Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hot-reading skal prøves! :p

 

Lurte på om jeg skulle prøve å bare gå inn i et sett og si "Du er søt," "Jeg velger deg," eller noe annet morro. Noen som har prøvd det før? :)

"DEG skal JEG snakke med i kveld!" Goodshit

"Jeg skal snakke med deg, ellers kommer jeg til å angre resten av kvelden!" Gode erfaringer som regel. Det morsomme med slike åpnere er for min del hvor skeptisk jentene ser på meg før jeg blir ferdig (men det kan strengt tatt at jeg ofte oppfører meg litt ape når jeg er ute), men nå de får det velmente og sannferdige komplimentet pleier de å ha tidenes søteste smil. Helt sykt. Og da kom jeg på en ny oppfølgningsreplikk: "Se det smilet a, får lyst til å adoptere deg", så har du rollespill på g! Skal prøves førstkommende torsdag, for da er det perm igjen. Sweet.

Lenke til kommentar

Gratulerer med dagen Nikken! Misunner deg som fyy :)

 

Rolig helg for min del, men fest de tre neste.

 

Noen inne her som har mye erfaring med dancegame? Har sett Ozzie's materiale på Transformation, men skjønte rett og slett ikke forskjellen på dancegame, og det å faktisk være ute på gulvet. Har dere noen tips å komme med rundt/om dancegame? (Uten om å gi faen i alle andre og bare danse.)

 

Hvordan få tak i jenta (for å få oppmerksomheten hennes), og hvordan isolere lettest mulig?

Lenke til kommentar

Dansegame? EC! Eye Contact!

 

(En ting jeg liker når jeg går etter EC: Se vekk fra jenta og så start smil, før du etablerer EC med jenta. Slik at du allerede smiler før EC, istedenfor å poppe smilet i det hun ser tilbake.)

 

 

Når du så har EC med jenta så går du bort til hu hvis du føler at du får approach invite, ellers kan du vinke hun bort til deg (funker generelt dårlig hvis det ikke er easy access til deg).*

 

Kommer hu ikke så har du en grunn til å åpne hu senere, gjerne ved å diskvalifisere henne eller få hun til å kvalifisere seg for deg igjen "Du gikk glipp av noe stort når du ikke kom bort istad, jeg hadde tenkt å lære deg tango!"

 

Hvis hun derimot kommer / Du går til hun så er det bare å starte dansingen... High five, lås hånda, snu hun en halv gang rundt, dra hun inntil deg, dans litt, snur hun tilbake, dans igjen ++

Hot kino. Tillater jenta det så gjør det seksuelt, men ikke for vulgært. Det sparer du til etterpå. Gjerne bruk dansingen til å tease litt (push n pull).

En tredje viktig ting med dansingen er at du kan bruke den til å isolere jenta. Ikke bli stående og danse opp mot venninene hennes, beveg henne litt vekk slik at det bare er dere to der.

 

Jeg selv hater når jenter prøver å prate til meg på dansegulvet, hører nesten aldri hva dem sier, så jeg ville ikke anbefalt å prøve å prate noe særlig, ta det heller senere. Bruk gjerne det til å isolere. "Kom hit", dra hun til en sofa, "hater å prate på dansegulvet".

 

* EDIT 2: Et target i et 2 set jenter på dansegulvet vil så og si aldri forlate vennina si, så ikke prøv å vink dem bort til deg :p Når jeg tenker meg om så er egentlig et 2 set på dansegulvet ganske dårlig deal. Vennina vil nesten alltid cockblocke.

 

EDIT: Kjip helg. Var en liten tur på Brygga i går, ellers er det eksamenslesing! (Nå som solen endelig er her...)

Endret av Touchdown
Lenke til kommentar
Gjest Guest_usikker_*

Hei!

 

Lat oss sei jeg liker en jente, men har drete litt på draget når jeg har snakket med ho. Det vil sei jeg har vert litt for full + at jeg har litt dårlig selvtilitt. Har egentelig aldri snakket så mye med ho, mest på fylla. Hugser egentlig ikke alt jeg sa, men har en anelse om at jeg sa ganske direkte til ho at jeg likte ho. Er ganske sikker på at ho ikke liker meg.

 

Om jeg da pluttselig blir litt mer flørtete + får bedre selvtilitt og høgere sosial status, og følger rådene i denne tråden. Vil det da vere mulig å få ho til å få opp augene for meg?

 

Har ikke lyst til å endre personlighet, men å bygge ut den jeg allerede har ved å få betre selvtilitt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Hvis du har dårlig selvtillit, så vil ikke hun kunne gjøre deg noe godt i den forstand. Fiks selvtilliten, drit i damene. Enn så lenge. Hvis du etter hvert blir en mer selvsikker fyr, vil flere få øynene opp for deg. Da glemmer du fort henne.

 

Du kan gå på en kraftig smell om du går inn i et forhold i håp om at det skal fylle tomrommet ditt. Glem pickup-teori. Start med heller med stoff fra folk som Anthony Robbins og Eckhart Tolle.

