Gå til innhold

Diskutere: Assassins Creed


Henry9

Anbefalte innlegg

post-84194-1179908489.jpg

 

Er ikke sikker på om det er et emne fra før om dette, Noe som det sikkert er..

Men det emne er sikkert ikke så bra som dette.. Her tenkte jeg at vi kunne legge ut alt som er å finne av dette spillet. Nyheter, Info, Bilder, vidoer osv. Ikke bare skriv at dere gleder dere men prøv å skrive noe om spillet som ikke står her fra før av. Dere kan også skrive ting dere Ønsker dere, forventninger, osv.

 

Regler: Husk alltid å skrive kilden fra stoffe dere legger inn (kopierer) , hvis ikke dere har skrivd det selv, Prøv å ikke skrive noe som står her fra før av, Husk å skrive om dere bruker Xbox eller PS3 eller om dere skal vente litt lenger til PC utgaven kommer.

Du kan egetlig bare drite i reglene :D

 

Er Assassins Creed nytt for deg:

http://pub.tv2.no/nettavisen/spillmagasine...ticle756872.ece

 

Assassin Creed kommer til PS3 og Xbox360.. PC, De har faktisk begynt å lage PC versonen, kommer (Nyhet) i 2007 Kanskje... Link: http://www.answers.com/topic/assassin-s-creed-1

Gå sakte ned, da ser du til venstere at det står PS3 - 2007 X360 - 2007 og PC i 2007

 

Assassin's Creed:

 

Assassin's Creed er et forsøk på å lage spill så realistisk som mulig, ved rett og slett gi deg mulighet til å utnytte det naturen har å by på. Ingenting skal kunne sette en stopper for deg, utenom dine fiender og fantasier.

 

Året er 1191, og du har havnet midt oppe i det tredje korstoget. Kristne riddere legger sine ressurser i et kontrollforsøk på Arabia, uten at det nødvendigvis lyktes. Med stor hjelp fra deg. For ditt oppdrag er nemlig å stoppe europeerne sammen med ditt hemmelige brorskap. Dere har ingen venner, og ingen fiender.

 

spillet Kommer i løpet av året, September 2007

 

Ny intervju med skaperen:

http://www.nettavisen.no/spillmagasinet/article1069905.ece

 

Jade_Raymond_300_266520c.jpg

 

Den nye traileren: http://pub.tv2.no/nettavisen/spillmagasine...icle1066119.ece :dribble:

& den litt gamlere:

http://www.gametrailers.com/player_e3i.php...=10406&type=wmv

 

 

 

Hjemme siden:

http://assassinscreed.uk.ubi.com/

 

assassins-creed.jpg

Endret av Henrymeen21
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

syns det var litt artig att vaktene faktisk fulgte etter deg oppå taka..tenkte liksom att det var lett og slippe unna sidan du kunne berre klatre oppå et tak så

stod dei og stanga i veggen under deg alla politifolka i San andreas...men neida her får du slite sjølv om du er potensiell turn deltaker i ol..;)

Lenke til kommentar
syns det var litt artig att vaktene faktisk fulgte etter deg oppå taka..tenkte liksom att det var lett og slippe unna sidan du kunne berre klatre oppå et tak så

stod dei og stanga i veggen under deg alla politifolka i San andreas...men neida her får du slite sjølv om du er potensiell turn deltaker i ol..;)

8717641[/snapback]

 

Ja, Det har jeg faktisk ikke tenkt over.. Det er kult når det er litt Vanskelig, sånn så det går å bli tatt.. det jeg syns ser utrolig ut er selv Klatringen, når han hopper rundt fra tak til tak og fektinga, du dreper ikke 10 stk på et par sek, men du bruker lang tid på bare 1 vakt. Du må vente til han angripe eller angripe med den greia han har i armen. så mangler han lilefingeren på venstere hånd.

Så at han kan gå inn i objektene.. som når de munkene kommer. hehe..

 

En ting jeg dumpet borti her om dagen er denne:

PA.77994.001.jpg

 

Det skal vist være 1 statue av han står nederst der.. "Collectors Box Set, Inkludes 12" Collectible statue and the offical Game"

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
From the team that brought the world Prince of Persia and Tom Clancy's Splinter Cell comes a sophisticated new franchise utilizing the power of next-gen technology for its complex action.

 

The setting is 1191 AD. The Third Crusade is tearing the Holy Land apart. You, Altair, intend to stop the hostilities by suppressing both sides of the conflict. You are an Assassin, a warrior shrouded in secrecy and feared for your ruthlessness. Your actions can throw your immediate environment into chaos, and your existence will shape events during this pivotal moment in history.

