Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Så langt tenker ikke stupfulle nittenåringer.

 

Hun er faktisk 19. :ph34r:

 

Jeg er faktisk jævla god på sånt. Av å til tror jeg at jeg er synsk eller no.

 

Bare jeg som føler denne tråden har gått endel vekk fra det den faktisk heter?

Det har den. Men som nevnt tidligere er det ganske begrenset hvor spennende det er å holde seg til dette ensidige temaet i en tråd som har gått sin gang siden 2007 eller noe når de fleste som er aktive i denne tråden enda ikke hadde gått ut av ungdomsskolen.

Det er begrenset hvor ofte man gidder høre gutt møtte jente på byen, jente ble med hjem storien.

Stort sett er sjekkestories'a til folk meeeeget like.

 

 

 

*Lang historie om luremus*

 

Høres ut som oppskriften på å bli framtidig voldtatt.

 

Trengs ikke oppskrift for å bli voldtatt lengre. Det å være luremus har enda mindre å si. Nå holder det lenge å ta seg en joggetur langs populære fjell og turstier så kommer det en eller annen syking å røsker deg inn i skogen.

Som ung kvinne i Norges største narkisby er det aldri kult å gå hjem fra byen alene. Nå har jeg hverken pepperspray eller voldsalarm men jeg hadde følt meg mye tryggere hvis jeg kunne ha på meg en liten lommekniv uten å bli bøtelagt.

Men igjen - hvordan hadde det blitt i en by fulle av bevæpnede narkiser? Vi hadde kanskje vært like langt?

Endret av medlem-124997
Lenke til kommentar

Det er lov å bære kniv som skal brukes i arbeidssammenheng eller til friluft osv, men å ha en i lommen på byen er forbudt. Sikkert noen som kan finne en link der det står litt mer juridisk formulert.

 

Uansett så er det nok ikke noen god ide å ha med kniv til selvforsvar. Man har ingen garanti for at man klarer å skremme vekk overgriperen om man blir forsøkt overfalt. Er de mye sterkere så klarer de lett å ta fra deg kniven. Da er det plutselig han som står der med et dødelig våpen og ler.

 

Så pepperspray eller noe annet som ikke er dødelig er nok et bedre valg.

Lenke til kommentar

Iflg loven (ujuridisk formulert) kan bæring av kniv offentlig straffes med fengsel inntil 6 mnd, men tror omstendighetene skal være ganske skjerpet for at det skal skje. Jeg ble "tatt" med kniv en gang jeg skulle fly til tromsø, men jeg slapp unna med at de konfiskerte den i sikkerhetskontrollen. Gikk med nød og neppe siden jeg gikk uten distinktsjoner, uten nametag og ikke hadde mil-ID på meg :p

 

Men har sett folk få bøter opptil 10.000 kr for å gå med kniv på byen i fylla f.eks.

 

Har ikke mye peiling på voldtekt, men mener å ha lest at noe av det mest effektive er å skrike, løpe og generelt gjøre så mye ut av seg som mulig. Pepperspray og voldsalarm er nok blandt det mest effektive. Fort gjort å bli overmannet selv om man går med kniv. Ikke like lett for voldtektsmannen hvis han ikke ser en dritt eller holder på å få trommehinnene sprengt :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Avinor sier at kniv/saks opptil 6 cm er lov å ta med ombord på fly, men praksisen i sikkerhetskontrollen er at alle kniver konfiskeres med mindre man har en meget god grunn til å bære den/ta den med ombord. Loven i seg selv begrenser ikke knivens lengde, men sier at "kniv eller et lignende skarpt redskap som er egnet til bruk ved legemskrenkelser" er ulovlig å bære offentlig.

Lenke til kommentar

Folk sier at tråden blir kjedelig hvis man hele tiden diskuterer sjekking. Det kan godt hende, men skal man diskutere kniver og andre irrellevante ting, så kan man lage en ny tråd for dette! Sjekketråden har virkelig tapt seg i det siste.

 

Forslag til ting som ikke trenger å diskuteres i denne tråden:

- Kniver

- Fyllehistorier(med mindre de inneholder sex)

- Kebab

mm.

 

Hva som kan være ok å diskutere:

- Sjekking

- Feltrapporter

- Sjekketeori

- Nettdating

mm.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gikk nesten på en smell(feit) igjen. Fytti grisen hun burde seriøst bli fotograf. På facebook bildene syns jeg hun så veldig bra ut, selv når jeg var edru. Men i virkeligheten så hun ut som en badeball som satt oppi ett par bildekk. Selv ikke uante store mengder sprit hadde noen effekt. Nettdating er risikosport på lik linje med fallskjermhopping uten fallskjerm.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Nå driver jeg ikke med nettdating lenger, men er selvutnevnt ekspert på å spotte en chubby utifra bildet hun har på nett.

 

Sist jeg var ute var det 2 skikkelig burugler som prøvde seg på samtlige i den gjengen jeg var ute med, elsker desperate kvinnfolk som ikke får napp og er villig til å gå ekstreme lengder for å endre på det.

Lenke til kommentar

Det er derfor de fleste jenter, til tross for at de ser bra ut på bilde går rett til venstre på Tinder hos meg. Duckface uten antydning til ironi - venstre. Ingen bilde uten vinkel høyere opp eller fem lag filter - venstre. Altfor mye sminke/fake øyebryn - venstre. Åpenbar kløftvisning - VENSTRE!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...