Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Tror det er en del missforståelser her og håper dere tillater meg å utdype :)

 

Når man har alternativer kan man oppnå et langt bedre resultat enn om man kommer uforbredt og dermed er kanskje fiksert på kun en løsning som ikke lar seg gjennomføre. Sjekking er forhandlinger og man må derfor tilpasse seg motpartens taktikk og innspill.

 

Angående forslag om resturanter kan man sjekke det meste. Selv om hun avslår første forslag kan man selv være med på å redjecte det og foreslå noe annet. Man mister ikke verdi i hennes øyne for det. Dog er det måten man sier det på.

 

Vi vet alle hvordan kommunikasjon fungerer og hva man sier er ikke i nærheten av så vikig som kroppsspråk, energi, tonefall osv. En med talegaver kommer langt fordi den kan forslå alternativer raskt for å holde en samtale interessant, slik at man slipper pinlige pauser.

 

Blir man for opphengt i hva man sier og at alt man gjør skal vise at man tar avgjørelsene for jenta er man ute å sykler allerede. Jeg elsker folk som viser evne til å adaptere og være kreative, men alle har ikke den evnen. For enkelte her virker det om sjekking har blitt noe som gjennomføres mer som en vitenskapelig studie, fremfor et lystbetont område.

 

Når jeg stikker på byen, har jeg flere "avtaler" på ulike steder. Dette nettopp fordi jeg ikke vet hvordan kvelden blir, og jeg vet at jo flere alternativ jeg har desto morsommere blir kvelden. Å ha alternativer og tenke gjennom de medfører også at man blir mer kreativ. Og alle vet at kreativitet er rett og slett en evne som er verdsatt av alle. Ved å være kreativ er du også mer morsom og du oppnår langt høyere sosialverdi.

 

Ved å være åpen for alternativer ender man også opp med andre erfaringer man dessverre ikkr ellers hadde opplevd

 

Vi mennesker er standardiserte.

F.eks

 

Folk hendene dine, slik at du sitter behaglig. Du har kanskje høyre tommel over venstre tommel, som igjen er over høyre pekefinger, som igjen er over venstre pekefinger osv.

 

Du sitter behagelig, og du liker verden slik den er. Prøv nå å folde hendene slik at venstre tommel er over høyre tommel, som igjen er over venstre pekefinger osv..

 

Det du føler nå er ENDRINGSSMERTER

 

Du vil faktisk ikke endre deg, men ved å sitte slik en times tid adapterer du til situasjonen og reagerer ikke lenger på dette. Men om du hadde vært flink til å variere og ikke holde på gammel vane, er endringsmertene mindre og du kan oppnå andre løsninger som kanskje fungerer like bra.

 

Ved å bryte ned endringsmotvilje gjennom å ha alternativer og benytte seg av de, vil man derfor vinne i det lange løp. Og kreativitet er desidert det viktigste våpne du har som sjekker eller jobbsøker. Og jenter og arbeidsgiver vet å verdsette disse egenskapene.

 

Så om du foreslår Thai i vika, og hun redjecter. Kan du tilpasse deg ved å si deg enig og foreslå noe annet. For ved å si deg enig, gir du henne aksept samt som du viser variasjon og adaptsjon. Og skal du ha et forhold til å vare er det viktig at den andre personen også får realisert seg selv og få aksept for sine tanker og verdier.

 

 

Sjekking er som sakt tidligere forhandlinger, og forhandlnger kan deles inn i fordelsforhandlinger og integrasjonsforhandlinger. Forskjellen er av integrasjonsforhandlinger også ivaretar motpartens tanker og meninger. Og om du ønsker en partner du vil dele mange år med, er integrasjonsforhandlinger noe du bør vise til. Da er du den store vinneren.

 

For ved å ivareta den andres interesser, blir du ikke bare ansett som en potensiell partner der og da, men også som en man kan dele livet med. Du er uansett din egen lykkes smed, og for meg handler kjærligheten om å få den andre til å blomstre og trives i ditt nærvær gjennom trofasthet, kjærlighet og respekt. Jeg kan ikke være i et forhold hvor jenta ønsker å endre meg til noe bedre, fordi jeg hele tiden overser hennes interesser og verdier...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Om man i tillegg kan litt om erogene steder

 

Brystvorter? :D

Blant andre ;)

 

Det eneste punktet du trenger å vite om, er cliten. Glem forspill, glem oppvarming, bare gå CHUCK NORRIS ON THA BUTTON OF LUV!

