Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Få et bedre sexliv


Anbefalte innlegg

"Lik det du gjør, og gjør det du liker"

 

Veldig mange par ender etter en stund opp med et fast "sexmønster", som f.eks. fredag kveld, god middag, en halv flaske rødvin og misjonærstillingen, for å sette det litt på spissen. Mange går og med et ønske om å utforske mer med partneren sin, eller bare bryte ut av rutinene. Her er noen enkle punkter for hvordan få et bedre sexliv.

 

Snakk med partneren om sex:

I et forhold er det viktig med tillit, dette gjelder også på en seksuell basis. Snakk med partneren om sexlivet deres. Ønsker, lyster og alt annet som kan falle deg inn. For det første så er åpenhet med på å bygge tillit, og for det andre virker det ofte opphissende å snakke om sex, både for jenter og gutter. For alt du vet så kan partneren din gå med et ønske om å prøve noe du vil prøve, men ikke har hatt mot til å si det til deg før.

 

Når dere skal snakke om sex er det greit at det ikke blir en "mor og far"-samtale, der dere sitter dere ned i sofaen og snakker seriøst. Ta det heller i en avslappet atmosfære der du vet at dere begge slapper av, og begynn med å snakke om noe som er komfortabelt for begge, ikke hopp rett inn og si "Du, jeg har lyst til å ta deg i ræven".

 

Konstruktiv kritikk i sengen:

"Find the best in me first".

Hvis partneren din gjør noe du ikke liker, har du lov til å si i fra, men si i fra når h*n gjør det, ikke vent til to uker etterpå. Når dere snakker om sexlivet deres og eksperimentering, kan dere finne det beste i partneren, ting du liker at h*n gjør i senga, og jobbe ut i fra det. Det er en liten ego-boost å få høre at partneren din liker at du gjør noe, fremfor å få høre i ettertid at "Du? Når du gjorde det forrige gang likte jeg det ikke da heller, ikke gjenta det."

 

Ærlighet er viktig, men det er lov å ta hensyn til partnerens følelser og. Det er viktig for partneren din å vite at du har det godt i sengen, i hvert fall for de aller, aller fleste. Gi signaler i sengen på at du liker det, enten ved stønning, eller ved å bare si det etterpå. Det er faktisk godt for partneren din å få høre at h*n er flink.

 

Om det å eksperimentere:

Ikke for å skremme dere, men ting vil gå galt i senga, som alle andre steder. Da er det viktig å kunne le av det. Hvis noe går galt, le det vekk, så slipper man at det går ut over egoet til noen av partene. Det kan være mange årsaker til at ting går galt, blant disse er de to vanligste stress og usikkerhet, så for å være på topp, jobb lenge med forspill for å føle deg trygg på den rollen du påtår deg.

 

"No means no, exept when it doesn't. In that case, banana means no":

Når man først har begynt å eksperimentere i senga er de vanligste tingene å prøve rollespill og lett bondage/Sado-masochisme. I mange tilfeller når det gjelder rollespill (f.eks. rape fantasy) så sier man gjerne "nei", uten at man mener "nei". Da er det viktig å ha et kontrollord, som ikke er av det slaget man bruker til vanlig i senga, som man kan bruke hvis man føler at partneren går for langt. Når man lever seg inn i et rollespill, regner man med at partneren og gjør det, og derfor vil personen neppe ta det at du stritter i mot eller sier nei, som et nei.

 

Du husker når dere lekte "mor, far og barn" i barnehagen og levde dere skikkelig inn i det? Et rollespill på soverommet er ikke så forskjellig som det det kan virke som. Man påtar seg en annen rolle enn det man vanligvis har, og lever seg inn i denne under hele forspill/akt. Kostymer og leketøy er veldig tillatt under rollespill.

 

"Vanlige" rollespillfantasier:

"Den uskyldige skolepiken": Denne burde egentlig alle skjønne. Jenta er en uskyldig, naiv skolejente, som egentlig ikke vil/tør, gutten er læreren. Get where I'm going?

"Den forføreriske lærerinnen": Jenten er en streng lærerinne som er misfornøyd med en elev og tvinger ham til å sitte igjen etter skolen å motta privatundervisning. Gjerne seksualundervisning. Hvilken privatundervisning vil han motta?

"Kidnapperen": H*n blir holdt foran øynene, bundet, får blindfold, og kan ikke se noe. Etter en stund begynner h*n å kjenne grådige hender og lepper. Sa noen Stockholm Syndromet?

Her er det egentlig bare fantasien som setter grenser.

