Gå til innhold

"Gi bort en DVD-film"-tråden, les første post!


Ceaucescu

Anbefalte innlegg

Innledning

 

I samarbeid med de mest aktive moderatorene i filmdelen, henholdsvis wh1te og cun, og med en god dose inspirasjon/plagiat fra dvdarkivet.no-forumet, har vi bestemt oss for å videreføre en – forhåpentligvis – artig liten sak som tar utgangspunkt i vår felles lidenskap for film.

 

Hensikt

 

Denne "gi bort"- tråden baserer seg ganske så enkelt på at man skal gi bort en film fra sin egen samling. Poenget er så videre at den som har mottatt en film, skal finne en ny film som kan gis bort.

 

Det er vel heller få som ikke har en eller annen film liggende i samlinga si, som ikke gjør annet enn å samle støv grunnet diverse årsaker (”bomkjøp,” eier flere kopier av samme film/utgivelse, etc.). Så, det å delta i eksperimentet bør være overkommelig for mange, håper vi.

 

Første film ut er Rear Window, og trenger vel neppe en videre introduksjon. Filmen er en sone 2-utgivelse, og har engelsk coverart, norsk undertekst.

 

Interesserte må melde seg her i denne tråden, slik at alle har oversikt over deltagerne. Deretter blir det foretatt trekning.

 

Første utlodningsfilm er altså Rear Window. Meld din interesse!

 

Regler

  • Personen som vinner en film, skal selv utlodde en ny film. Det er egentlig fritt fram for hvilke(n) film(er) man vil gi bort, så sant det er en lovlig og original vare. Det er også fint om man oppgir teksting, lydspor og bildeformat, samt andre ting som kan være greit å vite (ikke nødvendig!).
  • Giver betaler porto. Vanlig portopris på en film er kr 22,00.
  • Utlodningen skal vare i cirka ett døgn, så flest mulig får sjansen til å melde seg på.
  • Hvis man ikke får noen deltakere til en loddtrekning, så må utlodder finne en ny tittel som kan gis bort. Hvis dette ikke skjer, så vil han/hun heller ikke være berettiget til å motta filmer fra andre trekninger.
  • Den som vinner, må legge ut en film innen rimelig tid. Hvis dette ikke overholdes så risikere man at gevinsten trekkes på nytt.
  • Det er giver som skal stå for "loddtrekningen", og det er også givers ansvar at trekningen forblir så upartisk og ærlig som overhodet mulig.
  • Det er ingen begrensing på hvor mange utlodninger man kan delta i, men rundens giver kan selvsagt ikke delta i trekningen.

Endret av Zaeira
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se gjerne innom det originale emnet på DVDarkivet.. Der har de fått en bra flyt på sakene, og ingen poster med mindre de skal si "jeg er med" eller legge ut filmer..

 

Kom endelig et likt emne her.. Dette har jeg venta på :) Hadde tenkt å starte et selv, men whattaheck :p

 

Er vanlig å legge ut i allefall 5-6 filmer sånn at flere kan være med også.

Endret av Haakon*
Lenke til kommentar

Lar denne førsterunden gå ut uka, så tråden forhåpentligvis kan få et litt stødigere fotfeste fremover. Fortsett å meld dere på! Første post er oppdatert.

 

Edit: Flere utlodninger samtidig kan vi få til, men la oss fenge så mange som mulig i starten.

 

Jeg må nesten anta at man skal bruke skjønn.

 

:thumbup:

Endret av Zaeira
Lenke til kommentar

Ikke for å ødelegge moroa her, men om dere ikke har tenkt til å si "Jeg er med!" eller lignende er det ikke store vitsen i å poste (med mindre dere har noe annet s si, om f.eks reglene, eller lurer på noe med rundne e.l)..

 

Dere kan legge ut filmene dere har (og vil "gi bort") når dere har vunnet en runde, og skal legge ut neste :)

Endret av Haakon*
Lenke til kommentar

Kan være nye, brukte, godt brukte, leiefilmer osv.. :)

 

Hvis du bare skriver titlene, f.eks "Pulp Fiction", antar vi at DVD'en er brukt, men er brukt fint. Om den er forseglet, brukt veldig mye, i dårlig stand, stygt cover, har utenlandsk cover, er i en annen sone osv, må du skrive det etter tittelen :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...