Gå til innhold

Amobil.no: Videovisning i mobiltestene til Amobil; autostart?


Anbefalte innlegg

Hvorfor starter videoen på testene automatisk nå rman åpner siden? Det er jo helt unødvendig, egentlig, siden videoen er nederst på siden. Selve streamingen kan godt starte, så den er klar, men den trenger ikke begynne spille av.

 

SAKEN ER LØST!

Endret av OML
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker Safari og hos meg starter ikke videoene automatisk, men jeg har problemer med at videoene alltid hakker i både lyd og bilde. Har vanligvis ikke problemer med å streame videoer fra andre sider i Safari, men av en eller annen grunn så funker ikke streaming fra amobil helt som det skal....

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Grunnen til at de starter automatisk er rett slett en rask fiks på en bug som gjør at systemet som dytter inn flashvideoen etter man trykker play gjorde at IE-brukere fikk et hvitt bilde med lyd istedenfor bildene i filmen. Vi jobber med saken og prøver å finne en fiks til IE. Hvis du får samme feil i Opera så er det pga. den er satt til å identifisere seg som IE.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bare for å oppdatere denne:

 

Driftsstaben til hw-nettverket har fikset dette nå, og har gjort det sånn at videoen ikkestarter automatisk lengre, men starter bufringen etter lasting av nettsiden, slik at videoen er helt klar innen du har lest ferdig artikkelen. Veldig bra, folkens!

 

Denne kan nok stenges nå :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...