Gå til innhold

Øyafestivalen 2007, skal du?


Kiruk

Anbefalte innlegg

Hjemmeside

 

Ja, da har jeg bestillt dagspass for onsdag og torsdag. Dette blir for så vidt min første festival for min del og gleder meg _veldig_. Tool og NIN var det som fikk meg til å bestille biletter. Kommer sikkert til å sjekke Sivert Høyem, El Caco og kanskje til og med Amy Diamond. Og eller traske rundt å se om jeg finner noe jeg ikke har hørt før.

 

Så, er det flere som skal dit, og hva er det dere ser mest frem til å se?

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bestilte heldigvis festivalpasset i april og ikke i mai som opprinnelig tenkt, noe som tydeligvis var lurt i og med at de var utsolgt da mailønna kom på konto. :cool:

 

CocoRosie er mitt absolutte must disse dagene, men Susanne Sundfør, Tool, Nine Inch Nails, Hanne Hukkelberg, Primal Scream og Lily Allen står også høyt på prioriteringslista mi. Ellers er vrimling på området og å forhåpentligvis snappe opp noe nytt og spennende planen. Alle store navn som måtte slippes herfra og fram til festivalstart kommer som en fin bonus.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Billetter selges på Posten og Billettservice.no   

 

Med forbehold om programendringer

 

Festivalpasset:

Festivalpasset koster 1600 + Postens avgifter.  Dette passet gir deg adgang til Middelalderparken onsdag til og med lørdag.  Passet gir deg også fri adgang til de fleste konsertene på Klubbdagen, tirsdag. Det er begrenset kapasitet på de forskjellige klubbene, så her praktiseres et enkelt førstemann-til-mølla prinsipp. Vær tidlig ute og du har krysset av for noen favoritter!  Festivalpasset gir ikke gratis adgang til Øyanatt. Det selges egne billetter til dette arrangementet. Se info om Øyanatt lenger ned på denne siden.  Billetten kan du bytte inn mot armbånd i vår akkrediterings- og billettbod på Youngstorget fra mandag 6. august.

 

 

Festivalpassene for Øyafestivalen 2007 er utsolgt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...