten umulig å få taki, for ikke å snakke om Righteous Orbs... det var råvanskelig i starten.

9268182[/snapback]

Bullshit. Har flere venenr som ikke kan forbedre gearet sitt på noen måte. Ikke før ny content patch i hvert fall.

Endret av Lord-Myrrah
Lenke til kommentar
Nei men da er det heller tvilsomt at de gjør noe annet enn å bare spill WoW.

9305763[/snapback]

Spill smart. Jeg spilte mye på lan en uke, nå har jeg alle pvp itemsa, logger på en gang i uken for å gjøre arena og så logger jeg av. Er ikke værre enn det. Blizzard har gjort det lett, om man bare l2per litt.

Lenke til kommentar

Bullshit. Har flere venenr som ikke kan forbedre gearet sitt på noen måte. Ikke før ny content patch i hvert fall.

9305711[/snapback]

 

Armory profil or it didn't happen.

 

Og det "beste" gearet in-game atm kan du ikke få fra PvP(itemlevel er en fin indikator på "best" gear, Illidan loot har ilevel 151, legendary 156 og merciless gear har ilevel 136) så det neste argumentet ditt faller gjennom, prøv på nytt.

 

*trøtt*

Lenke til kommentar
Wow ender aldri! kommer til å plage folk i generasjoner, ta kontroll over deg selv, slutt IDAG!

9306046[/snapback]

Heh, kom meg til level 61 før jeg ikke gadd mer. Er dritlei wow, samme monster litt annet navn og level. Dritlei questing, grinding og at alle mine venner og min stakkars bror er helt oppslukt av det.

Lenke til kommentar

jeg begynte me wow en god stund etter at det ble sluppet ut.

så når jeg endte opp på 60, drev jeg stort sett på med PVP.

eneste raidene eg gjorde var ZG og det var stort sett Pugs med veldig varierende kvalitet..jeg ble også alltid satt opp som "backup" healer selv om jeg var fult Retri.

 

når TBC kom og jeg fikk øyna opp for alt healing gearet som droppet respecca jeg, og da er et problem ute av verden når jeg ble 70.. jeg slipper å vente på healer..nå er det kun tank som er vanskelig for meg å få tak i.

 

syns min wow verden nå stort sett består av å vente på folk til å få gjort Heroic blandt anna, gjør arena, og pvp, og har no funnet meg en guild som gjør regelmessing Kara.

 

Alle guilder jeg har vært i, i TBC har aldri komt skikkelig i gang med Kara, så de 4-5 kara runsa jeg har gjort har vært pugs.

 

før TBC var det eneste raidet jeg fikk ta del i var ZG og det syns eg e leit, for de størte har eg alltid ville prøved siden..redd det kanskje blir slikt når neste patch kommer..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...