Lenke til kommentar

Ørlitn skrivefeil fra wh1te der, du skal ikke bry deg om Eckhart Tolle, du skal konsentrere deg om Aaron Eckhardt i Thank You For Smoking. Det handler ikke om å tro du har rett (selvtillit), det skla handle om at du vet at du har rett (arroganse). Jeg vinner ikke jentene mine på å vise at jeg er verdens beste elsker, jeg vinner dem på å fortelle dem at jeg er verdens best elsker med en selvtillit man kun får av å faktisk være det.

 

Og hvis du ikke er det så skuffer du dem bare etter du har fått kuk-i-kuse, og da er du strengt tatt ferdig med hora.

Lenke til kommentar
Det der var jo en veldig random statistikk, men nei. Jeg synes dere skal gi norske menn og gutter litt mer cred enn det som har vært tendensen i tråden hittil.

99% er et for stort tall, men etter at jeg har drevet med PUA aktivt så merker jeg at mange der ute ikke har peiling på det de gjør. Jeg kjenner en fyr, som er virkelig god venn med en jente. Hun ene sier til ham; hvis du taper veddemålet må du ligge med meg. Hun har et glimt i øyet, som sier meg at han burde ta den sjansen. Fyren vrir seg unna, og unngår hele hendelsen. Jeg fikk vondt i meg av det...

 

Etter i kveld er jeg tilbøyelig til å være enig med deg.

Lenke til kommentar
. Jeg vinner ikke jentene mine på å vise at jeg er verdens beste elsker, jeg vinner dem på å fortelle dem at jeg er verdens best elsker med en selvtillit man kun får av å faktisk være det.

 

Dette er faktisk sant. Jeg møtte ei i kveld som jeg ble med hjem for flere mnd siden, men det ble ikke noe uhm ja, penetrering(ingen av oss hadde skjekket oss siden forrige ONS, og null gummi). Uansett, poenget er at vi snakket om det, og når jeg sa at jeg hadde levert med selvsikkerhet så lyste hun opp og sa at hun likte når gutter sa slikt med selvsikkerhet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Jeg vinner ikke jentene mine på å vise at jeg er verdens beste elsker, jeg vinner dem på å fortelle dem at jeg er verdens best elsker med en selvtillit man kun får av å faktisk være det.

 

Du vinner dem når du siterer mine eventyr. Jeg prøver ikke å være spydig, jeg har drukket for mye whiskey til det.

Lenke til kommentar

En litt sjenert jente jeg prøver meg på skolen. Etter grillkos og litt drikking ute så prøvde jeg å k-close henne men så fikk jeg "ikke nå, en annen gang" som svar.

 

Hva ska egentlig det bety? Hvis hun ikke var int. føler jeg at hun burde reagert litt kraftigere/sagt noe annet for å slippe at jeg fortsetter å prøve meg på henne.

 

Hvis hun er int. hvorfor skal hun da si det?

 

Det skal nevnes at da vi gikk fra "grillkosen" fikk jeg faktisk ganske god respons fra hun, leide osv...

 

Va tycks?

Lenke til kommentar
Etter i kveld er jeg tilbøyelig til å være enig med deg.

Thank you :) Antar det ikke ble en kveld som hjalp guttenes rykte... vel, vel :/

 

Xtra:

Du skulle ha tatt det som en shittest, akseptert at hun nekter... men samtidig kjørt på. Jeg tror at hun tester hvor alfa du er, jenter er biologisk slike at de før eller senere vil ta kontroll over deg. Hvis du gir henne alt nå, så vil du ikke være så spennende. Les det Jeffy skriver her, og husk det til neste gang. Nå ønsker jeg deg lykke til ;)

 

 

Now, I've touched on this particular topic before, but it's

important, so I feel it bears repeating.

 

Over the years, as I've played this game and continued to make

the transition from "chode" to "champ," I've developed a very

keen sense for when some girl is trying to use sex to

manipulate me.

 

I'm not talking about the obvious stuff like, "Buy me a drink."

 

I'm talking about the subtle stuff. The stuff that comes AFTER

you've had sex with them. The "flake on him and make him call

me back first" type stuff. The "I can't have sex tonight, I

have a headache" stuff. Little things that she'll do in a

relationship to try to exert power over you.

 

See, when you first pick up a girl and you display all of

these "alpha, non-supplicating" behaviors, it's very attractive

to her. You're not like all the other losers, you have a high

level of value to her. So she hooks up with you.

 

What you've got to understand, however, is that regardless of

how alpha you are, the vast majority of girls are used to

getting what they want from guys, and controlling them. This

phenomenon is even more pronounced in girls of exceptional

beauty.

 

They want you to be alpha toward everyone else... just not

toward them.

 

So what happens is this: they start to do things to undermine your

power in the relationship, slowly but surely. The logic behind it is

this: "If I do it slowly over time, he won't notice it, and

simultaneously he'll be investing more and more into the relationship,

so it will be harder for him to just cut it off.

 

Eventually, I will have him under my thumb."

 

This stuff is insidious, and even if you're somewhat advanced at

the game, it's difficult to recognize.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...