Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Syntes egentlig ikke at Converse er upassende til særlig mye. Ser at et par brouges vil gjøre antrekket mer formelt, men mer formelt er ikke alltid bedre. Når det er sagt, så er Converse ikke vintersko, og jeg stusser alltid litt når folk har CG, tykk ullgenser, og Converse All-Stars.

 

Synes det er dårlig kvalitet på Converse Allstars, så bruker de veldig sjeldent. Men har et par mamma hadde som ung, som fortsatt ser bra ut og er brukbar. Mye bedre og finere enn Allstars. Slipper de stygge logoene for eks.

 

Bruker bare Converse, når jeg kler meg casual. Enkel, rask og behagelig.

Lenke til kommentar

Har et par svarte lave converse sko jeg også, herlige sommersko, riktig nok så døde mine i en moshpit sist lørdag, men til å være tøyssko så er det ikke så ille å vare i 9mnd med jevn bruk IMO.

 

Men skal si meg enig i at det ser utrolig teit ut med CG, Ulljakke, lue og converse. Synes egentlig det ser passelig teit ut når man snører skoa så grusomt tight som de fleste gjør nå om dagen.

Lenke til kommentar

Synes de lave Conversene er helt topp når det er litt varmere ute. Greit at de ikke har spesielt god kvalitet, men de holder en sesong og er ikke spesielt dyre om du kjøper på Ebayen.

 

Enig. Er ikke spesielt glad i å kjøpe sko, noe jeg styrer unna. Takk for tipset btw, trenger nye småsko til sommeren.

Lenke til kommentar

Mer 400-500ish

 

Converse har forøvrig sitt bruksområde, veldig bra å løfte vekter i/annen kraftsport (ie. strongman etc) (flat såle, minimal demping, får godt grep til underlaget, stabiliserer anklene uten å ofre så mye mobilitet osv.)

 

Er det de koster nå det jo. :)

 

Sånn jeg husker det, når det ikke var salg, så solgte de disse tøyskoene for 150-200. Men når de hadde salg gikk de for 50-100kr paret. Det var nesten ingen som brukte de, var mest punkere som ikke hadde råd til Dr.Martens.

 

De fleste gikk med enten ordentlige joggesko eller Dr.Martens. De som ikke hadde råd til sånt gikk med tøysko. Eller klovnesko som vi kalte det.

 

Det som var bra med de var jo at de hadde veldig godt grep, og at de var veeeldig billige. Men de/sålen blir jo slitt ut med en gang også da. Synes det er komisk at kidsen bruker 600kr på tøysko, når det finnes mye med bedre kvalitet til mindre pris.

 

Men når hipsterne kommer og når de unge har glemt hvordan det var, så er det sef forståelig.

 

Converse var en typisk bruk og kast sko, som det ikke var så nøye med.

Endret av Wolfkiller
Lenke til kommentar

Man kan få tøysko til 100-200kr nå og...

 

Ja jøss, som sagt de er veldig billige å produsere, på Coop Obs så jeg at de solgte lignende tøysko for 50kr Converse burde ligget på ca 300kr, 100kr for merkenavnet er mer enn nok.

 

Når de metroseksuelle hipsterne begynte å bruke Converse så skjøt prisene i været.

 

Converse var en billig rocke/punke sko... Delvis populære fordi de ble brukt av Ramones og Nirvana.

 

De samme ville nok snudd seg i grava om de så hvem som brukte de nå....

 

 

Det er jo en veldig gammel og utdatert sko, kvalitetsmessig så er jo snickers mye bedre. Den har vel sin sjarm fordi den er så gammel.

Endret av Wolfkiller
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...