 

Ankring means?

Siterer meg selv:

 

"Enkel ankring.

 

Seth kan mest sannsynlig gå inn i dybden på dette området, men ankring er noe jeg har begynt å leke med i det siste. Jeg definerer ankring som: når man knytter (ankrer) en spesiell følelse, situasjon, til f.eks. en berørelse. Eks: "Hver gang jeg tar deg her, skal du tenke på sex/gud/blomster/chernobyl" (Det skal sies at jeg er et fan av et litt mer direkte game. Og nå trenger jeg ikke mer forspill enn et par "utløsende faktorer" på min kjære )

 

Liker å gjøre dette på venninnene mine:

"Duh, jeg kom over en ting kalt ankring, men jeg aner ikke om det funker - må teste på deg."

 

Kan også lett få vite om jenta har kjæreste på en "uskyldig" måte: "Har du kjæreste?" Hvis ja: "Da må du prøve dette på han hjemme - ekstra effekt om det gjøres i akten " Hvis nei: "Ah, kjipt - dette er et artig triks på fast sengepartner "

 

Noe jeg også driver å leker med, er det å kaste ballen til henne. I stedet for at du skal utløse det, skal hun selv gjøre det. F.eks noe a la: "Hver gang du ser på leppene mine, forestill deg hvordan de føles når de møter nakken din, hvordan pusten leker over huden før tungen leker over området, og leppen lukker seg osv". Har ikke testet dette så mye, men dess mer du kan beskrive scenarioet, dess bedre. Kvinner tenner mye mer på følelsene, luktene osv, enn det visuelle (som vi tenner mest på)."

 

Resten av innlegget finner du her!

Seth kan, som sagt, mye mer om det temaet :)

Lenke til kommentar

Ni kon: Jeg tror ikke vi var uenig med de første 12 avsnittene dine der, kun det du sier om at du er "med på å rejecte forslaget" som for meg fremstår som at du har latt henne styre meningen din. Det er helt greit å finne nye forslag, men bare fordi hun ikke likte det første forslaget betyr ikke at det var et dårlig forslag som du ikke vil forbindes med.

 

"For ved å si deg enig, gir du henne aksept samt som du viser variasjon og adaptsjon."

 

Dette er ikke logisk for meg. Du gir henne kontroll over deg (ikke situasjon, men DEG) ved å være enig med henne. Hva hvis hun sier "Kjempeflott, jeg elsker thai!", da er plutselig thaimat favoritten din? Det er ingenting attraktivt med å være så submissive. Variasjon og adapsjon kan du vise ved å komme på andre forslag, ikke ved å være uenig med deg selv eller late som det første forslaget ditt ikke var alvorlig. "Neida, jeg bare tulla, thaimat er ikke godt" = autofail.

Lenke til kommentar
F.eks

 

Folk hendene dine, slik at du sitter behaglig. Du har kanskje høyre tommel over venstre tommel, som igjen er over høyre pekefinger, som igjen er over venstre pekefinger osv.

 

Du sitter behagelig, og du liker verden slik den er. Prøv nå å folde hendene slik at venstre tommel er over høyre tommel, som igjen er over venstre pekefinger osv..

 

Det du føler nå er ENDRINGSSMERTER

 

Jeg merket ingenting, uansett om høyre eller venstre tommel er øverst... Men nå er det vanlig for meg å folde hendene mine med venste tommel øverst, så jeg er kanskje ikke standardisert :ph34r:

Lenke til kommentar

Ni Kon: Innrømmer at det med alternativer, adapsjon og kreativitet gir mening, men jeg må si meg enig med Dorian Gray her. Det du sier kan godt stemme, men for en PUA/Alpha Male er det nesten stikk motsatt, ihvertfall mindsettet er motsatt. Dorian har ett godt poeng med at det er ingenting attraktivt med å være så submissiv. Du har rett, man skal være kreativ, adaptiv og ha alternativer, tilpasse seg situasjonen osv men det er mye som skurrer her. Jeg vil påstå at det er ikke mye som skaper attraction her, det er vennlig og submissiv oppførsel, som får henne til å sette deg i friends kategorien.