 

This rare Limited Edition package features a number of bonus materials for fans of the game. Packed inside a special tin box, the Limited Edition features a figurine of lead hero Altair, a set of Penny Arcade comics, a Mini-strategy guide, Assassin-themed short films, and additional Assassin's Creed videos (including: making-of, trailers, developer diaries, interviews, etc.)

 

Jeg har funnet ut at man kommer til å ri flere forskjellige hester, hvit og svart !

Og en liten fersk Nyhet fra gamer.no som sikkert fleste parten av dere har lest: (Spill og kunst på samme arena feature

av Marius Jentoftsen, 25. mai 2007)

 

http://gamer.no/feature/ds/spill_og_kunst_...mme_arena/39729

Endret av Henrymeen21
Lenke til kommentar

200px-AC-Altair.jpg

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=qvs9FxCxvy8

 

Dette er da en 5.33 min Demo.. Der ser du hvordan man starter, så ditt første oppdrag tenker jeg. Den måten han klatrer kommer fra splinter Cell.. I spilter Cell er det mange steder du kan klatre rundt.. digger det ! Siden denne Demoen er litt gamel så er det jo ikke sikkert man starter den de starter. Dette kan de ha fikset, Denne spiles på en Xbox 360, den er fra Desember en gang i 2006. Så den er gamel.

 

"Man vil også få tilgang til flere våpen etterhvert, som for eksempel kastekniver, men det er uvisst i hvilken grad dette påvirker gameplayet." Sier Gamer.no og "over 700 ulike kontektsensitive bevegelser innenfor slåssing og manøvrering, hvilket må kunne sies å være en del. Vi fikk også vite at de har forsøkt å lage kontrolloppsettet så intuitivt som mulig. Det vil si at Y-knappen styrer ting med hodet, A ting med beina, mens X og B kontrollerer hva du gjør med hendene."

Her snakker vi xbox men det vil selvfølgelig bli det samme på Playstation3.

 

"– Du spiller Altair, medlem av en gruppe snikmordere som eksisterte i Midtøsten i forbindelse med det tredje korstoget. Du starter som en mester innenfor dit fag i 1191, men etter et feilslått oppdrag nedgraderer sjefen din deg til samme rang som en nykommer, og tar fra deg alt utstyret ditt. For å få tilbake rangen og tilliten blant dine kollegaer, får du i oppdrag å stanse det tredje korstoget, noe som gjøres ved å ta ut ni store krigsherrer som skor seg økonomisk på krigen. Du oppdager ting underveis som får deg til å stille spørsmål med det du driver med, men noe mer skal jeg ikke avsløre for dere."

 

Hentet fra Gamer.no Link: http://gamer.no/feature/ds/spill_og_kunst_...mme_arena/39729

 

Har du ikkke lest alt så ska jeg si deg at det er vært å bruke opp et par min på det :D

Endret av Henrymeen21
Lenke til kommentar
Håper det ikke blir med bue eller ett skytevåpen av noe slag.

Er ikke like gøy å drepe dem fra ett hustak langt borte.

 

Men jeg så det gikk an å skubbe rundt på innbyggerene, tror dere det vil gå an å drepe dem?

8720957[/snapback]

 

det går sikkert an og drepe dem men da vil eg tru du får et problem med og

få tak i den fyren du egentlig skal drepe..du er ikkje akkuratt Carl Johnson i dette spillet..;)

Lenke til kommentar

Nei, Ingen ting er sakt om SIXAXIS-kontrolleren til Assassins Creed.

 

Her inne ligger de fleste filmene det er å finne: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2581

 

Dato: September 2007 :D

 

assassins-creed-20070522081237287-000.jpg

 

* Opplev en levende verden hvor alt du gjør får konsekvenser. Menneskemassene reagerer på dine handlinger, og vil enten hjelpe eller hindre deg i å nå dine mål.

 

* Eliminér dine mål hvor, når og hvordan du vil. Følg ditt bytte gjennom et utrolig detaljert, historisk korrekt åpent miljø. Benytt bygninger, hester, menneskemasser - gjør det som trengs for å utføre ditt oppdrag.

 

* Assassin's Creed involverer deg i det realistiske og historiske Hellige Land på 1100-tallet. Det inneholder virkelighetstro grafikk, omgivelser, og den skarpe og nyanserte verden.

 

* Opplev tung action med flytende og presise animasjoner. Bruk et variert utvalg av middelaldervåpen og konfronter dine fiender i realistiske dueller med sverd.

 

* Mestre ferdighetene, taktikken og våpnene til en av historiens dødeligste og mest hemmelige krigsklan. Planlegg dine angrep, slå nådeløst til og kjemp deg til unnslippelse.

 

fra: www.gamereactor.no

 

En del nye bilder: http://www.gamereactor.no/bilde/?textid=108581&id=119411

 

assassinscreed_119414.jpg

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...