Gå til innhold

Avatar


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

50x50 er tragisk, går jo ikke an å se noe som helst. 60x60 bør det iaffall gå til, men jeg synes ikke 100x100 er så ille heller, så lenge man setter en grense på 6KB på størrelsen. Min avatar er på 2.8KB bare, selv om den er på ca. 100x100.

 

Dere som føler for å protestere, feel free to steal my avatar 8).

 

Telcontar

Lenke til kommentar

Er lei alle som har STORE bilder, særlig irriterende er det hvis de er breie slik at de ødelegger layouten. Animerte avatarer er også plagsomt da det drar blikket i retning bildet istedet for teksten (hører du det B|real??? :D) 60x60 eller i det området bør kunne gå an, men om moderatorene sier det er 50x50 så er det 50x50. Som jeg har sagt et par andre steder så bør forumet automatisk ta seg av hvilke avatarer som skal godtas eller ikke. Nytter ikke stole på folket her (no offence!)

Lenke til kommentar

Kan vi ikke bare godta at det finnes en grense på 50x50. Hvis vi drar det lenger og lenger, ender vi tilslutt opp med å ikke ha noen avatarer i det hele tatt

Og dem som har animerte, vær så snill ta dem vekk, blir lei etter sett dem 1 gang, etter 10 får jeg lyst til å kverke personen.

Lenke til kommentar

Jeg synes ca. 75x75-80x80 hadde vært passe, maks filstørrelse som er nå holder fint. Fikk ikke med meg hele gitaren innenfor 50x50 grensa :( Om det skal være en grense, burde enten et bilde ikke bli brukt hvis det er over grensa, eller bli dratt til riktig størrelse. Teit sånn som det er nå, er jo bare å ha et større bilde hvis man vil.

Lenke til kommentar
Jeg synes at avataren bør være like bred som lengden av nicket, se på min avatar+nick. Jeg synes at symmetri (og filstørrelse) bør gå foran absolutte pixel-grenser...

 

Så du skal ha rett til større avatar enn meg? :roll:

 

Neste du er ser brukere som registrerer seg med nick som jeghardettelangenicketfordijegskalkunnehaenforbannastoravatarforåplagealleandre...puh...(er sikkert en grense på lengde på nicket, men ikke ødelegg poenget mitt med å argumentere det! :D )

Lenke til kommentar
Så du skal ha rett til større avatar enn meg?

 

Du kan jo alltids øke høyden på avataren din...

 

Men seriøst, hvis denne avatarkrangelen fortsetter, synes jeg at moderatorene bør gi fann i hele greia og fjerne denne funksjonen (iallefall muligheten for eksterne avatarer). Men skal man nå først ha en avatar, så ER 50x50 for lite. Symmetri er viktig fordi et altfor stort bilde (fysisk størrelse, ikke filstørrelse) ødelegger hele forumvisningen. Dessuten bør filstørrelsen være innenfor en rimelig grense (8kB er en bra størrelse) - det er jo dette som er viktig for dem med modem/ISDN..!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...