Jump to content

LoS

Medlemmer
 • Content Count

  3023
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About LoS

 • Birthday 05/02/1986
 1. For min del virker det som om du kler det hvis du kan bruke en tettsittende lue uten å se rar ut. Klippa meg kort som fy i forsvaret, så passe jævlig ut, men ja, det gror jo ut igjen.
 2. Der hvor jeg var så gikk kompanisjefen god for 2 av soldatene, de måtte tre av lederstillingen sin men de fikk fortsatt være der. Alt håp er ikke ute!
 3. Split er deprecated, og bruker regulære utrykk. <?php $file = file_get_contents('fil'); $chunks = explode('::', $file); print_r($chunks); ?> Vil splitte hele filen. <?php $line = 5; $file = file('fil'); $chunks = explode('::', $file[$line]); print_r($chunks); ?> Vil splitte linje nummer 5. Så kan du se hva du får ut av det.
 4. Skal du ha ut en og en linje så kan du bruke file() funksjonen. Skal du ha ut hele filen så er det bedre å bruke file_get_contents() funksjonen.
 5. Du mangler = på value attributtene dine også.
 6. $string = preg_replace("#(<p>)?\[h3\](.*?)\[\/h3\](</p>)?#is", '<h3>$2</h3>', $string); da? Edit: så til slutt problemstillingen.
 7. Hadde vel egentlig bare brukt strip_tags() før du kjører det gjennom preg_replace.
 8. sjekk ut strstr eventuelt strpos-funksjonene. Også kan du jo skrive ut $output for å se hva som faktiskt står.
 9. Jeg tror du bare ikke har funnet sekvensgreia jeg, F10 ellernoe er det ikke?
 10. Legger denne tråden i mine innlegg ved å si at the strangers ikke var noe spesielt skummelt. Kan brått hende jeg still litt syke krav til hva som er skummelt men.
 11. Har du Cpanel eller noe så pleier det som regel å være cronjobs der. Eventuelt hvis du har SSH-tilgang.
 12. Ang. innbruddstyven så står det ganske greit forklart om nødvergeparagrafen på wikipedia her. http://no.wikipedia.org/wiki/N%C3%B8dverge
 13. Kommer ann på hva du har tenkt å gjøre med dataene du har tatt imot videre i scriptet ditt, men du burde vel sjekke om det blir skrevet inn ting i det formatet du ønsker det.
 14. Er ikke det bare å snu regnestykket da? $time_A - $time_B i steden?
×
×
 • Create New...