 

Du sier at "Selv om hun avslår første forslag kan man selv være med på å redjecte det og foreslå noe annet. Man mister ikke verdi i hennes øyne for det". Problemet er at dette er passivt. Altså, når du foreslår thai mat, betyr det at du liker thai mat og du vil gå på thairestaurant. Dette oppdager dama selfølgelig, men hvis du lar henne endre på denne sansen du har for thai mat, kommer hun til å se dette og miste attraction for deg.

Det er klart at hvis hun ikke liker thai mat skal du være åpen for andre alternativ, ergo du skal være adaptiv. Det kan faktisk godt være at hun tester deg, hun tester om hun kan forandre deg, hvis du bytter mening og sier at du ikke vil gå på thairestaurant likevel, da, da er du ute å kjører. Uansett om det er en test eller ikke, så liker du fortsatt thai mat, resten er irrelevant. Faktisk kan det være bra å ta det enda litt lenger for å vise at du ikke lar deg forandre, du kan si "å det var synd, thai mat er en av mine favoritter, men det går jo bra da, du kan jo ta barnemenyen". Denne linja lyser det selvsikkerhet av, husk ett lite smil på det med barnemenyen for å vise at du kødder. Men før hun får åpnet kjeften sier du "nei vent, jeg vet om ett annet dritbra sted jeg liker!". Da viser du at det er uansett ingen big deal, du har andre alternativer, ergo, du er adaptiv.

 

Jeg mener ikke at du skal være sta, du skal bare være bestemt på hva du liker og ikke liker, hvem du er og hvor du skal hen i livet. Det blir kvinner veldig tiltrukket av.

 

Tror jeg skal bare summere det ned før jeg skriver av meg fingrene her Du skal tilpasse deg til situasjonen, ikke til henne. Hvis hun ikke liker thai mat, da endrer ikke du din sans for thai mat, du er likegyldig, men hvis hun absolutt ikke vil på thai restaurant så foreslår du en annen restaurant som du liker.

 

du får unnskylde hvis jeg sporet litt av, ble litt mye dette her :D

Endret av Laezy
Lenke til kommentar

Raven_Heart: Jeg leste field reporten din, du har en interessant tilnærming. Hvor er det du pleier å dra?

 

Til hele Ni kon-situasjonen: Jeg støtter vel egentlig tanken om at man ikke skal være enig med henne bare for å være enig, men jeg liker mentaliteten om å slenge ut et nytt forslag med en gang det første blir avslått. Det viser at man ikke en gang vurderer at hun ikke er interessert, noe jeg liker.

 

Btw, field reporten fra lørdag er endelig skrevet, og den er like lang som forrige. Det obligatoriske teaser-avsnittet:

 

Sex i en båt (Field Report 3)

Jeg foretrekker å bygge opp til kveldens høydepunkt over flere avsnitt, men denne gangen tenkte jeg å avsløre lørdagens store øyeblikk i tittelen. Det var ikke med en jente jeg kjente og det var ikke min båt. Det var derimot et direkte resultat av utfordringen jeg ga meg selv før jeg dro ut - Nå gjør du noe annerledes.

Lenke til kommentar
Men hva er den kjemisk fri for? :O

 

Ordet "awesome" :p

How awesome isn't that? :D

 

Skal dessverre på jobb nå, men må virkelig si at jeg gleder meg til å lese den field reporten :)

 

Men her kommer en gladmelding fra min side! Jeg var som tidligere nevnt i et forhold i tre år, noe som sosialt sett ødela meg. Nå er russetida upcoming, og ettersom bilen er halvferdig, og ferdig registrert, så ser jeg veldig lyst på tida fremover. Jeg skal bruke russetida på å bygge opp selvtilliten min ut utvikle meg sosialt. Kan faktisk hende at jeg klarer å oppleve noen k-closes og kanskje en f-close om jeg virkelig slår på stortromma. Det som skjer, skjer, men om det blir noe ihvertfall halvveis interessant, så kan dere forvente en field report. Trenger tilbakemelding, så det blir en win/win situasjon(dere får lese litt og jeg får lære litt). Håper noen ser frem til noen halvveis døve FR's :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...