Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det er greit nok å gå edru på byen. Nå er det så klart ikke så kjekt om du ender opp med å stå i et hjørne og sutre for seg selv. Men hvis det derimot er slik at du må drikke deg dritings for å kunne fungere sosial når du er ute vil jeg si at det er like ille. Selv synes jeg det fungerer best når man tar et par 3-4 øl som Nittutt foreslo tidligere. Eller i vertfall ta seg en pils på utestede. Og sitte med et glass saft og sjekke opp helt dritingse jenter kan virke litt creepy.

 

Hvis du synes det er kleint å dra på byen edru kan dette tyde på at du er litt usikker på deg selv. Jeg drikker selv mer når jeg er usikker, og det hender fortsatt at jeg blir helt dritings. Det beste er å være mildt berust, litt i god formen. Nå i det siste har jeg faktisk begynt å merke at jeg nesten ikke trenger å brisen en gang for å nyte "feelingen" på byen. Jeg er med å gaule i taxienog hopper rundt like mye som de andre. Så klart er jeg ikke like fri som når jeg drar på byen full, men det er ikke så langt i fra, og jeg unngår å drite meg ut (Pluss at det går bedre med jentene).

 

Liker fortsatt ikke å komme på fest med folk med helt 100% avholds holdning, det er ofte de tørreste du finner i samfunnet. Hvis jeg hadde en femtiøring for hver gang jeg har hørt "Jeg drikker ikke fordi jeg har sett hva alkoholen kan gjøre med folk" aggh GET.OVER.IT.

 

Postet av anonym: c2b47161ddf22e2bd94fc0c391ed28b4

 

Postet av anonym: c2b47161ddf22e2bd94fc0c391ed28b4

  • Liker 5
Lenke til kommentar

1. Logge inn på Decate - En nettside/datinggreie lik nettby

 

2. Skrive brev til pen jente "Åå så fin! ^^"

 

3. Samme hva slags svar man får, Svare "Er det virkelig deg?"

 

4. Få reply som sier det er henne, Begynn å nekt og hevd det er funnet på Google, og kjør på med NEG og atter NEG på det hun svarer og hold en slags "morsom tone".

 

5. Snu raseriet hennes til noe morsomt, Som f.ex "ville du tørret og slå meg i magen (irl) da siden du er så sinna og seriøs?"

 

6. Få reply som man håper på er "Ja" eller at hun kunne helt sikkert gjort det.

 

7. Dukk opp (Til avtalt sted og tidspunkt) og Voila! Du har ordnet deg en morsom date fra nettet :D

 

Hvordan man går fram når du shower opp er avgjørende, Men hun kommer mest sannsynelig til å le av hele greia og komme med et sånt tulleslag og smil om munnen når dere møtes. (Hun er ikke sint lenger, Hun syns det er morsomt!)

 

Hjelper sikkert og si i begynnelsen at du bare kan bli littegranne ettersom du har dårlig tid og ville se om hun virkelig var frøken "tøffa".

 

Ha en attitude som er morsom og leken, Og at du bare møter opp for å tulle og ha det morro er veldig fint. Du skal bare være der littegranne for og så håpe på at hun svarer på neste brev om at hun vil gjerne treffes igjen (Siden du var så morsom og ikke farlig :p) Og så er det sikkert ikke lange veien til å få facebook og mob.nr

 

Husk å ha trollface i bakhue så erre bænker's!

Prøv iallefall.. det kan jo bli morro ; )

 

True-story-neil-patrick-harris.png

 

 

troll-facee.png

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Får håpe jeg ikke blir skutt hvis hun finner dette ut.

Men dette er ho jeg skreiv med (Direkte bildelink addresse)

 

*bilde fjernet*

Tenkte bare jeg skulle dele noe morsomt som faktisk funket for meg. Trodde dere ville kanskje ha morro av å prøve med andre selv, dere som er litt mer opp i åra og vet å legge seg ordrett.

 

Når det kommer til at førstebrevet er "Åå så fin! ^^" så tenkte jeg at det ville vel være bedre å få svar med en smiley bakpå, En at du ikke får det (Mørk tone allerede fra starten av) Ekke no bra buisness.. Men det blir artig når når du da svarer "Er det virkelig deg?" Da NEG'er du samtidig som du ikke virker interessert men liker bilde og hun må forklare seg.

 

Dette er iallefall å skille seg ut ifra sikkert de titalls som skriver til de jentene der inne. De er vant til at menn logrer for dem og vil gjøre alt som trengs for å kanskje møtes, Men når ting blir annerledes blir det interessant og dette klarte jeg. Fixa nettdate (er kanskje litt stolt såklart) men på en morsom måte og syns dere burde prøve, Er mange faktisk mange fine der inne.

 

Jeg liker bedre å skjekke i virkeligheten såklart men noen ganger er det morro med ting litt hjemmefra også (nettdating) sant. Da kan man på en måte holde "egoet sitt oppe".

Endret av L4r5
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Mtp brukernavnet hans elsker han sikkert stavkirker. For all del, dersom du hooker md en stavkirkefreak er det jo gull verdt. Men jeg tror for min del at samtalen skal vare og rekke før jeg beveger meg inn på stavkirker. Kan på ingen måte se for meg en åpningslinje som bygger på stavkirker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...