 

Andre vanlige leker:

Lett bondage er noe av det mest populære når folk skal sprite opp sexlivet sitt litt. Man får kjøpt teip uten lim på de fleste kondomer/sexleketøybutikker, eller på web (se Nyttige Lenker). Bondage går, som navnet tilsier, ut på å binde partneren. Det som er viktig å huske når det gjelder bondage er at partneren faktisk stiller sin kropp til din disposisjon, og dermed er veldig sårbar. Avslutt umiddelbart om stoppordet blir sagt, og løsne teip/lenker/bånd. Ha alltid kniv/saks i nærheten av sengen, i tilfelle partneren skulle få panikk/bli redd og du har laget litt for gode knuter.

 

Har du noensinne prøvd å onanere/masturbere foran partneren din? Uten å gi dem tilgang til kroppen din mens du holder på? De fleste vil finne dette opphissende, men ikke alle. Prøv deg frem. Dette fungerer selvsagt også over webcam/msn hvis partneren er bortreist.

 

Å bruke leketøy, som dildoer, buttplugs m.m. er selvsagt veldig gøy når det kommer til slikt, men husk; Det er bare et leketøy, og det er du som har kontrollen på det, det er ingen vits i å bli sjalu på damen din sin dildo, f.eks.

 

Nettsex/telefonsex mens partneren er på jobb; Hvis partneren din er i jobb og du har fri en dag, hvorfor ikke ringe h*n når du vet de har en pause og fortelle i detalj hva du vil gjøre med kroppen hans/hennes når h*n kommer hjem? Eventuelt ta det over MSN i lunsjen e.l. Sikker innertier, med mindre partneren din er veldig nøye på det.

 

Pleier du å være sjef i sengen? Hvorfor ikke la partneren din være det en gang i blant. Fungerer fint som krydder, men ikke overdriv det. De fleste har en rolle de trives med i senga, men det er alltid greit med en liten pause fra det vanlige.

 

Tenner du på noe spesielt, som undertøy? Hvorfor ikke kjøpe undertøy til partneren som en overraskelse? Det finnes mange fetisjer der ute, du har sikkert minst et av dem. Utforsk det sammen med partneren din.

 

Kun fantasien setter grenser:

Det finnes relativt mange stillinger som man ikke tenker på med det første når man har sex. Det skader aldri å prøve noe nytt i sengen. De vanlige stillingene, som jeg regner med ikke trenger noen forklaring er misjonærstillingen, ridestillingen, doggy og 69. Men det finnes ufattelig mange andre stillinger som kan være gøy å prøve ut.

Noen av dem kan sees her:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

002-1.jpg.jpg

003-1.jpg.jpg

005.jpg.jpg

008-1.jpg.jpg

013.jpg.jpg

Flere stillinger kan sees i stillingsgalleriet på erotikknett (se nyttige lenker).

 

Nyttige lenker:

ErotikkNett - Erotikknett er Norges største erotikkside, med mange noveller, bilder og illustrasjoner av stillinger (Lydnovellene er ikke til å anbefale, høres ut som barnetimen for de minste)

Orion - Webshop med egen butikk for fetisj-klær, linker til annen underholdning som er sexrelatert m.m

Kondomeriet - Webshop til en relativt kjent kjede

Wild&Free - Sexy undertøy, kostymer, gothic lolita m.m

Duo Shop - Webshop med godt utvalg for både ham og henne

Inn & Ut - Klær, undertøy og leketøy.

6toyz

 

Forslag til endringer taes på PM.

 

Det viktigste med hele denne tråden er: Lek og ha det gøy med partneren din i sengen

Endret av Eplefe
  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Minner om retningslinjenes punkt 10, som blandt annet sier dette om korte meningsløse innlegg:

 

Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Det samme gjelder unødvendig/overdrevet bruk av smiles, eller innlegg som ikke inneholder annet enn smiley's.

Innlegg som strider med dette er fjernet fra tråden. :)

 

(Reaksjoner på moderering tas på PM og ikke i tråden som blir moderert.)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Very good eplefe. ^^

 

For det ligger mye fakta i det at man må snakke om det, for da er det så mye enklere og utforske ting.

Er litt gøy og snakke om det da, for da får man jo vite hva partneren ønsker, og da får man en bedre følelse om man vet at man har tilfredstillt partneren (:

 

Men noe som irriterer meg er jo at NOEN gutter (ikke alle) har det travelt med og forklare ting. Og mener VI jenter skal ta hinta så lett, men sånn er det ikke alltid.

For gutter, ta det med ro. Vi trenger litt beskrivelse/informasjon/forklaring på hva dere å liker.

 

 

Rollespill er veeeldig gøy, så du har truffet denne "guiden" til et bedre sexliv perfekt!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...